Sevgilimin geçmişi karıştırması

Ayrılmayı düşündünüz mü hiç? O ayrılmıyorsa siz ayrılın.

Off çok tehlikeli.bence gidin bir polisten yardım alın.ciddi bir durumun içinde olabilirsiniz.kalacak yer varsa bir süre kendi evinizde kalmayın.hiç eş dost yoksa gidin kız yurdu gibi bir yere yerleşin.

Evlenmis ayrılmıs kadına daha önce biriyle birlikte oldun mu diyor normal mi?
Normal degil asla
Cok üzer sizi

Valla psikopatları hiçbir şey durdurmuyor. Haberlerde çıkıp duruyor sürekli öğretmen, avukat, mühendis, doktor.... boşver milleti sen.kendini korumaya bak.

Yok yok asla daha fazla sayıda birlikte olma olayı değil. Sadece birlikte olmak da değil. Nasıl anlatayım. Mesela eve klimacı gelecek, aramış ve ben de bi daha ararsa açayım bari diye numarasını kaydetmişim. Bunu görünce problem çıkarıyor klimacı niye benim profil fotoğrafımı görüyor diye. Silip engelle diyor. Ben de saçmalama deyince niye bu kadar önemli mi diye başlıyor

Yaklaşık 2-3 gün sesi çıkmıyor böyle kavgalarda. Bu zamanda netleştireceğim

Duyulursa işinden olacağı bi durum değil. Resmi kurumda falan çalışmıyoruz. Aynı işlerde olduğumuz devam eden işler var. Bi yerde sakin kalıp olay çıkmamasını istemem tamamen bundan kaynaklı. Yoksa bahane bulduğumdan değil emin olun. Milletin diline düşmek istemediğimden.

Psikiyatriye falan gidince ben çabasını falan görüp biraz ikna olmuştum, ilaçların etki etmesi için bi ay kadar stabil kalmak istedim. Her şeyden öte bu hale gelmeden bizim güzel bi geçmişimiz var ve seviyorum onu. Adamın ilk 5 ayı ve son 5 ayı taban tabana zıt. Son 2.5 aydır ama şiddetini arttırmış durumda. dün akşam yine aynı şeyden olay çıkınca devam edemeyeceğine emin oldum. Şuan hiçbir yerden ulaşamamasını sağlayacağım. Eğer ısrar ederse babam değil de polisi aramayı planlıyorum.

Yazdıklarınız bana eski sevgilimi hatırlattı telefon karıştırması vs birebir aynı ve bu kıskançlık değil paranoyaklık. Ayrılın evlenince daha da beter olur ama ayrılsanız da bu sizin peşinizi hemen bırakmaz. Ben ayrıldığım halde sürekli aradı rahatsız etti okuluma evime gelmeler falan sizi korkutmak istemem ama ayrılıp numaranızı değiştirin kesinlikle

Yaptımm. 3 saat geçmeden yeni numaramı buldu çünkü iş çevremiz ortak. Benim tamamen kaybolmam için bu şehirden gitmem lazım ancak

E şikayet et o zaman söyle babana da yapacak birşey yok. Böyle devam ettirme iyice arsızlaşır..taciz ediyor bildiğin yarın birgün de 9ldürür o zaman

Yaptımm. 3 saat geçmeden yeni numaramı buldu çünkü iş çevremiz ortak. Benim tamamen kaybolmam için bu şehirden gitmem lazım ancak
Polise gidin uzaklaştırma kararı çıkarmak için bunu da ona söyleyin devlet memuruysa korkabilir. rezil ederim seni çevrene diyin ben böyle yapmıştım

Polise gidin uzaklaştırma kararı çıkarmak için bunu da ona söyleyin devlet memuruysa korkabilir. rezil ederim seni çevrene diyin ben böyle yapmıştım
Devlet memuru değil. Ama mecbur yapacağım

Ben sizin için çok endişelendim açıkçası, hiç beklemeden gidin resmi kurumlara şikayette bulunun uzaklaştırma alın.

Sevgiliniz terbiyesiz adamın teki nasıl izinsiz telefonunuz karıştır. Geçmişi sorulmak kimsenin haddine olamaz ayrılın bunu gibi erkelere fırsat verip tepenize çıkarmayın

Neden baş edesin mecburiyetin nedir?Hasta ruhlu bir insanla devam etme zorunluluğun nedir?Okurken nefesim kesildi.Bir saniye bile durulmaması gereken bir insan profili.Eşim bana sadece bir kez sordu daha önce görüştüğün oldu mu diye ve ikinci bir kez bir daha sormadı.O da ilk tanıştığımız zamanlardı eminim öylesine sorduğu bir soruydu.İki yıllık evliyim.Ne o benim telefonumu karıştırmıştır ne de ben onun.Biran önce sana zarar veren bu ilişkiyi sonlandırmam gerekiyor.Bir yıldır birliktesiniz adam telefonunu karıştırma hakkını buluyorken kendinde siz hala ilişkinin adı konmamış diyorsunuz.Nerden baksan tutarsız…

Ayrılmak istiyorsanız ayrılın adamı bahane etmeyin.Evlenince daha beter olacak,hiç boş hayaller kurmayın.Adamın leş olduğunu anlamak için daha ne yapması gerekiyor?

Şunu 18 yaşında çocuk yazsa üzülür insan ama bu yaşta bir kadın yazınca zerre üzülmüyorum. Herkes hak ettiğini yaşıyor. Genç kız gibi cevap verip durmayın, hoşunuza gittiği belli.
Sonunuzu kendiniz yazmışsınız, bize laf düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…