sevgilimin güveni

bu konuyu açma nedenim olan şidi eski olan erkek arkadaşım.bundan önceki bana çok kötü zamanlar yaşattı.bu yaşadıklarımı sevigilime anlatamadım.zaten anlatıver olaylar değil ki.hatırladığımda bile beynim duruyor.facebookta tanıştık.gayet güzel bir ilişki yaşadık.her söylediği doğru çıktı bu sevgilimin.cinsellik yaşadığımızda yüzü şekilden şekile girdi.sonrasında eski sevgilinle ilgili bana yalan söyledin falan dedi.arada kaçamak cevaplar verdim.bu yüzden bir ayrılıp barıştık.sonra 2.ye ayrıldık ve bu baya sürdü.baya düzerltmeye uğraştım.makaler,uzman videoları buldu , yolladım.olayı ve karışan kişileri bir bir anlatan meiller yolladım.küzeniyle konuştum.küzeni msnde beni her gördüğünde anında yazıyordu.merak etme halledicez demi,şti.sonra görüştünde bizimkiyle beni msnden sildi.şarkılar,şiirler ....ne ettiğiysem fayda etmedi.en son bitirilken elini tutuyordum.olmaz bu iş dediği halde elini çekmedi.beni bırakırken baktım durmuş arkamdan bakıyordu.bunlşarı düşündükçe çabaladım.en sonunda üstüne gitme düşünsün diye düşündüm.ve bu düşünme süresinin en azından 2-3 ay olacağını bilerek.toparlaması falan.aramayı falan bıraktım.tam emin değilim ama bizim buralarda gördüm onu.aramaları oldu.aylarca aradı açmadım.niye açmıyorsu diye msjlar yolladı gene dönmedim.sadece bir iki kez.onlarada veap verdi.merhaba nasılsın falan.heyecandan açamıyordum.en sonunda yazdım yoksa tam dönmüş kaybedecez.yazdım dediğim mesajalrda benim için sadece sevgili değil çok iyi bir dost oldun ve mahkeme onlara 10 yıl verdi idi.neyse bu beni en sonunda başak bir nodan aradı.gel görüşelim dedi.bundan sonra bana yakın davranışları oldu.tatile gitti yakın bir yere.benide davet etti.gitmeyince 55 kere falan aramış.ama gel gör ki en sonunda ciiddi değilim dedi.sonra arkadaşımın davranışları ve aralarında geçen konuşmalar sürekli beynimde .ya ne oluyor modundayım.

şimdi kızlar bir kız arkadaşım var.bu yazdıklarımda da bahsettim size.en sonuncu erkek arkadaşımın bir arkadaşıyla onu tanıştıracaktık.arkadaşım başta istemem dedi sonra olur dedi.neyse işte bizimki bana acaip mesajlar attı ya.zaten onlardan sonra kendim ona yazmıyorum.güven falan kalmamış.güvendiğimden tanıştıracaktım.cevap yazmıyorum ve yazma yazma yazıyorum ya bir kaç defa yazdı.en sonunda da bana ''bunu asla unutmayacağım'' diye göndermiş.unutsa ne olur unutmasa ne olur bu saattten sonra.bu tanıştıracağımız arkadaşı faceden eklemiş.bakalım ne çıkacak diye kabul etti arkadaş.aslında ne kadar gereksiz di mi.işte üzüntüden düşünemedik.ayrılık olayının üztünden yaklaşık 2 hafta geçti.bizimki hemen aynı gün benim arkadaşı eklemiş listesine.bende o günlerden sonra arkadaşı görmüyorum.telde de konuşmadık falan.meğer bunlar baya konuşmuşlar.arkadaşım sizin işinize karışamam ama arkadaşım iiyidir demiş benim için.o da bunu onaylamış.tabii öyle diyecek şu durumda.bizimki arkadaşını övmüş buna.telini ver o seni arasın demiş.çocuğun telinide almış.kendi telinide vermiş arkadaş:-DDDbirde demiş ki arkadaşına söyle benden fiziki birşey beklemesin.hadi diyelim benim eski sevgiliyle arkadaşının olayları sana anlattığımdan haberleri yok.ama senin var.niye böyle bir diyaloga giriyorsun.ona bak arkadaşım ona güvenip biliyorsun böyle bir işe kalkıştım ama bana böyle şeyler yazdı.senide tanıştırmıyorum.kendimde görüşmüyorum demişim.benim için, o böyle davrandı ben ağır bir kız olursam evlenirim bende diye düşündü herhalde.tamam sen evlenirsin sana bana yapılan yapılmaz ama bunların içinde görünen o ki kötülük var.bu şekilde olmasada başka türlü yaparlar güven olmaz.

