sevgilimin güveni

fiyonkcuğum istediğin kadar öküz diyebilirisin.öküz hayvan insan müsfettesi falan filan.
da diyebilirsin.herkes diyebilir sadece sen değil.

şidi bu arkadaşımla ilgili söylediklerinizi bende düşündüm.bu aralar kafa bulanık ve hassasım ya abartıyor muyum dedim.doğru düşünüyormuşum.kafama takılan neden konuştuğu insan bile bile kendini ateşe atar mı.acaba konuştuk diyorda konuştuklarının tamamını bana anlatmıyor mu.bu arkadaşımda benim face şifrem de vardı.yani girip sayfama sanki ben yazıyormuşum gibi birşeyler yazabilir.

öküz diyorum çocuğa ama bir yönden de şöyle düşünüyorum.bu benden etkilenmiş.denemek için olur mu acaba diyorum.sanırım bu öküzü bir karşıma alıp konuşucam.

olayların daha dumanı üstünde olduğundan olabilir ama bilmiyorum ya beraberken bir tuhaflığını görmedim.sordurdum da herkes efendi,saygılı,ayakları üstünde duran ailesine bağlı biri demiş.(bir büyüğüm araştırdı ve bu büyüğüm onların köylüsü)

fiyonkcuğum istediğin kadar öküz diyebilirisin.öküz hayvan insan müsfettesi falan filan.
da diyebilirsin.herkes diyebilir sadece sen değil.

şidi bu arkadaşımla ilgili söylediklerinizi bende düşündüm.bu aralar kafa bulanık ve hassasım ya abartıyor muyum dedim.doğru düşünüyormuşum.kafama takılan neden konuştuğu insan bile bile kendini ateşe atar mı.acaba konuştuk diyorda konuştuklarının tamamını bana anlatmıyor mu.bu arkadaşımda benim face şifrem de vardı.yani girip sayfama sanki ben yazıyormuşum gibi birşeyler yazabilir.

öküz diyorum çocuğa ama bir yönden de şöyle düşünüyorum.bu benden etkilenmiş.denemek için olur mu acaba diyorum.sanırım bu öküzü bir karşıma alıp konuşucam.

olayların daha dumanı üstünde olduğundan olabilir ama bilmiyorum ya beraberken bir tuhaflığını görmedim.sordurdum da herkes efendi,saygılı,ayakları üstünde duran ailesine bağlı biri demiş.(bir büyüğüm araştırdı ve bu büyüğüm onların köylüsü)

git gide daha açık ve anlaşılır yazmaya başlaman beni çok sevindirdi. ;))

anlıyorum ki işler daha da karışacak.
benden etkilenmiş derken yeni mi etkilenmiş çocuk canım?
yani son halini filan mı beğenmiş?
sanırım sen bu çocuğu seviyorsun.
ya da takıntı olmuş.
ne dersin?

bu arada şeytan tüyü derler ya, ondan var sende cilveli_fıstık. :))
çok sempatik geldi bana kendini ifade edişin.
umarım çok mutlu olacağın bir ilişkin olur canım...

anlaşılır olarak yazabildiğime çok sevindim.:lepi:
seviyorum.hemde delicesine.
şöyle söyliğim duruşuyla konuşmasıyla dört dörtlüktü.kendi kendime zararım dokunur onun bana zararı dokunmaz diyordum.birde ya şimdi kız tavlama meraklısı tipler belli şeyleri rahat yaparlar gibi düşünüyorum.itifat etmek,güzel sözler falan.bizimki bir kere bana çiçek aldı.onuda maydonoz verir gbi verdi.
tanısanız onu kesin kızım bunda bir iş var derdiniz

anlaşılır olarak yazabildiğime çok sevindim.:lepi:
seviyorum.hemde delicesine.
şöyle söyliğim duruşuyla konuşmasıyla dört dörtlüktü.kendi kendime zararım dokunur onun bana zararı dokunmaz diyordum.birde ya şimdi kız tavlama meraklısı tipler belli şeyleri rahat yaparlar gibi düşünüyorum.itifat etmek,güzel sözler falan.bizimki bir kere bana çiçek aldı.onuda maydonoz verir gbi verdi.
tanısanız onu kesin kızım bunda bir iş var derdiniz

sence senin kız arkadaşın bir işler mi karıştırdı?
neden şifreni verirsin ki kızım yaa???

sence senin kız arkadaşın bir işler mi karıştırdı?
neden şifreni verirsin ki kızım yaa???

