- 9 Temmuz 2021
- 8
- 0
- 1
- Konu Sahibi princessdoesntcry
-
Güven sorununuz mu vardı da böyle bi yola başvurdunuz acaba.. yaptığınız şey mantıksız olmuş. Hikaye paylaşımında ne gördünüz ki uyuyorum diyip size ne yapmış bu da önemliMerhabalar;
Gerek yaşıtım, gerek büyüğüm gerekse küçüğüm olsun.Hepinizden fikir almak isterim.Çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.İki yıllık bir birlikteliğim var.Hiç büyük sorunlarımız olmadı bu zamana kadar.Aramızda hep sevgi ve saygı hükmünü sürmekte.Gel gelelim, dün bir anlık merakıma kapıldım ve bir hata yaptım.Erkek arkadaşım ve ben sosyal medya kullanmıyoruz.Ben de ailesiyle takipleşmediğimden dün yakın bir arkadaşımdan, erkek arkadaşımın kız kardeşinin profiline bakmasını ve bir paylaşım varsa bana atmasını rica ettim.Arkadaşım da gönderdi.Sonra dikkat ettiğimde erkek arkadaşımın kız kardeşinin attığı hikaye, bana sevgilimin uyuyorum dediği vakitte paylaşılmış.Bunun üzerine ben de kendisinin üstüne gittim.O da söylemeyi unuttuğunu ayrıca arkadaşımın illegal yoldan ablasının profiline girmesinden ve benim bunu rica etmemden dolayı bana olan güveninin kalmadığını söyledi.Bu yüzden aramızda soğuk rüzgarlar esiyor.Bugün birkaç kez beni arayıp sadece ne yaptığımı ve nasıl olduğumu sordu.Onun dışında samimi bir konuşma olmadı henüz.Bu durumun kalkması için ne yapmalıyım sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Çok haklısınız.Benim açımdan da öyle ancak çok sinirlendi.."Sen görmek istediğinde ben gösteriyorum.Neden böyle bir şeye kalkışıyorsun?" gibi cümleler kurdu.Ona göre ben kendisine hiç güvenmiyormuşum, o yüzden her yerden kontrol etmeye çalışıyormuşum.Bence güven kalmayacak kadar bi durum yok ortada. Bişey yapmanıza da gerek yok. İki yıllık bi ilişkide böyle şeyler sorun olmamalı.
Yaptığımın çok saçma olduğunun farkındayım.Niye yaptım diye sordum kendime defalarca.Hikayede sadece ailesiyle bir mekandalar.Benim ona kızdığım şey; hastayım deyip uyuduktan sonra dışarı çıktığını bana söylememesi oldu.Yani benimle paylaşmış olsa ben bir tepki gösteririm diye bana söylemediğini düşünüp çok kırılmıştım.Güven sorununuz mu vardı da böyle bi yola başvurdunuz acaba.. yaptığınız şey mantıksız olmuş. Hikaye paylaşımında ne gördünüz ki uyuyorum diyip size ne yapmış bu da önemli
Sizde kendi fikrinizi söyleyin. Yanlış bişey yapmadığınızı sadece merak ettiğinizi söyleyin. Hiç üstelemeyin. Normal davranın geçin. Uzatıyorsa da kendi bilir.Çok haklısınız.Benim açımdan da öyle ancak çok sinirlendi.."Sen görmek istediğinde ben gösteriyorum.Neden böyle bir şeye kalkışıyorsun?" gibi cümleler kurdu.Ona göre ben kendisine hiç güvenmiyormuşum, o yüzden her yerden kontrol etmeye çalışıyormuşum.
Söyledim, sadece merak ettiğim için yaptığımı dile getirdim.Anladığını söyledi ancak soğuk davranıyor.Aradığında ne yaptığımı ve nasıl olduğumu sorup kapatıyor.Ben bu durumun geçmesini istiyorum ama o soğuk davranınca kal geliyor bana.Sizde kendi fikrinizi söyleyin. Yanlış bişey yapmadığınızı sadece merak ettiğinizi söyleyin. Hiç üstelemeyin. Normal davranın geçin. Uzatıyorsa da kendi bilir.
