- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
-
Deyim yerindeyse kara batak, nerede nezaman olacağı belli olmayan biri, arkadaşlarının çoğunu tanımıyorum iş yerine gittiğimde suratı asılıyor, farklı bir insan oluyor akşamları annemdeyim diyor foto gönder diyorum, artık böle işlerden bıktım diyor. ailesini desne sadece erkek kardeşini tanıyorum ailesi aşırı dinci evlerinde tv yok ölle tipler, ve ben bu adamla 5 yıldır beraberim.. evlilik deseniz oda bekliyorum bir umut... peki ama gerçek sorum şu bir erkek gelecek düşünmediğini hayatının orta yerine koymadığı bir kadını neden bırakmaz .. neden hep geleceğe dair ufak mutluluklar atar ortaya.. ? bencillik mi ? beni soracak olursanız ben zaten 3 ay ayrı kaldım sonra tekrar barıştık.. şimdi beklediğim ise bir kaç ay daha sabret diyorum birşeyler değişmezse 5 sene zaten kaybetmişsin birkaç ay daha kaybet diyorum.. bu arada kendimle ilgili beni ona bağlayan herşeyi yavaş yavaş onunlayken değiştiriyorum..yorumları alayım..
valla doğru söze laf yok... herkesin bir 5 yılı gereksiz bir adam gidiyor herkesin demeyeyimde genel olarak.. benimde ilk ilişkim düşe kalka öğrendim işte..Bu adam gizemli değil ki düpedüz ilgisiz ve size hayatında bir fazlalıkmışsınız gibi davranıyor.
Buna rağmen neden bırakmıyor demişsiniz.
Bu haline 5 yıl katlanmış birini neden bıraksın?
Başkası olsa çoktan çekip gitmişti, siz hala birkaç ay daha sabretmekten bahsediyorsunuz, adam kafasına göre takılabiliyor, böylesini nereden bulacak?
Bir de erkeklerin terk etmesi için "seni bırakıyorum" demelerini beklemeyin.
Onlar bunu tepkileri hatta bazen tepkisizlikleriyle söylerler.
Sizinki söylemeyi bırakın bas bas bağırıyor.
gbt baktırmıştım şühelenince değil... gayet normal biri işinde gücünde benimlede bu gizemleri dışında çok ilgili.. bazen ailesinden utanıyor mu diyorum.. sonra kim ailesinden utanırki diyorumm.. kafamda deli sorular :)evli olmadığından eminsin değil mi...
senle hayatını geçirip evine hiç tv ve sokak yüzü görmemiş birini alması ihtimalinide düşünmezsin..
5 senede seni hayatının hiçbir tarafına iliştirmeyen bir adamı beklemek yetmiyor daha da beklemeyi yeğlemem enteresan oluyor..
hanımlar hatırlayın sizi bir ana doğurdu Rabbimiz sizi değerli kıldı..bu samimiyetsiz herifleri sorgulamayın lütfen...
kafanda deli sorulara yer verene kadar git adamı deli et güzelimgbt baktırmıştım şühelenince değil... gayet normal biri işinde gücünde benimlede bu gizemleri dışında çok ilgili.. bazen ailesinden utanıyor mu diyorum.. sonra kim ailesinden utanırki diyorumm.. kafamda deli sorular :)
gençlik dişyelim, tutku , gizemin verdiği merak nebileyim hepsi olabilirHakkında bu kadar az şey bildiğiniz adamla 5 sene nasıl geçirdiniz?
bir tanıdığımda uzun yıllar biriyle beraberde adamın çoğu şeyini bilmez...ama adam kızın bütün aile fertleriyle tanıştı...kız ayrıldıktan sonra öğrendi adamın evli olduğunu ve ayrı yaşadığını...sormuş neden söylemedin diye...sormadınki hiç demiş... cevaba bak...kimliğine baktınız mı... neden kendini saklasın ki bir erkek bu kadar...Deyim yerindeyse kara batak, nerede nezaman olacağı belli olmayan biri, arkadaşlarının çoğunu tanımıyorum iş yerine gittiğimde suratı asılıyor, farklı bir insan oluyor akşamları annemdeyim diyor foto gönder diyorum, artık böle işlerden bıktım diyor. ailesini desne sadece erkek kardeşini tanıyorum ailesi aşırı dinci evlerinde tv yok ölle tipler, ve ben bu adamla 5 yıldır beraberim.. evlilik deseniz oda bekliyorum bir umut... peki ama gerçek sorum şu bir erkek gelecek düşünmediğini hayatının orta yerine koymadığı bir kadını neden bırakmaz .. neden hep geleceğe dair ufak mutluluklar atar ortaya.. ? bencillik mi ? beni soracak olursanız ben zaten 3 ay ayrı kaldım sonra tekrar barıştık.. şimdi beklediğim ise bir kaç ay daha sabret diyorum birşeyler değişmezse 5 sene zaten kaybetmişsin birkaç ay daha kaybet diyorum.. bu arada kendimle ilgili beni ona bağlayan herşeyi yavaş yavaş onunlayken değiştiriyorum..yorumları alayım..
anca dank etti canım... jeton köşelii .. artık bende büyüdüğümü ve aile istediğimi anladım ama bu adamla olmaz .. buyüzden .. biranda kesip atamıyorum yavaş yavaş kendime hobiler bula bula işimde kariyer hedefim var yaklaşayım hedeflerime göndericem gitsin.. birdahada ilişki düşünmüyorum yani 1 yıldan uzun düşünmüyorum evleniceksem 1 yılda evlenicem..Asil size sormali, neden bu ilisliye devam ediyorsunuz? Siz neden birakmiyorsunuz? Herseyin farkindasiniz, 5 yillik iliski ama sevgilinizi tanimiyorsunuz aslinda, böyle biriyle nasil evlilik düsünüyorsunuz? Evlenince dahami farkli olur saniyorsunuz, bes senede degismemis evlenincemi degisecek? Kendinizi neden kandiriyorsunuz, bile bile kendinizi neden karanlik bi evlilige atmak istiyorsunuz ki? Sizde gizemli bi hayata mi merak sardiniz?
bazen farkına varıyor yaaa :)))sevgiliniz sevgili olduğunuzu biliyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?