bugün bizim eskiyi face listemden silecektim.o da ekledi ya.şimdi kendiminkinden silecem ama sende var diye rahat olduğumu düşünmesin sende sil dedim.ben silmeyecem bana zararı yok dedi.:-DDki normalde siliveriyor.bende internetim de problem çıktı giremediğimden silemedim diyeceğim.sırf sonucu görebilmek için.duvarımada şöyle yazacağım:arkadaşlar internettimde problem var.cebimide açmıyorum.bana ulaşmak isteyen evden ulaşsın.bu şekilde yazacam.eski sevgilimde bak hala silemedi falan dese bile hım problemden dolayoda olabilir diye düşünüp fazla böbürlenemesin.

bir de siz olsanız ne yapardınız?

bu konuyu açma nedenim olan şidi eski olan erkek arkadaşım.bundan önceki bana çok kötü zamanlar yaşattı.bu yaşadıklarımı sevigilime anlatamadım.zaten anlatıver olaylar değil ki.hatırladığımda bile beynim duruyor.facebookta tanıştık.gayet güzel bir ilişki yaşadık.her söylediği doğru çıktı bu sevgilimin.cinsellik yaşadığımızda yüzü şekilden şekile girdi.sonrasında eski sevgilinle ilgili bana yalan söyledin falan dedi.arada kaçamak cevaplar verdim.bu yüzden bir ayrılıp barıştık.sonra 2.ye ayrıldık ve bu baya sürdü.baya düzerltmeye uğraştım.makaler,uzman videoları buldu , yolladım.olayı ve karışan kişileri bir bir anlatan meiller yolladım.küzeniyle konuştum.küzeni msnde beni her gördüğünde anında yazıyordu.merak etme halledicez demi,şti.sonra görüştünde bizimkiyle beni msnden sildi.şarkılar,şiirler ....ne ettiğiysem fayda etmedi.en son bitirilken elini tutuyordum.olmaz bu iş dediği halde elini çekmedi.beni bırakırken baktım durmuş arkamdan bakıyordu.bunlşarı düşündükçe çabaladım.en sonunda üstüne gitme düşünsün diye düşündüm.ve bu düşünme süresinin en azından 2-3 ay olacağını bilerek.toparlaması falan.aramayı falan bıraktım.tam emin değilim ama bizim buralarda gördüm onu.aramaları oldu.aylarca aradı açmadım.niye açmıyorsu diye msjlar yolladı gene dönmedim.sadece bir iki kez.onlarada veap verdi.merhaba nasılsın falan.heyecandan açamıyordum.en sonunda yazdım yoksa tam dönmüş kaybedecez.yazdım dediğim mesajalrda benim için sadece sevgili değil çok iyi bir dost oldun ve mahkeme onlara 10 yıl verdi idi.neyse bu beni en sonunda başak bir nodan aradı.gel görüşelim dedi.bundan sonra bana yakın davranışları oldu.tatile gitti yakın bir yere.benide davet etti.gitmeyince 55 kere falan aramış.ama gel gör ki en sonunda ciiddi değilim dedi.sonra arkadaşımın davranışları ve aralarında geçen konuşmalar sürekli beynimde .ya ne oluyor modundayım.

