arkadaşlar sevgilime benim yanımda yavşayan, el kol hareketleri yapan bir kız vardı. başta sevgilim arkadaşvari olduğunu düşünüyordu, ancak sonrasında devam etmesi üzerine o da farkına vardı ve kızla arasına set koydu ancak selam veriyorlardı, hatta vermiyorlardı bile. ayrıca ben kızla sevgilimle çıkmadan önceden tanışıyordum ve arada sohbet ederdik ancak böyle yaptıktan sonra doğal olarak nefret eder oldum kızdan selamımı fln kestim. ve denk geldiğimizde de nasıl derler biraz pis pis bakıyordum, nefret ettiğimi bilsin uzak dursun diye. erkek arkadaşım facebooktan silmişti onu, ancak bende ekliydi. az önce erkek arkadaşımın hesabına girdiğimde gördüm yeniden eklemiş kız, sonra kendimden baktım beni silmiş! ne kadar da iyi niyetli değil mi?
acayip sinir oldum acaba sevgilimden reddedip ben tekrar eklesem fln mı?
bir de bu kız sınavını kazanamamıştı, erkek arkadaşımın işyerine tekrar mı geldi acaba kazanıp bu sınavda diye düşünmüyor değilim! üff tekrar o mendebur yüzünü görmek sinir olmak istemiyorum
böyle facebooklu bi mesaj açıcağımı düşünmezdim hiç ya
ama ne yapıyım sizce? içimdeki nefreti kıza atmam lazım bi şekilde ya

bir de bu kız sınavını kazanamamıştı, erkek arkadaşımın işyerine tekrar mı geldi acaba kazanıp bu sınavda diye düşünmüyor değilim! üff tekrar o mendebur yüzünü görmek sinir olmak istemiyorum

böyle facebooklu bi mesaj açıcağımı düşünmezdim hiç ya

ama ne yapıyım sizce? içimdeki nefreti kıza atmam lazım bi şekilde ya