sevgilimin geçmişindeki hatalar bugünümü zehir ediyor kızlar akıl verin lütfen =(

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.718
14.104
773
Diğer
Arkadaşlar benim 7 aylık bir ilişkim var gayet güzel gidiyor ama sevgilimin henüz 19 yaşındayken yaşadiği bir ilişki benim gecemi gündüzümü zehir ediyor. o gün bugündür unutamıyorum aklımdan çıkmıyor kızlar. böyle büyük bir günaha böylesine büyük bir suça nasıl ortak olabildi diorum ben nasıl bir insanla beraberım diye günlerdir kendımı sorguluyorum bu konuyu sevgilimle konustum çok pişmanım yaşım daha 19du cahildim geçici bir hevesti benim için şimdi böyle bişeyi asla yapmam dior ama benim beynimi kemirip duruyor bu yaşanan günah.. kadın şuan kocasıyla hala berabermiş duyduğum kadarıyla..kızlar ben mi çok abartıyorum ne düşüneceğimi şaşırdım böyle bi insanla gelecek planlamak ne derece doğru? pişmanım diyor ben çok değiştim o zaman cahildim diyor ama gelin görün ki aklımdan çıkmıyor hep aramızda yatıyor sevgilimin bu kirli geçmişi =çok üzgünüm:

Son düzenleme:
19 yaşındaki bir çocuk tamda kanının kaynadığı zamanlar nereye çekersen gelir özellikle işin içinde cinsellik varsa
çok çok büyük bir hata ama pişman olmuş cahil olduğunu söylemiş yani doğruları farketmiş
sizde çok fazla takılmamaya çalışın bu günün tadını çıkarın bence zaten zamanla azalacak bu hisleriniz

bence abartmıyorsun bende senin yerinde olsam sorgulardım bu durumu
19 yaş çok da cahil bir yaş gelmedi bana,en azından evli bir kadınla ilişki yaşamanın ahlaksız birşey olduğunu anlayabilecek denli bir aklı vardır insanın o dönemde..
hem de bunu 1.5 yıl sürdürmüş az da bir zaman değil..
zor bir durum canım Allah yardımcın olsun ama sanırım ben böyle bi insanı hayatımda kabul edemezdim

ben olsam sindiremezdim,19 yaş o kadarda küçük bir yaş değil..doğruyu ve yanlışı ayırt edebilecek bi yaş..

Evet allah yardımcım olsun bana çok ama çook ters geliyor dediğiniz gibi işin içinde sadece cinsellij varmıs ve hata olduğunu kendi de anlayıp kendi kesmiş bu saçma sapan ilişkiyi... hatasız kul olmaz ama böyle büyük bir suç aramızda ölü bir yılan gibi yatip durdukça ben nasıl o insanı hayatımda tutup ileriyi düşünebilirim =( seviyorum ve çok güzel gidiyor ilişkimiz o kadar bunaldım ki zihnimdeki düşüncelerden Allah yardımcım olsun başka bişey gelmiyor elimden sevdiğim için.

geçmişini seninle paylaşması güzel ilerde başkalarından duysaydın daha da kötü olacaktın daha da 19 yaşındaymış en deli dolu çağları.ıleriye bak geçmişini silemezsin sevgilinden çok o kadında hata var bide evliymiş

zaten sadece sevgilimle deil bi çok insanla.. off noluor bize allahım kocandan ayrılır istediğini yaparsın ama kendinden küçük bekar bi erkekle hem de evine girip çıktığın sofralarına oturduğun kocanla beraber gelip gittiğin bi ailenin oğluyla =( aklım almıyor inanın kızlar yaa.. sevgilimde de suç buluyorum irade denen bişey var o zamanlar düşünemiyordum aklım başımda değildi o istiyordu görüşmeyi ben bitirmek istediğimde ağlayip benı bırakma diye yalvarıyordu zorla kurtuldum diyor..evli olmasa bu kadar kemirmez zihnimi bu yaşananlar ama bana o kadar anormal geliyor ki yadırgıyorum ve sevdiğim adama bu suçu hiç ama hiç yakıstıramıyorum =(

19 yaş doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek bir yaş değil elbet,anladığım kadarıyla cinsellik ihtiyacını karşılamak için görüşmüş bu kadınla.
Tabiki çok yanlış,böyle iğrenç birşeyi desteklemiyorum ama.
Şu anki ilişkinizin gidişatı için bu olayı geçmişte yaşamış diye kabul etmelisiniz.
Yoksa her zaman mutsuz olmanızdan başka hiçbir işe yaramaz aynı konuyu ısıtıp ısıtıp önünüze koymanız.
Haa,sindiremiyorum,sindiremeyeceğim derseniz o zaman başka.

