Sevgilimin geçmişi

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Hanımlar selam hepinize. Benim erkek arkadaşımdan yana kafamda dönüp duran bir sıkıntım var.
Kendisiyle 3 aydır birlikteyiz. Kendisinin benden önce 4 senelik bir ilişkisi olmuş aynı evde yaşamışlar vs bu ilişkisi 1 sene önce bitmiş bu ilişkiden sonra da kendini günübirlik takılmacalı ilişkilere vermiş... Normalde geçmişe fazla takılan bir insan değilimdir ama bir yere gittiğimizde burada birisiyle bir anısı var mıdır acaba ya da ben ilk cinsel birlikteliğimi kendisiyle yaşamıştım bu konuda da acaba memnun oluyor mu becerebiliyor muyum diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Sevgilime sorup da aklına eskileri de düşürmek istemiyorum zaten sorsam da ne faydası olur bilemiyorum. Ben bu konuyu içimde ne şekilde çözebilirim ?

Herkese teşekkürler şimdiden. İyi akşamlar...

Olmuşla ölmüşe çare yok. Burada o eski sevgili hem olmuş hem ölmüş, eski olmuş, iki kat çare yok. Kabul edip sorgulamayacaksın. Yoksa düşüne düşüne kurar mutsuz olursun.

Adı üzerinde geçmiş, sizi bağlayan bir durum yok ki
Cinsel tatminin de tecrübeyle ilgisi yoktur ama üç aylık ilişkide çok mümkün değil

Kendini yetersiz hissederek zaten bi ilişki yurutemezsin.. özgüvenli ol ve evet yukarıdaki uyeye katılıyorum 3 ay birliktelik için çok erken bir süre.. Ve senin için özel ama onun içinde özel bi deneyim mi bakalım? Adam zaten çapkınmış ve aynı evde yaşıyormuş eski sevgilisiyle bu tür şeyler belliki ona normal geliyor..

Kendine güvenerek tabi ki...Neden terk edilme korkusu yaşıyorsunuz ? Bir de istediği zaman cinsel birliktelik yaşayabilir. Niye hemen yargılıyorsunuz ?

3 ay da bu kadar yakinlik sizin icin iyimi bilemem ama keske biraz zaman verseydin bazi seylerdede mesafeli olsaydin. Sonucta o kisiden ayrilmamista olabilir evlide olabilir. Ayni evde yasamiz 4 yillik bir iliskisini unutup hemen baskalariyla birlikte olabiliyorsa belkide bazi seyler yalanda olabilir mesela ayrildigi ya da sana olan sevgisi.. cunku hic bir erkek uzun iliskisini unutmaz fazla guvenme.

ben ilk cinsel birlikteliğimi kendisiyle yaşamıştım bu konuda da acaba memnun oluyor mu becerebiliyor muyum diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Sizin korkunuz memnun olup olmaması değil sizi terkedip terketmeyecegi. Her şey çok hızlı gelişmiş.
Bu takıntınız da beraber olduktan sonra ortaya çıktı muhtemelen çünkü artık ondan bir beklentiniz var.

Bu yoruma katılıyorum. Bu demiş olduğunuz beklenti olmamış olsa zaten bu başlık/konu açılmazdı.

Ayrıca sizlerin ne düşüncede olduğunuzu da bilmiyorum ama bu düşünce içerisinde iseniz ki anladığım kadarıyla öylesiniz, bu durumu yadırgamamanız gerekip normal karşılamanız gerekli diye düşünüyorum.

Güzelim hayat kafaya erkek arkadaşının geçmişimi kafaya takabileceğin kadar uzun değil be. Salla gitsin. Umursamaz ol beee. Hayatını sevgilini sevgini sevildiğini yaşa gerisini de sallaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…