Sevgilimin geçmişi karıştırması

Kusura bakmayın da derdiniz nedir acaba zaten boşanmissnz herhalde ikinci bir boşanma vakası istemezseniz bu nedir ya dertsiz başınıza dert almissnz s*********r edin gitsin defolsun okurken gerildim sinir oldum öyle biriyle bir gün bile gecmezz paranoyakmidr nedir

İşte erkekler bundan güven alıyor. Rezil olacak olan o. Duyulsun gerekiyorsa, mimlensin. Polisi aramakla yetinmeyin sizi tanıyan bilen kişilere isim, kanıt verin. Kapıda mı yatıyor yatsın, basıp geçin. İntihar mı ederim diyor (etmez merak etmeyin, size zarar verir ama kendine kıyamaz) umursamayın. Manipüle edilmişsiniz daha fazla manipüle edilmeyin.
Malesef polise şikayet ettim bitti gitti olmayacak buna hazırlıklı olun ama hayatınızdan çıkartmak için çaba göstermeniz gerekecek.

İntihar etmeyeceğini biliyorum evet
Beni sürekli böyle tehdit ediyordu.

Geçen ay yine yaptı. Adres verdi. Burdayım gel gör falan diye fotoğraf attı. Ben de polisi aradım kendim gitmedim. Ortalık ayağa kalkmış ama kendim gitmediğimi görünce bir daha böyle tehdit etmiyor artık gitmem diye.

Evet çaba gerekiyor. Ama illa ki yapacağım. İnsan manipülasyon etkisindeyken başkasında basbas bağırdığı şeyi kendisinde göremiyor. Bunu da görmüş oldum.

Paranoyaktan öte. Ben bipolar olduğundan şüpheleniyorum. Kendisine de söyledim. Birlikte baktık her şeyi tutuyor ama tabi ki uzman değilim

Aynı süreçten geçmiş biri olarak söylediklerinizi adım adım uyguladım ve bir daha asla yanıma yanaşamadı o şahıs. Konu sahibi psikolojinizi çok iyi anlıyorum fakat bir an önce bundan kurtulmalısınız. O kadar rahatlayıp nefes aldığımı hissetmiştim ki... Sonra eşimle tanıştım ve o kadar mükemmel biri ki yanında ben sorunlu kalıyorum nerdeyse. İnanın her şey çok güzel olacak. Her şeyin en iyisini hak ediyoruz biz kadınlar. Daha azına razı olmayalım

Ne kadar süre sonra tanıştın eşinle?
O kadar iyi biliyorum rahatlayacağımı. Kaç defa denedim kaç defa. Ama içten içe oldurma çabası nasıl bir psikolojik baskı anlamış değilim. Ben de psikolog desteği alıyorum bu arada. Hiç çabasız değilim ama yeterince bilinçlenmemişim demek.

Ne istemediğimi o kadar iyi biliyordum ki ayrıldıktan yaklaşık iki ay sonra tesadüfen tanıştık ve tanışmamızın yıldönümünde 1 aylık evliydik Geçmişimi sormayacak mısın dediğimde neden soracağım ki? Geçmişinle geleceğinle beraberiz artık sen benimkini sordun mu demişti.
Çok çok iyi anlıyorum gerçekten ve biz ne dersek diyelim sen kendin tamamen içinde bitirmeden ayrılmayacaksın bunu da biliyorum. İçinde tamamen bitirmeden ayrıldığında da acaba şöyle miydi, ben mi yanlış gördüm şeklinde sürekli geri dönmeye çabalayacaksın. Bence devam ettiği süre boyunca kendini geri çekmeye çalış ve uzaktan ilişkinizi izlemeyi dene. Ben de psikoloğa gittim. Öyle bir manipüle edilmiştim ki psikoloğa bile kendim hatalıymışım gibi anlatıyordum. Gözümü açtı benim. Ama bu tarz bir ilişkiyi tamamen bitirebilmenin süreç gerektirdiğinin, bu süreçte de kendini korumaya çalışmanın önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Yavaş yavaş sinsice ve kendini koruyarak ilerle. En sonunda eminim bıçak gibi keseceksin.

