- 29 Ağustos 2021
- 650
- 2.730
- 63
Kusura bakmayın da derdiniz nedir acaba zaten boşanmissnz herhalde ikinci bir boşanma vakası istemezseniz bu nedir ya dertsiz başınıza dert almissnz s*********r edin gitsin defolsun okurken gerildim sinir oldum öyle biriyle bir gün bile gecmezz paranoyakmidr nedirMerhaba
Kafamı karıştıran bi konuda yorumlarınızı merak ediyorum zira aklımın bana yetmediği bir dönemdeyim
1 yıla yakındır görüştüğüm biri var. Kendisi normal arkadaşımdı daha önce. Yıllardır tanışıyoruz. Ben 5 yıl önce boşandım ve haliyle görüştüğüm insanlar oldu.
Sevgilim bizim daha ilişkimiz netleşmeden, adı konulmadan(gerçi hala konmuş değil) hani ilişkinin ilk 3 ayı falan içerisinde telefonumu karıştırmış gizlice. Ve bunu tek bi defa da yapmamış diye düşünüyorum. Normalde şifre var ama şifresini öğrenmiş ve kurcalamış.
Ben nerdeyse 1 ay sonra fark ettim. Hemen anında da söylemedi. Ama ne yapmış derseniz kendisinden daha önceki zamanlarda konuştuğum mesajlarını silmediğim her şeyi okumuş bakmış. Belki kendine de kopyalamıştır bilmiyorum. Ama kendisinden öncesini kurcalaya kurcalaya mahvetti beni.
Abuk sabuk sorular soruyor. Yok şu kişinin elini tuttun mu, yok şu kişiye sarıldın mı? Bana daha önce sormuştu, kimseyle birlikte oldun mu diye. Evet demiştim. Ama o kişi kim , kaç kişi, ne zaman kaç kere, ne şekilde. Aklınıza gelecek her soruyu soruyor. Öyle ki söylemek istemiyorum çünkü bana bunun sorgulanması çok rezilce geliyor, söylemeyince de her şeyin en beterini düşünüyor. Herkesle yattığımı falan düşünüyor.
Telefonuma bi mesaj gelse anında bakıyor. Kaç defa telefonumu elinde kurcalamaya çalışırken görüyorum. Şifremi soruyor versem açıyor fotoğraf galerisini taaa yıllar öncesine kadar kurcalıyor. Vermesem ne var ki çekindiğin vermiyorsun diye kavga çıkarıyor. Eline verdiğim zamanlarda görmemesi gereken bazı fotoğraflar gördü. Mesela 2 yıl önce görüştüğüm kişinin whatsap durumunu çekmişim, birinin fotoğrafı kalmış falan. Yeni değil hiç biri ama. Keşke silseydim ama normalde de öyle telefonunu her an temizleyen biri hiç değilim. Ki zaten gizli yaptığı zaman görmüş göreceğini diyebiliriz. Her şekilde kavga çıkıyor anlayacağınız.
Ayrılmaya çalıştım kaç defa. Ayrılmıyor da. Çok sevdiğim için çok kıskanıyorum diyor. Ama hayat böyle de geçmez. Kendimi her an bi halt karıştıracak güvensiz biri gibi hissettiriyor. Böyle bi durumla karşılaşan var mı? Nasıl baş edilir?
İşte erkekler bundan güven alıyor. Rezil olacak olan o. Duyulsun gerekiyorsa, mimlensin. Polisi aramakla yetinmeyin sizi tanıyan bilen kişilere isim, kanıt verin. Kapıda mı yatıyor yatsın, basıp geçin. İntihar mı ederim diyor (etmez merak etmeyin, size zarar verir ama kendine kıyamaz) umursamayın. Manipüle edilmişsiniz daha fazla manipüle edilmeyin.Yaklaşık 2-3 gün sesi çıkmıyor böyle kavgalarda. Bu zamanda netleştireceğim
Duyulursa işinden olacağı bi durum değil. Resmi kurumda falan çalışmıyoruz. Aynı işlerde olduğumuz devam eden işler var. Bi yerde sakin kalıp olay çıkmamasını istemem tamamen bundan kaynaklı. Yoksa bahane bulduğumdan değil emin olun. Milletin diline düşmek istemediğimden.
Psikiyatriye falan gidince ben çabasını falan görüp biraz ikna olmuştum, ilaçların etki etmesi için bi ay kadar stabil kalmak istedim. Her şeyden öte bu hale gelmeden bizim güzel bi geçmişimiz var ve seviyorum onu. Adamın ilk 5 ayı ve son 5 ayı taban tabana zıt. Son 2.5 aydır ama şiddetini arttırmış durumda. dün akşam yine aynı şeyden olay çıkınca devam edemeyeceğine emin oldum. Şuan hiçbir yerden ulaşamamasını sağlayacağım. Eğer ısrar ederse babam değil de polisi aramayı planlıyorum.