şifremi verdiğim zaman sadece iş icabı kullanıyordum facebooku.

iş karıştırdığından bu çocuk bana böyle davrandı demiyorum.ama ya bu herif kııza bunları söylemiş deyip insan kendini çeker.sonuçta kötü olduğunu anladım diyorum.ama hala buluşma falan ayarlamaya çalışmış o çocukla.insan bile bile lades demez.konuştularda acaba arada sevgilim hakkımda bu konuyla ilgili dişe dokunur birşey söyledide.yani bir nevi kendini aklıyacak diyelim.güven sağlıyacak.onun için yazıyor ama bana söylemiyor.

telefonda bana gördün di mi güvenilir olmadığını falan deyip çocuğa versin diye sevgilime teli veriyor.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

bu arada hala sevgilim diyorum.

şifremi verdiğim zaman sadece iş icabı kullanıyordum facebooku.

iş karıştırdığından bu çocuk bana böyle davrandı demiyorum.ama ya bu herif kııza bunları söylemiş deyip insan kendini çeker.sonuçta kötü olduğunu anladım diyorum.ama hala buluşma falan ayarlamaya çalışmış o çocukla.insan bile bile lades demez.konuştularda acaba arada sevgilim hakkımda bu konuyla ilgili dişe dokunur birşey söyledide.yani bir nevi kendini aklıyacak diyelim.güven sağlıyacak.onun için yazıyor ama bana söylemiyor.

telefonda bana gördün di mi güvenilir olmadığını falan deyip çocuğa versin diye sevgilime teli veriyor.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

bu arada hala sevgilim diyorum.

sanırım onun şifresi de sende var.
iyi de hala mı var, değiştir artık şifreyi.
kız arkadaşın yaşadıklarını ayrıntılı olarak biliyorsa ve ikisi de fesat insanlarsa konuşmuşlardır bu konuları.
sana söylemeden yazışması elbette işin içinde bir iş olduğunun göstergesi.
açık açık konuşsana, ben olsam öyle yapardım.

sanırım onun şifresi de sende var.
iyi de hala mı var, değiştir artık şifreyi.
kız arkadaşın yaşadıklarını ayrıntılı olarak biliyorsa ve ikisi de fesat insanlarsa konuşmuşlardır bu konuları.
sana söylemeden yazışması elbette işin içinde bir iş olduğunun göstergesi.
açık açık konuşsana, ben olsam öyle yapardım.

arkadaşla değil de ben eski sevgilimle açık açık konuşmayı düşünüyorum.ahım şahım olmasada görünüş açısından hoş bir bey,üniversite mezunu,yönetici konumunda çalışıyor,ailen ve senin hakkında herkes olumlu konuşuyor,bana sadece seks için döndüğünü söylüyorsun ama zaten seks için bulunur birileri.en azından gir partner arayanların girdiği sitelere.benim fiziğim desem güzel fizikli de bulur dediğim gibi sekstede o kadar iyi olamadım.zaten olamazdım.tecavüz olayından sonra ilkti.

seviyorsan hayır deme gözler kalbin aynasıdır gibi duruyor sevdiğimin durumu.şu açıdan düşündüm.sevsede kendini sallamıyor.eski kız arkadaşıyla evleneceklermiş.kız kimseyle olmadım demiş sonra olduğunu öğrenmiş.3 yıllık ilişkiymiş.üzülmekten korktuğu için kendine itiraf edemiyor sevgisini.böyle düşünüyorum.çünkü, duruşum belli.mahalede herkes bana kısmet arıyor.ee böyle bir kız o tarzda bir ilişki yaşar mı?bu mesajları yazdığında tabi cevaop vermedim arada başka konularada girdik.yazmadığımda ya da normalde mesaj yazma süresi 2sn diyelim bende 2.5 sn cevap alamayınca neden sustun niye yazmıyorsun falan yazdı kaç kere.

birde tamamen yazmayı kestiğimde birde neden olmuyor diye soruyorsun yazmış.zaten biz ilişki yaşamıyacaz.yaşasakta eğlence olsun diye olacakmış.neyi dü<eltmeye çalışıyoruz.neden olmuyorsa olmuyor sorma.hala diyorum kafasında tam oturmadı benle ilgi olaylar.güvenilir olduğumu anladı ama genede işi sağlama almak istiyor galiba.

çünkü çeşit çeşit kız var.en basit örnek bihter ve ferhunde karakterleri mesala.bihter evli mutlu olarak gözüküyordu.kocası bile öyle sanıyordu.ferhunde neler neler yaptı.

