Sevgilimin geçmişi

o senin ilkin ve sen acaba memnun edebiliyor muyum diye mi düşünüyorsun çok memnun olmak istiyorsa her yerde genelev var kullandırtma kendini bu adama.

kendin diyorsun kendini günübirlik ilişkilere vermiş diye keşke bu kadar çabuk güvenmeseydin o kervana sen de katılmazsın umarım. eski defterleri açma derim ama onun cariyesiymiş gibi davranmaktan da vazgeç. istemediğin hiç birşeyi yapmak zorunda değilsin o beğendirsjn sana kendini.

hatta tekrar birliktelik falan yaşama bence anladığım kadariyla bu adam için kendinden ödün vermişsin yapma. Doğru değil bunu sen de biliyorsun ve senden hevesini alıp gitme ihtimalini de düşünmelisin.

geçmişini unut seni seçip sana gelmiş okey yoluna bakmaya çalış. inşallah mutlu olursun ve eşin olduğunda birliktelik yaşarsın..

Siz bu sorularla boğuşurken o ilişki biter anlamazsınız.
Bazen kaybetmekten en korktuğumuz zamanlarda daha çok hata yapıp ilişki olmaktan çıkarıyoruz.Korku beraberinde kıskançlığı kısıtlamayı getiriyor, kısıtlamak da yaşam alanını daraltıyor ve kaçınılmaz son..
Akışına ve oluruna bırakın derim.
Bulunmaz hint kumaşı değil ya :110:
Kendinize daha cok değer ve öncelik verin gerisi hallolur..

Kadın olarak memnun edebiliyor muyum yerine o beni memnun edebiliyor mu acaba desek belki de her şey çözülecek:kahve:

İlk cinsel deneyiminizi onunla yaşamışsınız ve adam bir sürü insanla birlikte olmuş, yani size göre epey tecrübeli sayılır bu konuda. O yüzden onu memnun edebilme korkusu yaşamanız gereksiz bir durum şimdilik.

Ve asıl konuya dönecek olursam bence takılmanız gereken iki önemli nokta var.

Birincisi 4 yıllık bir ilişkiyi bitiren bir adamın o kadını unuttuğunu iddia edip yeni ilişkiye başlaması bence mümkün değil gibi, erkekler daha zor unutur.
İkincisi o kadar birliktelik yaşayan birinden hastalık kapma durumu olabilir,dikkat etmek lazım.

Hanımlar selam hepinize. Benim erkek arkadaşımdan yana kafamda dönüp duran bir sıkıntım var.
Kendisiyle 3 aydır birlikteyiz. Kendisinin benden önce 4 senelik bir ilişkisi olmuş aynı evde yaşamışlar vs bu ilişkisi 1 sene önce bitmiş bu ilişkiden sonra da kendini günübirlik takılmacalı ilişkilere vermiş... Normalde geçmişe fazla takılan bir insan değilimdir ama bir yere gittiğimizde burada birisiyle bir anısı var mıdır acaba ya da ben ilk cinsel birlikteliğimi kendisiyle yaşamıştım bu konuda da acaba memnun oluyor mu becerebiliyor muyum diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Sevgilime sorup da aklına eskileri de düşürmek istemiyorum zaten sorsam da ne faydası olur bilemiyorum. Ben bu konuyu içimde ne şekilde çözebilirim ?

Herkese teşekkürler şimdiden. İyi akşamlar...
her erkegın bır öncesi var. bizim eşlerimizin bizden önce cinselliği olmadımı sanıyorsun.. herkes acaba benmi onlarmı iyidi diye düşünelim ozaman.. çok detaya girme bacım aşkını yaşa..

Hanı evlenmıs adamlar ılk ılıskılerını bızlerle mı yasıyor sankı.
Hem tecrubelıdır bosver keyfıne bak

Tek degerlendirme kistasiniz cinsellikten memnuniyet mi?
Peki o sizi memnun edebiliyor mu? Gunun birinde memnun edemedigini fark ederseniz ne yaparsiniz mesela?

Birlikteliğiniz cinsel memnuniyete mi dayalı? Neden kendinize hayatınızda yarın belki olmayacak bir adamı memnun etme görevi yğklediniz? Sizi terkeder diye mi? Ki kaçınılmaz son o zaten.

sakın sormayın...
bu sizin kendi içinizde aşmanız gereken bişiy..
ayrıca kimsenn geçmişi kimseyi ilgilendirmez , illa ki sizinde olmuştr.. doğal olarak onunda..
bundan ayrılıp aliyle mehmetle çıksanz onda da aynı ..
hayatını yaşamaya bak..

Onu memnun edebilio muyum diye dusunuosan kendin orgazm olmuyosundur bence kendine bak gecmise ona buna degil kendin mutlu olmaya bak. Mutluysan boyle pk pusur seyleri takmazsin.

Yani unutup unutmadıgına asla emin olamazsın. Ki dört yıllık bi iliskide öyle kolay silinmez. Ama sen sakın dillendirip budaklandırma. Adamın aklına sokma tekrar tekrar. Düsünme sen eskiyi kendi iliskini güzel yasamaya ve yasatmaya bak..

Back
X