Sevgilimin geçmişi

Ohoo kaç yıl öncesi. Ben Facebook’umun varlığını bile unuttum kim bilir o yıllarda nelerim vardır. Aklıma bile gelmez dur bi 6 sene önceye gideyim de temizlik yapayım demek. Ayrıca eski ilişki güzel hatırlanıyor olabilir ilişki yaşanan kişi de aynı şekilde. Bunda anormallik yok. Siz sevilip sevilmediğini anlayabilirsiniz. Geçmişi dert etmek o yüzden bana garip geliyor. Şu an mutlu bir ilişkiniz varsa, güveniyor, seviliyor, seviyorsanız stalk yapmayı bırakın.
O da önceden hesabını kapatmıştı. Bir şey göstermek için açtı sonra da unuttu. 6 7 yıl öncesine kadar bir şey yok. Büyük ihtimal pek sallamıyor. Söylesem tereddüd etmeden siler ama ben senin geçmişini kurcaladım demek istemiyorum çünkü utanırım:oops: gel beraber bakalım demişti zamanında, merak etmiyorum diyip reddetmiştim, keşke beraber baksaymışız.

O da önceden hesabını kapatmıştı. Bir şey göstermek için açtı sonra da unuttu. 6 7 yıl öncesine kadar bir şey yok. Büyük ihtimal pek sallamıyor. Söylesem tereddüd etmeden siler ama ben senin geçmişini kurcaladım demek istemiyorum çünkü utanırım:oops: gel beraber bakalım demişti zamanında, merak etmiyorum diyip reddetmiştim, keşke beraber baksaymışız.

Hayır bence en doğrusunu yapmışsınız. Beraber baksanız ne olacaktı? Sevgilinizin geçmişi onu, sizin geçmişiniz sizi ilgilendirir. Bence gereksiz alınganlık gösteriyorsunuz. Kaç sene öncesine dair şeyler neden sizi rahatız ediyor da illa silinmesini istiyorsunuz gerçekten anlamadım. Eğer niyetiniz buysa yani sildirmek istiyorsanız gördüğünüzü de söylemek mecburiyetindesiniz. O yüzden bir karar verin

Back