Sevgilimin güvenini tekrar kazanmak

nesrinasena

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
9
0
16
Bursa
KIZLAR MERHABA;

ÖNCELİKLE SİTEDE YENİYİM YARDIMINIZA COK IHTIYACIM VAR!!!

SEVGİLİM TWİTTER ADRESİMİ BİLMİYORDU AMA BULMUS BENDE BILMIYOR DIYE RAHAT RAHAT DAVRANIYORDUM...ESKİ SEVGİLİM EKLİ TWEET ATMIS ''Ayıkken seni seviyor ,
sarhosken beni özlüyor'' yazmıs...BENDE İSİM KULLANMADAN ''Ayıkken onu seviyorum , Sarhosken seni özlüyorum'' yazdım...SEVGİLİM BUNU GORMUS VE SEN BIRINE MESAJ GONDERIYORSUN DIYE BENDEN AYRILDI GÜVENIMI KIRDIN DEDİ...LÜTFEN YARDIM EDİN GÜVENİNİ KAZANMAM LAZIM BENİMLE HİÇ KONUSMUYOR HEDİYE ALSAM NE YAPSAM LUTFENNN!!!

Eski sevgilinizle neden görüşmeye devam ediyosunuz ki sevgiliniz haklı hep kızlar mı küsecek hediye falan almayın sadece özür dileyin hatanızı kabul edin bi daha olmayacağını anlatın ve tekrarlamayın

İyi akşamlar...
Yaptığınız doğru değil
Eğer birini sevdiğinizi söylüyorsanız neden onun tasvip edemeyeceği davranışlarda bulunuyorsunuz ki.
Farz edelimki aynı şeyi o yaptı siz neler hissedersiniz.
Bir iliskiye başlamışsanız ilişkinize sahip çıkın
Ne kendinizi nede karsı tarafı üzecek davranışlarda bulunun.

çok zor.
ben barışmazdım açıkçası üzgünüm.
ama çok seviyorsan peşinden koş, özür dile affettirmeye çalış kendini.
o da seni çok seviyorsa affeder belki.

Sevgilinizin arkasından iş cevirmişsiniz o da hissetmiş ve bulmuş, yanlış yapmışsınız ama devam etmek istiyorsanız ısrarcı olarak açıklama yapmaya çalışın...

sen hem sevgılını ıdare etmıssın hemde twıtter uzerınden eskı sevgılını elınde tutmaya calısmıssın...

sevgılının yerınde olsam sana asla guvenmezdım....zaten o da guvenmemıs ve haklı da cıkmıs...

Resmen sarhoşken eskiyi özlüyorum demişsiniz ben mi yanlış anlıyorum:44:
Ee siz madem şuanki sevgilinizi seviyorsunuz da ne diye eskiyle böyle çok afedersiniz uygun kelimeyi bulamadım kurlaşır gibi diyeyim üstü kapalı laf gönderiyorsunuz:44:

Ben olsam büyük konuşmayayım da bırakın hediyeyi gözümün önünde ağlamaktan helak olsa yumuşamazdım. Aynısını o yapsa "güvenimi kırdı nasıl güveneyim daha" olurdu.

Demek ki güven verememişsiniz ve haklı çıkarmışsınız. Şu adresimi bilmiyordu oyüzden rahat davranıyordum cümleniz bile garip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Empati kurun sizin tepkiniz ne olurdu acaba ? Yapınız itibari ile normal gelir gibi düşünüyorum açıkcası şu yaptığınız ile rahat rahat takılıyormuşsunuz rahatınız bozulmuş.

Güven gitmiş bir kere barışsanız dahi ki çok zor barışmanız fazla devam etmez en ufak bir durumda erkek arkadaşın şüphe duyacaktır hele ki sarhoş ve ayık sözünüz üzerine bence şansınzı zorlayın olmuyor ise rahat hayatınıza devam edin hata diyorsanız tekrarlamazsınız.

Açıkcası benim basıma gelse aldattin diyip ayrılmıştım onunda tepkisi cok normal.
Eger gercekten başkasıyla ilgilenmeyecekseniz özür dileyin barışmaya çalışın.
Hediyelere kadınlar bile kanmıyor artık bence güveni hissedebilecegi seyler yapın. Önemli olan davranistir.

Öncelikle her fırsatta her kavgada bu olayı hatırlatacak-ki gayette haklı- size yeniden güvenmesi aylar surebilir hatta yilllar(ben sevgilimi buna benzer bi olay yüzünden 3senede affettim hatta hala zaman zaman düşünürüm)nerdeyse hic bi dediğinize inanmayacak tabiri caizse sizi surundurecek sizi kendinden mahrum birakacak buna rağmen barışmak istiyo musunuz bunlara katlanacak kadar seviyor musunuz bunu dusunun.yok ben rahat hayatıma devam eder ayrı bir Twitter hesabı acarım dıyorsanız hic oyalamayın bos yere dahada uzmeyin karşı tarafı

Son düzenleme:
Öncelikle her fırsatta her kavgada bu olayı hatırlatacak-ki gayette haklı- size yeniden güvenmesi aylar surebilir hatta yilllar(ben sevgilimi buna benzer bi olay yüzünden 3senede affettim hatta hala zaman zaman düşünürüm)nerdeyse hic bi dediğinize inanmayacak tabiri caizse sizi surundurecek sizi kendinden mahrum birakacak buna rağmen barışmak istiyo musunuz bunlara katlanacak kadar seviyor musunuz bunu dusunun.yok ben rahat hayatıma devam eder ayrı bir Twitter hesabı acarım dıyorsanız hic oyalamayın bos yere dahada uzmeyin karşı tarafı

Az önce mesaj yazdım telefonuma bıle cevap vermiyor nasil yaklasicam ki gercekten istiyorum ve herseyine katlanirim yardim et lütfen!!!

ne yardımı istiyorsun ki ? herşeyin bir bedeli vardır sevgiliniz çok haklı birdaha size neden güvensin ki ? :31:

Hem deli gibi sevip hem de sevgilinizden gizli hesap açıp üstüne de eski erkek arkadaşınızla yazışmanız süper olmuş.
Resmen kaşınmışsınız. Afedersiniz ama hiç düşünmediniz mi ya bulunursa o hesap diye ?
Hak etmişsiniz ve bir bedel ödemelisiniz.
Yaptığınız kolay affedilecek birşey değil.

Back
X