Sevgilimin grup seks mesajları

Öyle diyorsunuz da 2 senelik emek var sonuçta. Bi mesaja nasıl her şeyi bitireyim. Daha önceden hiçbir yanlışını görmedim. Hadi benim aşktan gözüm kör. Diğer 2 arkadaşım da diyor seninki böyle şey yapmaz konduramıyoruz diye. Hani önceden aldatma teşebbüsü ne bileyim bi yanlış şeyini görsem ayrılmayı düşünürdüm o an. Ama 2 senede bu tarz gördüğüm tek olay
Siz iki senenin hesabini yaparken gelecek yillari silip atiyor musunuz? Ben kaybettikletime degil kazandiklarima bakarim. Flort ederken 4 yillik emek var diye ayrilmadigim adamdan 12 yillik evlilikten sonra bosandim. 2 yilin hesabini yapacaginiza gelecek yillarinizi dusunmelisiniz.
Tipik pipisini kutsal goren ergen bir erkek var karsimizda. Beyni asagilarda olup, ben de adamim diye dolasan biri... siz iki yillik emek var diyin durun; adamin umurunda oldugunu sanmiyorum. O pipisinin ve dakikalarin hesabini yapiyor.
Adam karakterini belli etmis iste. Ayrilmak icin bahaneye gerek var mi? Karakter bu yedisinde neyse yetmisinde de odur.

Ablacım cok dikkat et ne olur bunun sakası olmaz. Sevdigine kayıtsız sartsız guvenme biz kadınların en buyuk hatası bu ve bu hatalar bizlere cok agır donuyor. Sevgin gozunu kor etmesin belki saka belki dogru,ama kalbinle severlen beyninlede irdele kusurlarını kendince mazeretlerle kapatma.

Burası kadınların derdini sorununu ğaylastıgı kadın dayanısmasının oldugu bir nevi gurup. Sapıkca fantazılerin paylasıldıgı yer diil.
Bundan sana ne benim yorumum bu ister fantazimi paylaşırım ister özelimi canın sıkılıyorsa öteye git ;) ha bak göz ardı butonuda var bildin mi beğenmiyorsan bas hem konu senin değil yorumumda sana değil anladın umarım ama pek sanmıyorum.

Bundan sana ne benim yorumum bu ister fantazimi paylaşırım ister özelimi canın sıkılıyorsa öteye git :KK66: ha bak göz ardı butonuda var bildin mi beğenmiyorsan bas hem konu senin değil yorumumda sana değil anladın umarım ama pek sanmıyorum.

Bibi yazma kac zamandır tutuyorsun kendini boşa gitmesin

Öyle diyorsunuz da 2 senelik emek var sonuçta. Bi mesaja nasıl her şeyi bitireyim. Daha önceden hiçbir yanlışını görmedim. Hadi benim aşktan gözüm kör. Diğer 2 arkadaşım da diyor seninki böyle şey yapmaz konduramıyoruz diye. Hani önceden aldatma teşebbüsü ne bileyim bi yanlış şeyini görsem ayrılmayı düşünürdüm o an. Ama 2 senede bu tarz gördüğüm tek olay
Sanki birisi ayrılmanızı istemiş de sevgilinizi ve ilişkinizi savunuyorsunuz.
Eee emeğim var bırakamam diyorsanız bu konuyu neden açtınız?:işsiz::işsiz:
Ayrıca "ama ben 27 28 yaşında ortamcı bir mühendis olursam böyle olur zaten (Ayşe olmazsa)" o kırmızı yazılan kısım sizi çok onure etmiş gibisiniz.
O cümlenin inandırıcılığı sıfır :işsiz:

Çok abartmışsınız bence, hayal işte, başka bir hayatım olsa yaparım demiş. Ne var bunda. Hayallerde ben neler yapıyorum valla ahahhsgaj. Bırakın da çocuk hayal de kursun yani. Bakın çocuk diyorum çünkü gerçekten çocuk. Hayal gücünün zirve olduğu yaşlardasınız. :KK51:

Bundan sana ne benim yorumum bu ister fantazimi paylaşırım ister özelimi canın sıkılıyorsa öteye git :KK66: ha bak göz ardı butonuda var bildin mi beğenmiyorsan bas hem konu senin değil yorumumda sana değil anladın umarım ama pek sanmıyorum.
Grubu desteklediğin için linclendin demek,vay beeee
Hatunun linclenmesi bilem sex:KK70::KK70::KK70::KK70:

Bence klasik erkekler arası "Ben 10 kaplan gücündeyim nihahaha elimden kaçan kurtulmaz" muhabbeti. Ergence mi, ergence. Bu yüzden ayrıl ya da ayrılma diyemem tamamen senin, nasıl desem, muhafazakarlığına bağlı bir durum diyeyim. Ha ama fantezisi var mı öğrenmek istiyorsan blöf atabilirsin. Mesela "Ya beni yanlış anlama çok utanıyorum ama threesome nasıl bir şey çok merak ediyorum" falan ya da "Yatakta yeni şeyler denemeye açığımdır" falan gibi şeyler söyleyerek tepkisini ölçebilirsin.