İntihar etmeyeceğini biliyorum evetİşte erkekler bundan güven alıyor. Rezil olacak olan o. Duyulsun gerekiyorsa, mimlensin. Polisi aramakla yetinmeyin sizi tanıyan bilen kişilere isim, kanıt verin. Kapıda mı yatıyor yatsın, basıp geçin. İntihar mı ederim diyor (etmez merak etmeyin, size zarar verir ama kendine kıyamaz) umursamayın. Manipüle edilmişsiniz daha fazla manipüle edilmeyin.
Malesef polise şikayet ettim bitti gitti olmayacak buna hazırlıklı olun ama hayatınızdan çıkartmak için çaba göstermeniz gerekecek.
Paranoyaktan öte. Ben bipolar olduğundan şüpheleniyorum. Kendisine de söyledim. Birlikte baktık her şeyi tutuyor ama tabi ki uzman değilimKusura bakmayın da derdiniz nedir acaba zaten boşanmissnz herhalde ikinci bir boşanma vakası istemezseniz bu nedir ya dertsiz başınıza dert almissnz s*********r edin gitsin defolsun okurken gerildim sinir oldum öyle biriyle bir gün bile gecmezz paranoyakmidr nedir
Aynı süreçten geçmiş biri olarak söylediklerinizi adım adım uyguladım ve bir daha asla yanıma yanaşamadı o şahıs. Konu sahibi psikolojinizi çok iyi anlıyorum fakat bir an önce bundan kurtulmalısınız. O kadar rahatlayıp nefes aldığımı hissetmiştim ki... Sonra eşimle tanıştım ve o kadar mükemmel biri ki yanında ben sorunlu kalıyorum nerdeyse. İnanın her şey çok güzel olacak. Her şeyin en iyisini hak ediyoruz biz kadınlar. Daha azına razı olmayalımBir anda heryerden engelleyeceksin, farklı farklı numaralardan ulaşmaya çalışırsa hiç bir şekilde iletişime geçmeyecemsin.kapıya falan gelirse yokmuş gibi davranacaksın.kisaca ölü taklidi yapacaksın.çok zorlanırsan polise giderim diyeceksin.sokakta yanına gelirse bağıracaksın.en ufak bir iletişimde süreci başa sarmış olursun.çok kararlı olman gerekiyor.bir an önce bu manyaktan kurtulmaya bak.hâlâ nasıl ayrılmalıyım diyeceğine nasıl ilişkiye devam ederim tarzı soru sormuşsun.yapma.adam manyak manyak.ayrılmıyor da ne demek yani?.cansız bir nesne misiniz siz? Evet aynı süreçten geçtim bu arada.
Ne kadar süre sonra tanıştın eşinle?Aynı süreçten geçmiş biri olarak söylediklerinizi adım adım uyguladım ve bir daha asla yanıma yanaşamadı o şahıs. Konu sahibi psikolojinizi çok iyi anlıyorum fakat bir an önce bundan kurtulmalısınız. O kadar rahatlayıp nefes aldığımı hissetmiştim ki... Sonra eşimle tanıştım ve o kadar mükemmel biri ki yanında ben sorunlu kalıyorum nerdeyse. İnanın her şey çok güzel olacak. Her şeyin en iyisini hak ediyoruz biz kadınlar. Daha azına razı olmayalım
Ne istemediğimi o kadar iyi biliyordum ki ayrıldıktan yaklaşık iki ay sonra tesadüfen tanıştık ve tanışmamızın yıldönümünde 1 aylık evliydikdar süre sonra tanıştın eşinle?
O kadar iyi biliyorum rahatlayacağımı. Kaç defa denedim kaç defa. Ama içten içe oldurma çabası nasıl bir psikolojik baskı anlamış değilim. Ben de psikolog desteği alıyorum bu arada. Hiç çabasız değilim ama yeterince bilinçlenmemişim demek.
Benim hep öyle oldu biliyor musun? Herkese rest çeken biriydim. 6 günde boşandım mesela. Bıçak gibi kesebilen biriyken bu hale nasıl geldiğimi inan anlamıyorumNe istemediğimi o kadar iyi biliyordum ki ayrıldıktan yaklaşık iki ay sonra tesadüfen tanıştık ve tanışmamızın yıldönümünde 1 aylık evliydikGeçmişimi sormayacak mısın dediğimde neden soracağım ki? Geçmişinle geleceğinle beraberiz artık sen benimkini sordun mu demişti.
Çok çok iyi anlıyorum gerçekten ve biz ne dersek diyelim sen kendin tamamen içinde bitirmeden ayrılmayacaksın bunu da biliyorum. İçinde tamamen bitirmeden ayrıldığında da acaba şöyle miydi, ben mi yanlış gördüm şeklinde sürekli geri dönmeye çabalayacaksın. Bence devam ettiği süre boyunca kendini geri çekmeye çalış ve uzaktan ilişkinizi izlemeyi dene. Ben de psikoloğa gittim. Öyle bir manipüle edilmiştim ki psikoloğa bile kendim hatalıymışım gibi anlatıyordum. Gözümü açtı benim. Ama bu tarz bir ilişkiyi tamamen bitirebilmenin süreç gerektirdiğinin, bu süreçte de kendini korumaya çalışmanın önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Yavaş yavaş sinsice ve kendini koruyarak ilerle. En sonunda eminim bıçak gibi keseceksin.
