• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin garip sözleri

Bak sana bise anlatayim bende bi polisle tanismistim surekli sevgilin gibi cinsellik konusuyordu ben cok rahatsiz oluyordum konusmak istemedim sonra tekrar iletisim kuruyordu oyle olmayacak diyordu yine o konulardan konusuyordu ayni seninki gibi ben seni istiyorum vs ama ben kanmadim kesinlikle heryerden engelledim.niyeti belli sadece cinsellikti.sen de hemen bitir bence bu iliskiyi

Bir de sürekli foto at diyor her halimi görmek istiyormyş

BenCe bi erkeğin böyle şeyler talep etmesi çok normal ne zmandir birliktesiniz adam durduk yere böyle şeyler soylememiştir size benCe sizden o elektriği aldı yani

bnm bi arkadas ta böyle polis sevgilim var diye baya bi gezdi o da böyle cinsellik meraklisiymş sonra öğrendik ki adam evli ve polis değilmiş :olamaz::olamaz:

Foto falan atma. Mesaj gönderme. Belli mi olur ilerde onları kullanıp seni tehdit falan edebilir. Ağır abaza. Bence görüşmeyi kesmelisin acil..

Polislerin geneli daha dogrusu büyük bi coğunluğu böyle sanırım benimde bi muhabbetim olmuştu sevgili degildik ama konusma sürecinde muhabbet hep öyle konulara kayıyordu bu durumda insan kendini obje gbi hisseder bikaçgüñ baktım gidişat değişmiyor muhabbeti kestim yani degişir umuduyla devam edersen hayal kırıklıgı olabilir yol yakınken dön Saglıklı bi ilişki olacagını sanmıyorum çünkü asker olsun polis olsun genelleme ne kadar dogru olur bilmiyorum ama meslekleri geregi sanırım cok sosyal insanlar olamıyorlar bu durumdada konusacak birini bulduklarında hep bu tarz sohbetlere girmeye eğilimleri var ben öyle düşünüyorum yani

Galiba internette tanıştiniz sevgilinizle. Neden bu kadar merak etsin kanlı canlı gördüğü birinin fiziğini.

Sevgililer arasında cinsellikte konuşulur ama sürekli ve ısrarla bunu konuşmak istiyorsa tek düşüncesi ve amacı budur işte yani, salın gitsin.

Ayrıl veya devam et o senin kararın ama sakın foto moto atma aman ha.

Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
Ayrıl tatlım bitir bu işi senin istemiyorum demene ragmen devam etmesi senîn
Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
dusun ve bitir bu işi tatlım. Sen sevmedigini soyledigin halde israr ediyorsa sana saygısı yok.bu yapıda olan bir erkekle devam ettirmen bile yanlıs. Kendine gore birini bul. Yazık sana ve ablan olarak soyluyom eminim senle konustugu seyleri baskalarıyla da yapıyo karekteri bunu gosteriyo insan sevdigini uzmekten itina ader. Abla tavsiyesi bırak onu kendini kandırma !

Back
X