evet haklısın üstüne gitmemem lazım pek, ama allahtan sıkılmıyor sevgilim (şimdilik

) az önce "içinde kalmasın kızman" diye aradı tekrar ben de burada yazdığımı söyledim artık ben muhattap olmıcam, sanki sevgilisi potansiyel bişeyler yapmaya hazırmış da ben etraftaki kızlara cadalozluk yapmaya çalışıyormuşum gibi görüyor insanlar baksana muameleye dedim, o da saçmalamamı fln söyledi, sanırım kendi bişeyler yapıcak ne yapıcağını kendi bilir artık.
ya ben o bakışları kız onu sevmediğimi anlasın biraz aramıza genel olarak soğukluk girsin diye yapmıştım, anlaşılan kızı gaza getirmişim, artık tırnağımın ucuna bile takmam valla, zaten son zamanlardaki bakışlarım ona acır- tiksinir tipteydi (nefretten çok) çünkü en son karşılaşmamızda sarhoş olmuş saçma salak dans ediyordu üstü başı dağılmış, şöyle bir "hıhh" yaptım bakarak, çok fena kalmıştı oohh içimin yağları erimişti:)) ama artık görsem de görmemezliğe vurucam bu ne ya mahalle karıları gibi kavga edemem elin densiziyle, zaten benim de aklıma geldi acaba gıcıklığına mı yapıyor diye (ablamsa ya belki unutmuştur eklediğini tekrar eklemiştir gibi polyannavari bir yaklaşımda bulundu ama hiç sanmam) bu yüzden ben bir iletişimde bulunmam, herşeyi sevgilime bıraktım, bi yandan da merak ediyorum bişey yapıcak mı, tepki vericek mi, verirse nası bi tepki vericek diye, bu ona olan testim, çünkü sevgilime çok güvensem de arkadaşı olan kızlar ona karşı sınırı kaçırdığında gerekli tepkiyi veremediğini düşünüyorum, bakalım değişmiş mi...