Bu ilişki hayatının sınavı gibi düşün. En son engel gibi. Bu engeli aştığında bir kuş kadar hafif ve özgür olacaksın. Bazı şeylerden ders aldığın için de hayatının aşkı sana altın tepside sunulacak bunu sana garanti edebilirim. Çok çok mutlu ol kendini çok sev lütfen

Benim hep öyle oldu biliyor musun? Herkese rest çeken biriydim. 6 günde boşandım mesela. Bıçak gibi kesebilen biriyken bu hale nasıl geldiğimi inan anlamıyorum

Öyle ezik sessiz biri de değilim. Çok değişik bir his. Ve ben de bıçak gibi keseceğimi çok iyi biliyorum. Kendisi de biliyor. Hatta tüm hırçınlığı bu yüzden. Arkadaşlarıma beni istemeyecek beklemeyecek biliyorum diyerek ağlıyor mesela. O da ben de olacakları biliyoruz ama benim o son damlanın taşmasını bekliyoruz. Kendisi değil ben ayrılıcam, o ısrar edecek bunu da biliyorum. Sanırım ben o son noktaya vardım dün akşam. Umarım rahat atlatırım bu süreci

Yaaa çok çok teşekkür ederim. Bazen böyle hayal kuruyorum zaten. İnan hayali bile içimi bi rahatlatıyor ki

Ben seni çok iyi anladım. Evlenip boşanmış da birisin bir kadın kolay kolay boşanmaz bunu başarmışsın.

Hiç de sessiz ezik biri gibi hissetmedim seni daha çok naif geldin bana. Söylediğin gibi içindeki son damlanın taşmasını bekle. Ama lütfen kendini çok çok iyi koruyarak. Son noktaya vardıysan gerisi çok kolay gelecek Çok çok mutlu olmanı diliyorum

Kız bu erkek müsveddesinden ayrıldıktan sonra gözünün kestiğiyle de seviş çatır çatır ödül olsun sana
tamamen erkek düşmanı olmayı bekliyorum bu kadar çabası boşa gidemez

Bu manipülasyonu aşmış artık. Manipülasyon kendini hissettirmez. Bu bas bas bağırarak gelen bir tehlike. Ayrıca zihnin bulanıklığı neden olsun. Seni dara sokuyorsa orada mutluluk yoktur ve ayrılman gerekir.
Bir an önce ayrıl. Taşınma imkanın varsa taşın. Telefonunu değiştir. İzini kaybettir. Böyle birinden ayrılsan bile Allah korusun sana zarar verebilir. Hastalıklı bir ruh hali ile karşı karşıyasın.

Demek ki babanı devreye sokunca vazgeçiyor. Sen de babanı devreye sok. Babalar ne için var? Allah aşkına ya. Meslekmiş vs. Hiçbir şey benim huzurumdan önce gelemez.

Bu saatten sonra yapılacak en iyi şey hiç uzatmadan bıçak gibi kestirip atmak ve tekrar iletişim kurmamak

Paranoyaktan öte. Ben bipolar olduğundan şüpheleniyorum. Kendisine de söyledim. Birlikte baktık her şeyi tutuyor ama tabi ki uzman değilim
Lütfen uzak durun yani neyinden vazgeçemiyorsunuzz kimse vazgeçilmez değildir inanın

Evet insan gibi ayrılamıyoruz. Geçen kapıya geldi açmadım diye tam 2.5 saat kapıda uyudu düşün. Karıştırsa görse de kimsenin kabul etmeyeceğini de görse
Bu yazdığınız beni korkuttu. Böyle takıntılı adamlardan uzak durun. Ayrılığı hazmedemeyip başka türlü zarar vermeye kalkarsa ne olacak? Normal değil davranışları, ayrılın bence

Ayrılın enınde sonunda pes edecektır aılene soyleyeceğım fln dersınız. Evlensenız dahi devsmlı sıze bunları yapacak. Sen eskıden şuydun buydun dıyecek. Vaktınız fırsatınız varken kaçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…