canım kısa ve aralıklı yazarsan daha iyi anlaşılır.
ben anladığım kadarıyla yazayım:

sen esnek zara sahipsin.
eski sevgilin tecavüz etti.
bu son sevgilinle beraber oldunuz.
ve bu çocuk bunlara inanmadı.
sen ispatlamak için ona makaleler ve videolar yoladın.
o düşündü.
ayrılmaya karar verdi.
ama sonra tatile giderken sana tekrar döndü.

eğer yanlış anlamadımsa, olaylar bunlarsa, bu çocuk çok adi canım.
niyeti evlilik değil, sana innamıyor ama tatile gitmek istiyor.

kendini bunun için üzme.
psikolojik yardım almayı düşündün mü?
daha kolay atlatabilmek için yaşadıklarını?
bence her şeyin üstesinden gelebilirsin.

canım kısa ve aralıklı yazarsan daha iyi anlaşılır.
ben anladığım kadarıyla yazayım:

sen esnek zara sahipsin.
eski sevgilin tecavüz etti.
bu son sevgilinle beraber oldunuz.
ve bu çocuk bunlara inanmadı.
sen ispatlamak için ona makaleler ve videolar yoladın.
o düşündü.
ayrılmaya karar verdi.
ama sonra tatile giderken sana tekrar döndü.

eğer yanlış anlamadımsa, olaylar bunlarsa, bu çocuk çok adi canım.
niyeti evlilik değil, sana innamıyor ama tatile gitmek istiyor.

kendini bunun için üzme.
psikolojik yardım almayı düşündün mü?
daha kolay atlatabilmek için yaşadıklarını?
bence her şeyin üstesinden gelebilirsin.

kızlar gerçekten karışık yazıyorum demek ki
.hayır öyle olmadı.
bu bahsettiğim kişiye çok güvendim.çünkü davranışları falan güven veriyordu
.tecavüz olayı öyle.bundan ona bahsettim.ilk başta sadece teşebbüs ettiklerini ama benim yolunu bulup kaçtığımı düşünmüş.ilişki sırasında yüzünün bozulmasınıda bana yalan söylediğim için olduğunu söyledi.bunda da hakverdim ona .çünkü kaçamak cevaplarda verdim.
ayrılırken istemeye istemeye yapar gibi bir hali vardı.sonuçta arkamdan baktı.
ilişkimiz sırasında beni sevdiğine kesin inanıyorum.
kendimi yalancı konumuna soktum

yapamıyorum dedi.bitirdi.sonra barışmak için uğraştım.olmadı bende geri çekildim.birşeyler göndermiştim.onlarda bu yazdıklarım işte.videolar falan doğruluğumu ispat için.kendimi geri çektikten sonra o aramaya başladı.birkaç ay aradı ama bu sefer gerçekten mi arıyor balkalım dedim.aylarca aradı açmadım.mesajlar çekti.hatta karanlıkta tam seçemesemde bir kaç kez onu bizim buralarda gördüm .görüştüğümüzde tatile gidiyorum bir ara sende uğra dedi.

ben su yazdıgım son yazılardan bırsey anladım arkadas bıraz özetemıs ama senın kız arkadasınla ne alakası var onu anlayamadım yada ne olduda faceten sılmızorsun yanı neyı görmek ıstıyorsun yazmıssın ya sonucu görmek ıcın sılmıyorum dıye gercekten cok karısık anlatıyorsun bırsey anlayamadım...
Not kusura bakmayın ben yurt dısında yasıyorum F klavyeye alısık degılım zor yazıyorum

tamam ılk mesajını okudum tecavüz olayını anladım gercekten cok zor ne denır bılmıyorum
ama bugün yazdıgın arkadasınla ılgılı ve onun üstündekı yazdıklarını anlayamadım