Yaaa çok çok teşekkür ederim. Bazen böyle hayal kuruyorum zaten. İnan hayali bile içimi bi rahatlatıyor kiBu ilişki hayatının sınavı gibi düşün. En son engel gibi. Bu engeli aştığında bir kuş kadar hafif ve özgür olacaksın. Bazı şeylerden ders aldığın için de hayatının aşkı sana altın tepside sunulacak bunu sana garanti edebilirim. Çok çok mutlu ol kendini çok sev lütfen
Ben seni çok iyi anladım. Evlenip boşanmış da birisin bir kadın kolay kolay boşanmaz bunu başarmışsın.Benim hep öyle oldu biliyor musun? Herkese rest çeken biriydim. 6 günde boşandım mesela. Bıçak gibi kesebilen biriyken bu hale nasıl geldiğimi inan anlamıyorum
Öyle ezik sessiz biri de değilim. Çok değişik bir his. Ve ben de bıçak gibi keseceğimi çok iyi biliyorum. Kendisi de biliyor. Hatta tüm hırçınlığı bu yüzden. Arkadaşlarıma beni istemeyecek beklemeyecek biliyorum diyerek ağlıyor mesela. O da ben de olacakları biliyoruz ama benim o son damlanın taşmasını bekliyoruz. Kendisi değil ben ayrılıcam, o ısrar edecek bunu da biliyorum. Sanırım ben o son noktaya vardım dün akşam. Umarım rahat atlatırım bu süreci
Kız bu erkek müsveddesinden ayrıldıktan sonra gözünün kestiğiyle de seviş çatır çatır ödül olsun sanaYaaa çok çok teşekkür ederim. Bazen böyle hayal kuruyorum zaten. İnan hayali bile içimi bi rahatlatıyor ki
Kız bu erkek müsveddesinden ayrıldıktan sonra gözünün kestiğiyle de seviş çatır çatır ödül olsun sana
Bu manipülasyonu aşmış artık. Manipülasyon kendini hissettirmez. Bu bas bas bağırarak gelen bir tehlike. Ayrıca zihnin bulanıklığı neden olsun. Seni dara sokuyorsa orada mutluluk yoktur ve ayrılman gerekir.Off.
Etrafımda herkesin aklına zekasına karakterine güvendiği beni bile ne hale getirdi. Artık gerçekten zihnim bulanıklaşıyor. İdrak edemiyorum hiçbir şeyi. Ne istemediğimi iyi biliyorum. Ama niyeyse kendimi güçlü hissetmiyorum o kadar güçlü bir manipülasyon ki
İstersen düşman olursun yine boşver kendi zevkine baktamamen erkek düşmanı olmayı bekliyorum bu kadar çabası boşa gidemez
Demek ki babanı devreye sokunca vazgeçiyor. Sen de babanı devreye sok. Babalar ne için var? Allah aşkına ya. Meslekmiş vs. Hiçbir şey benim huzurumdan önce gelemez.Ben ayrılmak istemiyorum demiyorum ki.
Asla bırakmıyor diyorum. Kapıma geliyor, hiç bıkmadan 2.5 saat ara ara kapıyı ara ara telefonu arayarak bekledi. Ben içerde o kapının önünde uyuyakalmış. Cevap vermeyince daha da arttırıyor şiddetini. En son babamı arayacağımdan emin olunca gitti. Ben sakince olsun ne olacaksa istiyorum. Meslektaşız ve etrafta bilinen insanlarız, illa ki karşılaşıcaz ben kavga dövüş polis istemiyorum diye bunları yaşıyorum
Bu saatten sonra yapılacak en iyi şey hiç uzatmadan bıçak gibi kestirip atmak ve tekrar iletişim kurmamakOff.
Etrafımda herkesin aklına zekasına karakterine güvendiği beni bile ne hale getirdi. Artık gerçekten zihnim bulanıklaşıyor. İdrak edemiyorum hiçbir şeyi. Ne istemediğimi iyi biliyorum. Ama niyeyse kendimi güçlü hissetmiyorum o kadar güçlü bir manipülasyon ki
Lütfen uzak durun yani neyinden vazgeçemiyorsunuzz kimse vazgeçilmez değildir inanınParanoyaktan öte. Ben bipolar olduğundan şüpheleniyorum. Kendisine de söyledim. Birlikte baktık her şeyi tutuyor ama tabi ki uzman değilim
Bu yazdığınız beni korkuttu. Böyle takıntılı adamlardan uzak durun. Ayrılığı hazmedemeyip başka türlü zarar vermeye kalkarsa ne olacak? Normal değil davranışları, ayrılın benceEvet insan gibi ayrılamıyoruz. Geçen kapıya geldi açmadım diye tam 2.5 saat kapıda uyudu düşün. Karıştırsa görse de kimsenin kabul etmeyeceğini de görse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?