Bütün mesajları sonuna kadar okudum...
cilveli_fistik seni çok ama çok iyi anlıyorum çünkü aynı duruma bir arkadaşım düştü...
O da zamanında tecavüze uğrar gibi bir cinsel ilişkisi olmuş.
Onun da bu olaydan sonra aynı senin tanıştığın gibi internetten bir sevgilisi oldu.
2,5 sene sürdü tam a.s
Aralarında cinsellik de vardı bu tanıdığımın...
Hatta adam açıkça onunla yatmak istediği zaman daha çok arıyordu bu arkadaşıma o derece rezillikti durum...
O süre boyunca adam ona senin ayrıldığın bu sevgilin gibi neler yapmadı ki... a.s
Hediyeler, göz boyamalar, aramalar vs...
Kavga edince kapının önüne gelip böğürmeler...
İnan o arkadaşımı sevgili budalasından ayırana kadar neler çektim...
Emin ol senin peşinden koşması illa ki seni sevdiğine işaret değil, başka şeyler peşindedir o...
Hiç umursama bundan sonrası için bir çizgi çek hayatına ve devam et...
Geçmişe bakarak yürümeye çalışırsan düşersin a.s

arkadaşla değil de ben eski sevgilimle açık açık konuşmayı düşünüyorum.ahım şahım olmasada görünüş açısından hoş bir bey,üniversite mezunu,yönetici konumunda çalışıyor,ailen ve senin hakkında herkes olumlu konuşuyor,bana sadece seks için döndüğünü söylüyorsun ama zaten seks için bulunur birileri.en azından gir partner arayanların girdiği sitelere.benim fiziğim desem güzel fizikli de bulur dediğim gibi sekstede o kadar iyi olamadım.zaten olamazdım.tecavüz olayından sonra ilkti.

sekste iyi olup olmadığın önemli değil.
adamın yatacak birini bulup bulamayacağı da önemli değil.
demek istediğim, adamın karakteri.
senin yaşadıklarınla alakalı olduğuna inanmıyorum onun davranışlarının.
çevresi çok efendi vs diyebilir, bu ölçüt değil, bunu yaşadım ben.
efendi denilenlerden kork.

bence sen sürmeyen bu ilişkide kendini suçladığın için takılmışsın.
gerçekten değmez. hiçbir erkek.

sekste iyi olup olmadığın önemli değil.
adamın yatacak birini bulup bulamayacağı da önemli değil.
demek istediğim, adamın karakteri.
senin yaşadıklarınla alakalı olduğuna inanmıyorum onun davranışlarının.
çevresi çok efendi vs diyebilir, bu ölçüt değil, bunu yaşadım ben.
efendi denilenlerden kork.

bence sen sürmeyen bu ilişkide kendini suçladığın için takılmışsın.
gerçekten değmez. hiçbir erkek.

bizimkisi sürmeyen bir ilişkide değildi.en çok içime oturan benimde ona efendi demem.bu arada hani bahsettiğim kız arkadaşım vardı ya.hala o sevgilim listesinde.birde meil atmış.ne oldu vazmıgeçtin diye.birde sonuna birkaç gülücük koymuş.böyle bir durumda bana cevap yazanlar beni görmediler bile.neyim nasılım bilmiyorlar ama ilgi gösterip yazıyorlar.onunda zamanında çok ilgisini gördüm.sağolun hepiniz.

kızlar bizimkinin face listesindeki herkesi tek tek açıp baktım.bizim bu rakadaş demiştiki listesinde dekolteli kızlar var.bir baktım gayet düzgün kızlar.bikinili resimleri olanda var ama bende koyabilirim.zaten hiç birine yorumda yapmamış falan bakabildiğim kadarıyla.artı pek facede girmemiş bizimkisi.CADIARZU

bugün emir sultana gittim.kafamı kurcalayan ne varsa saydım saydım.Allah'ım bu konuda bana güç ver dedim.kendimi kullandırmak istemiyorum.gözümü aç.beni koru.arkadaş eğer oyun içindeyse bunu ortaya çıkar.hayırlıysa secdiğime yaklaşığım hayırsızca uzaklaşağım dedim.diğerlerinide saydım.dersleri işi falan.öyle yani...

dün bizimkinin 2.face adresini buldum.(bizim arkadaşta kayıtlı mı diye baktım yoktu.)mesaj attım.bizimkinin bu adresine sadece '' :-D '' yazdım. 2 tane cevap geldi.

1: iyi misin?

2: hem beni arama hem yazma hemde gülücük.

* biz görüşmeyeli 2 hafta oldu.

*konuyu kapatıcak oldum.bu arkadaşımın ne yapacağını merak ediyorum.ne nedir iyice ortaya çıksın istiyorum.CADIARZU

Back
X