ben su yazdıgım son yazılardan bırsey anladım arkadas bıraz özetemıs ama senın kız arkadasınla ne alakası var onu anlayamadım yada ne olduda faceten sılmızorsun yanı neyı görmek ıstıyorsun yazmıssın ya sonucu görmek ıcın sılmıyorum dıye gercekten cok karısık anlatıyorsun bırsey anlayamadım...
Not kusura bakmayın ben yurt dısında yasıyorum F klavyeye alısık degılım zor yazıyorum

kız arkadaşımla onun bir arkadaşını tanıştıracaktık.tanıştırmadan önce bunun bana acaip mesajları oldu.böyle olunca tanıştırmadım bende.arkadaşımın adını biliyordu.listemde de o isimde bir kişi var.eklemiş.kız arkadaşım bana yazdıklarını bildiği halde bunun o tanıştırmadığımız arkadaşı var ya.işte onla tanışma çabaları içine girmiş.bende benimkine tepki olsun diye listeden siliyorum nasıl olsa sende var oradan ulaşırım diye düşündüğümü sanmasın sende sil dedim.silmem deyip işte görüştüklerini falan anlattı.telini bile vermiş.bildiği halde böyle neden yaptı.

neyse sen yazrsın sorduklarımıda
arkadasım sen bu konuyu 2009 da acmıssın demek kı hala bu ınsana kendını ıspatlamayla gecmıs zamanın
ama söyle bırsey var Allah bıdaha yasatmasın ama böyle bır olay olmus kı senın ona oturup ayrıntısyla anlatmanı beklemsı sacma oldu kı sen ılk basta yapmadılar dedın kactım dedın,sen ne kadar psıkolojım ıyı desende bence bu olaydan bozulmus ve yıne hatırlamamk ıcın olmadı demıssın ya olabılır hersey ama neden hala ınanmıyor benım anlamadıgım raporun varmıs esnek zara sahıp oldugun bu ınsna sana ınanmıyorsa guvensızlık edıyorsa bırak gıtsın ne grek var..suanda oda belkı ısteyerek ama o da ılıskıye gırmıs ayrılmıs ne kadar sana hazmettım desede hazmedemeıs kı böyle ınsanlar ıcın kendını yıpratmaya degmez.
kımbılır belkıde basına dert almak ıstemedı yanlıs anlama tabıkı senden kaynaklı degıl sımdı o ınsan yapan adiden kaynaklı belkıde cunku bazı erkekler bunları dusunur ama sen uzulme ve artık bırak kendını ıspatlamayı sen ona ıspat edeyım derken o olayları yenıden yasıyorsun o kısı senı dusunse bunları unutmanı ıster tekrar tekrar yasamnı degıl

kız arkadaşımla onun bir arkadaşını tanıştıracaktık.tanıştırmadan önce bunun bana acaip mesajları oldu.böyle olunca tanıştırmadım bende.arkadaşımın adını biliyordu.listemde de o isimde bir kişi var.eklemiş.kız arkadaşım bana yazdıklarını bildiği halde bunun o tanıştırmadığımız arkadaşı var ya.işte onla tanışma çabaları içine girmiş.bende benimkine tepki olsun diye listeden siliyorum nasıl olsa sende var oradan ulaşırım diye düşündüğümü sanmasın sende sil dedim.silmem deyip işte görüştüklerini falan anlattı.telini bile vermiş.bildiği halde böyle neden yaptı.