Bibicigim beni unutma...bensiz olmasss

Kızlar kimseyi üzmek istemem ama hiçbirinizin sevgilisi kocası 3 kız geldi naparsın diyen arkadaşına kapıyı yüzlerine kaparım demez buna yakın cevaplar verilir gayette:D Normal de kabul edilir mi assla ama hayali bi durum olduğu çok belli ikide bir ayse ayse demiş adam orada bile aklına geldiyseniz bi sey olmaz korkmayın bence. Burayada çok takılmayın evlenip aldatılana affet falan deniyo burada igrencse o bin kat iğrenç.

Merhaba. Ben liseden beri özellikle kozmetik konularında bu siteye başvuruyorum ancak üye olmayı hiç düşünmemiştim. 1 haftadır içimi kemiren bi olay var. Anlatabileceğim yakınlıkta olduğum 2 arkadaşım var sadece. Olayı anlattığımda benim abatttığımı düşündü biri ama ikna olmadım. O da buraya üyeymiş ve bana hesap açtırdı diğer kadınların görüşünü almam için.
Benim 2 senelik ilişkim var. 22 yaşındayız ikimiz de. Çok seviyorum ve çok güveniyorum. Ya da güveniyordum. Adıma Ayşe diyelim.

Sevgilim bana bi sürpriz yapacaktı ne olduğunu bilmiyordum ben kafaya takınca takarım. Whatsappta illa birine söylemiştir diye düşündüm girdim ve aratma kısmına 'Ayşe' yazdım. Sürprizle ilgili bir şey yoktu. Arkadaşlarına 'ayşeyleyiz oturuyoruz' tarzı attığı mesajlar vardı sadece. Sonra bi mesaj dikkatimi çekti içeriğini merak ettim. Konuşma sevgilimle üniversiteden çok yakın bi erkek arkadaşına ait. Tam net hatırlamıyorum ama aşağı yukarı şöyleydi :
Arkadaş: sana sonradan silmen gereken bi soru sorayım mı
Sevgili: sor
Arkadaş : çok ünlü bi adamsın Rockstar veya işadamı. Bigün çok yorgun evdesin. Kapın çalıyor 3 tane kız. 3ü de baya güzel. Diyorlar ki sabaha kadar bizle 2şer kere Yap. Yapar mısın?
Sevgilim: evet. Bi tanesiyle 30 dakika sürer öbürüyle... Dakika yaparım aralarda... Dakikalık sigara molaları veririm en son da grup yapar boşalırım (noktalı kısımlarda sayılar vardı hatırlamıyorum ama ayrıntılı düşünülmüştü resmen)
Arkadaş : oha hayallere bak lan hahaha
Sevgili : ama ben 27 28 yaşında ortamcı bi mühendis olursam böyle olur zaten (Ayşe olmazsa)

1 haftadır soğuk davranıyorum bu yüzden. Sürekli soruyor ne oldu diye. Sizce erkekler arasında böyle muhabbet normal mi? Öylesine dalga geçmiş işte deyip bu konuyu kendi içimde kapatmalı mıyım?
(Ayşe olmazsa) yazdığı kısımda da ne düşünmem gerektiğini bilemedim. Bi yanım diyor ki arkadaşına sadece 'ilerde böyle biri olabilirim zaten' diyebilirdi. Ama parantez içinde Ayşe olmazsa diye eklemiş bu iyi bişey.
Ama bi yanım da diyor ki ben onun 27 28 yaşında hayatımda olmayacağını hayal bile edemiyorken o böyle yazıyor.
Kısacası kafam çok karışık çok mutsuzum.
Olayı anlattığım 2 arkadaşım da sevgilimi tanıyor yakından. 2si de yakıştıramadı bu mesajları ona çok şaşırdılar. Biri benim abatttığımı söyledi erkekler arasında mesaj dalga falan dedi. Diğer arkadaş içini kemirmesi çok normal dedi. Sizce ne düşünmeliyim?
Düşünülecek ne var
İğrençlik bu
Hayali gerçeğini boşverin
İğrenç ötesi şeyler ...

İğrenç birşey bi grupları eksikti zaten.
Mümkünse eğer bitir ilişkini.
Nasıl bu kadar ileri gidilebiliyor anlamıyorum?
Ne yaşıyorlarsa, nasıl bir dünyaları varsa normal karşılıyorlar hayret verici.
Esprisi bile şık değil ayrıca.

Eşimle nişanlıyken telefonunda whatsap konuşmasında bir fotoğraf görmüştüm. Ama fotoğraf bulanıktı. Yani eşim fotoğrafı galeriden silmiş o yüzden net görünmüyordu. Yine de aşağı eğilmiş tangalı bir kadın fotoğrafı olduğu belliydi. Haz etmediğm bir arkadaşı atmış ve pis bir şey yazıp eşimin de fikrini sormuş. Eşim de manyak mısın oğlum gibi bir cevap yazmış.. Eğer bunun yerine, ben bunu varya ......... gibi bir şey yazdığını görseydim bende kızardım.
Ben erkeklerin kendi arasında konuştuğu şu muhabbetlere anlam veremiyorum. Çok basit geliyor.. Özellikle hayatında gerçekten gelecek kurmayı düşündüğü bir kadın varsa, o kadın bu konuşmayı görsün görmesin, ona her yerde saygı duymalı. Kendi saygınlığı olmalı her şeyden önce.

Back
X