Bu durumdan rahatsız olman doğal diye düşünüyorum ama onu bu durumdan dolayı yargılaman ya da terk etmen bence çok yanlış. daha önceden hata yapmış insanların daha sonra mutlu olmaya yada hatasız bir yaşam sürmeye hakkı yokmu? Sevgiliniz en başında bunu size anlatmasaydı nerden haberiniz olacaktı haberiniz olmadığı zaman sevgiiliniz günahsız mı olacaktı. ve şuanda size oh ne iyi yapmışım demiyor pişmanım diyor herkes hata yapar ve ölümden başka herşeyin telafisi vardır. lütfen sevgilinizi gerçekten seviyorsanız ve davranışları sizde aynı şüpeleri uayndırmıyorsa hem ona hemde kendinize bir şans verin

Sanırım sindirip sindiremeyeceğim zamana kalmış bişey =( şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum.. bu konuyu ısıtıp ısıtıp önüne koymak yanlış olur evet çünkü defalarca bu yaşanan şeyi kendime yakıstıramıyorum şuanki aklım olsa asla yapmazdım hayatımın en büyük hatasıydı diyor zaten bana bu durumu savunsa ne var bunda senden önceydi falan gibi bi tepki verse anında silerim hayatımdan.. beni bağlayan pişmanlık duyması ve suçunu kabüllenmesi

Bence bu durumu biraz daha açmasını iste. Enine boyuna tüm ayrıntıları ile konuşun. Ciddi bir durum çünkü. KOnuşmalısın yoksa rahatlayamazsın ve pişman olduğuna inanmazsın. Bence sadece konuşun ve durumu düşünün.

Canım teşekkür ederim yorumun için.. evet seviyorum ve gerçekten dediğim gibi o kadar mantıklı bi insan ki o yüzden zaten böyle bişeyi ona yakıstırmıyorum.. bir daha böyle bişey yapacaği konusunda güvensizlik yaşamıyorum yapmaz eminim çünkü pişmanliğini hissediyorum..

sizi bilmem ama ben evli bir kadınla beraber olmuş bir adama güvenip onu hayatıma sokmazdım...

Bu benim hayatımın en büyük hatasıydı şimdiki aklım olsa asla yapmazdım dese bile mi ? benım korkum da bu zaten hatalar yapıyoruz evet ama hangileri sindirilebilir iyi düşünmek lazım..

Bakın hayatta yaşanılan tüm hatalar insanlar için ve gerçekten en mükammel insan dahai olsak olaki birgün bizimde affedilmez dediğimiz hataları yapmamız olasıdır. o zaman ne olacak asın benimi diyeceksin yoksa aklınız başınıza gelince pişmanım lütfen affedin mi diyeceksiniz.
Asla kelimesini çok sıklıkla kullanmak gerçekten doğru değil bence
Siz onun pişmanlığından eminseniz yani bu bir histir bunun güvencesi yoktur kısacası siz gerçekten bunu içinizde hissediyorsanız kabul edin. yok illede kabul edemem diyorsanız ne onu ne kendinizi yıpratmayın

bazı erkek yada birçok erkek.. herkesle yatan hafif bir kadın buldum mu bu fırsatı değerlendiriyor.
geçmişte kalmış.. sende atlatmaya çalış.. sıfır paket erkek bulmak zaten çok zor...

Kızlar hepinize çook teşekkür ederım yorumlarınız için gerçekten şimdi daha iyi hissediyorum kendimi.. insan paylaşınca gercekten çok rahatlıyor.. saolun kızlar..

bence sorgulamakta haklısın cahilken yaptı diyelim ama ilerde yine böyle birşey yapmyacağı ne malum ama ona güvenmeyi denemelisin birlikte yep yeni bir sayfa açın mutlu olun

Arkadasım cocuk pısman oldugunu soylemıs ve zaten senden senden saklamamıs.Bastan dusuncenı belırtmelıydın bence. Onu gecmısıyle sevıceksın ya da katlanamıyorsan ve guvenmıyorsan ayrılacaksın.Hayat suphelerle yasanmayacak kadar kısa cunku tatlım.

hangi birimiz eşimizin sevgilimizin geçmişte ne yaptığını bilebilirz kiii?bence birazcık abartıosun canım...sana açmış hata olduğunu sölemiş bence geçmişiyle sevgilinin bugününü yargılamamalısınnnnnnn:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…