sevgilimin hayatı hep saklı gizli,

dumanseda122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
315
149
48
38
Deyim yerindeyse kara batak, nerede nezaman olacağı belli olmayan biri, arkadaşlarının çoğunu tanımıyorum iş yerine gittiğimde suratı asılıyor, farklı bir insan oluyor akşamları annemdeyim diyor foto gönder diyorum, artık böle işlerden bıktım diyor. ailesini desne sadece erkek kardeşini tanıyorum ailesi aşırı dinci evlerinde tv yok ölle tipler, ve ben bu adamla 5 yıldır beraberim.. evlilik deseniz oda bekliyorum bir umut... peki ama gerçek sorum şu bir erkek gelecek düşünmediğini hayatının orta yerine koymadığı bir kadını neden bırakmaz .. neden hep geleceğe dair ufak mutluluklar atar ortaya.. ? bencillik mi ? beni soracak olursanız ben zaten 3 ay ayrı kaldım sonra tekrar barıştık.. şimdi beklediğim ise bir kaç ay daha sabret diyorum birşeyler değişmezse 5 sene zaten kaybetmişsin birkaç ay daha kaybet diyorum.. bu arada kendimle ilgili beni ona bağlayan herşeyi yavaş yavaş onunlayken değiştiriyorum..yorumları alayım..

yani 5 sene bu insanla nasıl beraber olmuşsunuz, bari kendinize bir iyilik yapın kendi yolunuza bakın, daha iyisi kesin çıkar, 5 yıl yazık olmuş ya, bu erkekler yüzünden güzelim kızların hayatı zehir oluyor, 3ay- 5ay deme gönder gitsin başkalarına şans ver boşver onu bence

Gelecek falan düşünme artık
Üstelik bir kaç ay dediğin insan ömründe çok zaman
Boşa vakit kaybetme
Evlenelim dese yapabilecek misin böyle bir adamla ve ailesiyle
Yolunu çiz, o seni bırakmaz elinin altında hazır sevgili, sen onu bırak

evli olmadığından eminsin değil mi...
senle hayatını geçirip evine hiç tv ve sokak yüzü görmemiş birini alması ihtimalinide düşünmezsin..
5 senede seni hayatının hiçbir tarafına iliştirmeyen bir adamı beklemek yetmiyor daha da beklemeyi yeğlemem enteresan oluyor..
hanımlar hatırlayın sizi bir ana doğurdu Rabbimiz sizi değerli kıldı..bu samimiyetsiz herifleri sorgulamayın lütfen...

Bu adam gizemli değil ki düpedüz ilgisiz ve size hayatında bir fazlalıkmışsınız gibi davranıyor.

Buna rağmen neden bırakmıyor demişsiniz.

Bu haline 5 yıl katlanmış birini neden bıraksın?

Başkası olsa çoktan çekip gitmişti, siz hala birkaç ay daha sabretmekten bahsediyorsunuz, adam kafasına göre takılabiliyor, böylesini nereden bulacak?

Bir de erkeklerin terk etmesi için "seni bırakıyorum" demelerini beklemeyin.

Onlar bunu tepkileri hatta bazen tepkisizlikleriyle söylerler.

Sizinki söylemeyi bırakın bas bas bağırıyor.

valla doğru söze laf yok... herkesin bir 5 yılı gereksiz bir adam gidiyor herkesin demeyeyimde genel olarak.. benimde ilk ilişkim düşe kalka öğrendim işte..

gbt baktırmıştım şühelenince değil... gayet normal biri işinde gücünde benimlede bu gizemleri dışında çok ilgili.. bazen ailesinden utanıyor mu diyorum.. sonra kim ailesinden utanırki diyorumm.. kafamda deli sorular :)

kafanda deli sorulara yer verene kadar git adamı deli et güzelim

Asil size sormali, neden bu ilisliye devam ediyorsunuz? Siz neden birakmiyorsunuz? Herseyin farkindasiniz, 5 yillik iliski ama sevgilinizi tanimiyorsunuz aslinda, böyle biriyle nasil evlilik düsünüyorsunuz? Evlenince dahami farkli olur saniyorsunuz, bes senede degismemis evlenincemi degisecek? Kendinizi neden kandiriyorsunuz, bile bile kendinizi neden karanlik bi evlilige atmak istiyorsunuz ki? Sizde gizemli bi hayata mi merak sardiniz?

Yazık belki düzelir diye 3 ay 5 ay derken ömrünü harcıyorsun' unutma zaman en kıymetli hazinedir'

bir tanıdığımda uzun yıllar biriyle beraberde adamın çoğu şeyini bilmez...ama adam kızın bütün aile fertleriyle tanıştı...kız ayrıldıktan sonra öğrendi adamın evli olduğunu ve ayrı yaşadığını...sormuş neden söylemedin diye...sormadınki hiç demiş... cevaba bak...kimliğine baktınız mı... neden kendini saklasın ki bir erkek bu kadar...

anca dank etti canım... jeton köşelii .. artık bende büyüdüğümü ve aile istediğimi anladım ama bu adamla olmaz .. buyüzden .. biranda kesip atamıyorum yavaş yavaş kendime hobiler bula bula işimde kariyer hedefim var yaklaşayım hedeflerime göndericem gitsin.. birdahada ilişki düşünmüyorum yani 1 yıldan uzun düşünmüyorum evleniceksem 1 yılda evlenicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…