Sevgilimin güvenini tekrar kazanmak

ne yapabılırım nasıl yaklasabılırım??? Arkadaslar pişmanim diyorum bi anlik gafletti diyorum yapmayın yardimci olun lutfen nasıl yaklasıcam??

yapacak hiç birşey yok hiç birşey birdaha asla size inanmaz ben olsam yüzüne bile bakmazdım isterse kapımda köpek olsun :34:
biraz zamana bırakın ama ne yapsanz nafile ben size söyleyim.

madem sevgilinizi seviyorsunuz eski sevgilinizle neden konuşuyorsunuz

affetmesi zor ki bir ihtimal affetse de hep aklında kuşku kalacaktır

sevgilinizi gerçekten bu kadar sevseydiniz, twitterden eski sevgilinize direk yeşil ışık yakıp haber yollamazdınız.
bence kendinizi kandırıyorsunuz, bırakın inceldiği yerden kopsun
tekrar geri birleşme ihtimaliniz %1 bence o da olursa sonra kopabilirsiniz.

o eski sevgilinin amacini anlamamk icin kor olmak gerek.
herkes anlamistir ama yinede bi yaziyim.
diyoki ayikken seni seviyo, sarhosken beni ozluyo, yani burda sevgiline deginmis.
bak senin manita hala beni,eski sevgilisini ozluyo diye.

sen ne yapmissin?? evet dogru, seni ozluyorumm demissin.

sevglin cok cok hakli,ben olsam bende barismazdim.

hem baska bi konu, neden gizli bi twitter hesabi acmaya gerek duydunuz?

Böyle bir tweet atarken de sarhoştunuz herhalde ? Çekin cefasını ayıkken.

sevgi böyle bişey degil bende olsam affetmezdim neden eski sevgilinize size göre isim vermeden bana göre apacık bir sekilde onu özlediginizi söyledikten sonra sevgilinizin gönlünü almaya urasıyosunuzki bellki eski defterleri kapatamamıssınız bence sizi affetmeyen eski sevgilinize daha fazla haksızlık etmeyin ve onu aramayın özlediginiz eski sevgilinizle arayı düzeltmenin bi yoluna bakın cünkü hala aklınız onda...

şu saatten sonra sizi affetçeğini sanmıyorum bence çabalarınız boşa olur şahsi fikrim , ayrıca bıgun konuşursanız da bu konuyu bence kesinlikle inkara kalkışmayın çünkü her şey o sözle demek istediğiniz ortada inkar ederseniz daha da küçülürsünüz gözünde .. amacım sizi yargılamak değil yanlış anlamayın lütfen sadece merakımdan soruyorum madem çok seviyorsunuz başkasını gönlünüz nasıl alıyor bunu benim aklım almıyor işte bence sizin kalbınız gerek şuan birlikte oldugunuz kişi olsun gerekse eski aşkınız olsun ikisinde de değil . biraz ondan biraz bundan olmaz ki :44:duygularınızdan emin olmadan hareket etmeyin bence hayatınızda, iki tarafında kafasını karıştırırsınız çünkü . bence uğraşlarınız boşuna olabilir vazgeçmenizde yarar var .

ayıkken de sarhoşken de kalbiniz tek kişiye ait olsun . :58:

Ikisinide ayni anda yürütmeyi istemissin,denemissin fakat becerememissin.(Ana tema budur)
Gelipte burada seviyorum falan demeyin simdi lütfen.
Sevseniz, sevgilinizden gizli bir hesap acip o hesapta eski sevgililerle flört yapmazsiniz.
Ask oyle kolay degil.
Ve gizli tuttugunuza gore eminim sevgilinizin istemeyecegi bir cok insan vardir orada.

O güven sanmiyorum geri gelsin.Ve gelmesinde zaten ,acidim cocuga
:34:

twittera yazın yine..

artık ayıkken de sarhoşken de seni seviyorum.. bir anlık gafletti diye..:):)...

sevgide aşkta bunlara yer yoktur... erkek arkadaşınız haklı. uzunca bir mesaj atın tüm duygularınızı açık açık anlatın.. emin olun ki okuyacaktır... gerçekten samimi gelirse yazdıklarınız döner belki... ben olsam dönmezdim de....neyse..

Son düzenleme:
Cok uzun bir sure ardindan kosun sabredin cok deger verdiginizi gosterin , ne bileyim her pazartesi guzel cikolatalar gonderin , yada onu oven esprili mektuplar yazin . Belli bir sure sonra yumusar , insanoglu unutur .

yüz yüze konuşmadan asla çözemezsiniz.
hediye vs. çok gereksiz olur çünkü konu sandığıızdan biraz daha ciddi.
bu arada gerçekten hissettikleriniz o yazdığınız cümleyle örtüşüyorsa hiçbir çaba sarfetmeyin.
sonuçta kalp bir kişiye tahsis edilmiş bir organdır. :61:

Son düzenleme:
burdaki arkadaşların sorularına yanıt versen belki çözüm bulurlar hala hediye göndersemmi diyosun.bu arada sarhoşken eskiyi özlüyomusun cidden..?ha birde şimdi yeni sevgilin eski oldu saarhoşken onu düşünürsün özlersin...ayıkkende eski olan yeni olmaya adayı seversin roller degişti :)))))))))))))))))))))))))))))

Sevgiliye göre değişir o
Kimisi kendi de öyledir, yarabbi şükür yapar devam eder
Ben senin sevgilin olsam daha tarafına bakmam mesela :63: Eski sevgilinle mutluluklar dilerim :3:

Günümüz genç kızları çok değişikmiş.
Eskiden böyle aynı anda iki veya fazla sevgili yapma işini erkekler yapardı.
Şimdi kızlar...:19:
Allah allah.

Ben sizin şu anki sevgiliniz olsam hayatta bir daha yüzünüze bakmazdım.
Bu saatten sonra sizin ancak eski sevgilinizle şansınız olur..

Son düzenleme:
Back
X