o zaman senın arkadasım dedıgın kısı gercekte arkadasın degılmıs demek kı kendını gosterme cabasına gırmıs
ınsan bunu yapmaz ne oldu sankı gordu yıllarca tanıdı sımdı sılmemde sılmem yapıyor
ben olsam bırak senın eskı sevgılınle gorusmeyı tanıstıracgınız kısıyle bıle konusmam sankı dunyada erkek mı yok..
bence arkadasım dedııgnız kısıye dıkkat edın aslında dıkkat fılan etmeyın tamamen onu ve dıgerlerını hayatınızdan cıkarın ben böyle aptal bır arkadas ıstemem sırf senın acılarını kullanarak ınsanlarla ıletısıme gecıyor sen olmasaydın o kısılerle konusackmıydı bu kadar onemlı mı sahsen benım arkadasım tanımadıgım kısılerden onemlı degıldır
ben bunu oturup sadece muhabbet ettıgım merhaba merhaba deıdgım ınsana yapmam
bence sil sonu ne oldu hıc merak etme degmez cunku

dost kazığı yemişsin bir de ne var herkes yiyor.
bu kadar ayrıntıyla uğraşmamaya çalış, her şey gelir geçer inan ki.
bırak o çocuk naparsa yapsın.
kızı da tanımış oldun işte.

reyyancığım,

bu olaylarda bana inadığını söylüyor.2009 da açtım.bizim 7ay kadar bir ilişkimiz oldu.gayet güzeldi.bence bu olaydan değil olayı yanlış aksettirmemden ayrıldı.zaten şimdi inanıyorum sana diyor.
7ay çıktık.yalan söylüyorsun dedi ayrıldık barıştık.sonra olmuyor dedi ayrıldık.bunu ikna için 2-3 ay uğraştım.şarkılar falan filan.
baktım tık yok.bıraktım.2-3 ay sonra o aramaya başladı.mesajalr yolladı.özledim falan yazmasada.görüşelim diyordu.ama bu sefer ben karşılık vermedim.bu böyle bir 2-3 ay daha sürdü.yani ayrılığımız 9 ay kadar sürdü.
bu 9 ayın sonunda görüştüğümüzde sana inanıyorum zaten dedi.

bu nasıl

geçmişolsun:(
konu çok karışık geldikafamçokkarıştı
anladımı yazıyım bn yined
erkek arkadaşın san güvenmiyor galiba
sn ona herşeyi anlatmışın
hatta ona olan ggüveninide fazlasıyla göstermişin
şimdi seni bırakmakmı istiyor orasını anlamadım
yada inanmıyormu sana
ama kimseyi bişeyleri ıspat etmek zorunda değlilsin
yeterince pskolejn bozulmuş zaten:(

geçmişolsun:(
konu çok karışık geldikafamçokkarıştı
anladımı yazıyım bn yined
erkek arkadaşın san güvenmiyor galiba
sn ona herşeyi anlatmışın
hatta ona olan ggüveninide fazlasıyla göstermişin
şimdi seni bırakmakmı istiyor orasını anlamadım
yada inanmıyormu sana
ama kimseyi bişeyleri ıspat etmek zorunda değlilsin
yeterince pskolejn bozulmuş zaten:(

yoo güveniyor.en azından öyle söylüyor.ispatlama çabasında değilim.en olmadı mahkeme sonucunu çarparım yüzüne.ama artık ben ona güvenmiyorum.çünkü ayrılıktan aylar sonra beni aylarca ısrarla aradı.sonra işte senle ciddi düşünmüyorum.ama senle beraber olmak istiyorum dedi.yuh öküz dedim.tam tersine bırakmak istemiyor.

yoo güveniyor.en azından öyle söylüyor.ispatlama çabasında değilim.en olmadı mahkeme sonucunu çarparım yüzüne.ama artık ben ona güvenmiyorum.çünkü ayrılıktan aylar sonra beni aylarca ısrarla aradı.sonra işte senle ciddi düşünmüyorum.ama senle beraber olmak istiyorum dedi.yuh öküz dedim.tam tersine bırakmak istemiyor.

demin adamın bu tarzını eleştirdim, bahaneler buldun, yanlış anladına getirdin.
kendin deyince iyi dimi "yuh öküz" diye.
bana ne ben de diyeceeem.:2:

off canım ya
bunun aklı başka yerlerde baksana
yuh .... denir anca bu teklife
haklısın neden aylar sonra geliyor....CADIARZU

Back
X