Size düşen bu durumda özür dilemek.. yani olabiliyor insanlar bi anda fikir değiştirip bişeyler yapabiliyor o an söylemeyi unutmuşturYaptığımın çok saçma olduğunun farkındayım.Niye yaptım diye sordum kendime defalarca.Hikayede sadece ailesiyle bir mekandalar.Benim ona kızdığım şey; hastayım deyip uyuduktan sonra dışarı çıktığını bana söylememesi oldu.Yani benimle paylaşmış olsa ben bir tepki gösteririm diye bana söylemediğini düşünüp çok kırılmıştım.
Evet o yüzden kızamadım ona.Özür de diledim fakat bu aramızdaki soğukluk canımı sıkıyor.Size düşen bu durumda özür dilemek.. yani olabiliyor insanlar bi anda fikir değiştirip bişeyler yapabiliyor o an söylemeyi unutmuştur
O az arasa da siz arayın msj atın konuşmaya çalışın devamlı soğuk davranıyor diye çekmeyin kendinizi oda dayanamaz uzatmaz heralde diye düşünüyorumEvet o yüzden kızamadım ona.Özür de diledim fakat bu aramızdaki soğukluk canımı sıkıyor.Bunun düzelmesi için ne yapmalıyım sizce?
Bugünkü son konuşmamızda "Neden hemen kapatıyorsun?" dediğimde "Ne yapayım, sohbet mi edeyim seninle?" dedi ve hevesimi kırdı açıkçası..O az arasa da siz arayın msj atın konuşmaya çalışın devamlı soğuk davranıyor diye çekmeyin kendinizi oda dayanamaz uzatmaz heralde diye düşünüyorum
Çok uzatıyor sanırım oda.. en sevmediğim erkek tipi.. çokta büyütülecek bi durum yok aslındaBugünkü son konuşmamızda "Neden hemen kapatıyorsun?" dediğimde "Ne yapayım, sohbet mi edeyim seninle?" dedi ve hevesimi kırdı açıkçası..
Ahahah gerçekten öyle ama birkaç kez daha aradı.Biraz önce de mesaj attı, tatlıya bağladık. :)Çok uzatıyor sanırım oda.. en sevmediğim erkek tipi.. çokta büyütülecek bi durum yok aslında
Güveni kırılması gereken kişi sensin gibi geldi bana ama sen bilirsin tabiMerhabalar;
Gerek yaşıtım, gerek büyüğüm gerekse küçüğüm olsun.Hepinizden fikir almak isterim.Çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.İki yıllık bir birlikteliğim var.Hiç büyük sorunlarımız olmadı bu zamana kadar.Aramızda hep sevgi ve saygı hükmünü sürmekte.Gel gelelim, dün bir anlık merakıma kapıldım ve bir hata yaptım.Erkek arkadaşım ve ben sosyal medya kullanmıyoruz.Ben de ailesiyle takipleşmediğimden dün yakın bir arkadaşımdan, erkek arkadaşımın kız kardeşinin profiline bakmasını ve bir paylaşım varsa bana atmasını rica ettim.Arkadaşım da gönderdi.Sonra dikkat ettiğimde erkek arkadaşımın kız kardeşinin attığı hikaye, bana sevgilimin uyuyorum dediği vakitte paylaşılmış.Bunun üzerine ben de kendisinin üstüne gittim.O da söylemeyi unuttuğunu ayrıca arkadaşımın illegal yoldan ablasının profiline girmesinden ve benim bunu rica etmemden dolayı bana olan güveninin kalmadığını söyledi.Bu yüzden aramızda soğuk rüzgarlar esiyor.Bugün birkaç kez beni arayıp sadece ne yaptığımı ve nasıl olduğumu sordu.Onun dışında samimi bir konuşma olmadı henüz.Bu durumun kalkması için ne yapmalıyım sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Evet ama hastaydı, fotoğrafta da kötü görünüyordu zaten.Bana söylemediği için çok kırılmıştım.O da plansız geliştiğinden söylemeyi unutmuş.Hallettik ama neyse ki.Güveni kırılması gereken kişi sensin gibi geldi bana ama sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?