- Konu Sahibi dumanseda122
-
İyi de 5 sene yani dile kolay hiçbir şey konuşmuyor olsanız bile sırf yanında bulunduğunuz için birçok ayrıntı biliyor olurdunuz. Ciddi anlamda saklıyor o zaman hayatını. Hayatına dahil etmiyor, sizi içeri almıyor başka bir açıklaması olamaz.gençlik dişyelim, tutku , gizemin verdiği merak nebileyim hepsi olabilir
Deyim yerindeyse kara batak, nerede nezaman olacağı belli olmayan biri, arkadaşlarının çoğunu tanımıyorum iş yerine gittiğimde suratı asılıyor, farklı bir insan oluyor akşamları annemdeyim diyor foto gönder diyorum, artık böle işlerden bıktım diyor. ailesini desne sadece erkek kardeşini tanıyorum ailesi aşırı dinci evlerinde tv yok ölle tipler, ve ben bu adamla 5 yıldır beraberim.. evlilik deseniz oda bekliyorum bir umut... peki ama gerçek sorum şu bir erkek gelecek düşünmediğini hayatının orta yerine koymadığı bir kadını neden bırakmaz .. neden hep geleceğe dair ufak mutluluklar atar ortaya.. ? bencillik mi ? beni soracak olursanız ben zaten 3 ay ayrı kaldım sonra tekrar barıştık.. şimdi beklediğim ise bir kaç ay daha sabret diyorum birşeyler değişmezse 5 sene zaten kaybetmişsin birkaç ay daha kaybet diyorum.. bu arada kendimle ilgili beni ona bağlayan herşeyi yavaş yavaş onunlayken değiştiriyorum..yorumları alayım..
İyi de 5 sene yani dile kolay hiçbir şey konuşmuyor olsanız bile sırf yanında bulunduğunuz için birçok ayrıntı biliyor olurdunuz. Ciddi anlamda saklıyor o zaman hayatını. Hayatına dahil etmiyor, sizi içeri almıyor başka bir açıklaması olamaz.[/QUOTE
artık ben onu hayatıma dihil etmiyorum.. evime gelemiyor. aileme ayrıldığımızı söyledim.. artık yer değiştirdik.. amaq çokta umrumda değil yaaa kariyerime odaklandım..
aynı fikirdeyim , farkındayım artık.güvenemediğiniz biriyle ciddi düşünmeyin derim..
çünkü şeffaf olmayan hiç bir insan güven uyandırmaz...
Ohooo öyle yavas yavas olmaz o is, kestirip atmak lazim...anca dank etti canım... jeton köşelii .. artık bende büyüdüğümü ve aile istediğimi anladım ama bu adamla olmaz .. buyüzden .. biranda kesip atamıyorum yavaş yavaş kendime hobiler bula bula işimde kariyer hedefim var yaklaşayım hedeflerime göndericem gitsin.. birdahada ilişki düşünmüyorum yani 1 yıldan uzun düşünmüyorum evleniceksem 1 yılda evlenicem..
senın su durumuna az da olsa benzeyen bı arkadasım suan evlenıyor ve okadar pişmankı cok dıncıler herseye karısıyolar...ha cocuk ck ılgılıydı 6 yıl sevgılıydıler ama su asamalrda o da oakadr yıprandı kı bence cok iyi dusunun..hayat geri gelmıyor..Deyim yerindeyse kara batak, nerede nezaman olacağı belli olmayan biri, arkadaşlarının çoğunu tanımıyorum iş yerine gittiğimde suratı asılıyor, farklı bir insan oluyor akşamları annemdeyim diyor foto gönder diyorum, artık böle işlerden bıktım diyor. ailesini desne sadece erkek kardeşini tanıyorum ailesi aşırı dinci evlerinde tv yok ölle tipler, ve ben bu adamla 5 yıldır beraberim.. evlilik deseniz oda bekliyorum bir umut... peki ama gerçek sorum şu bir erkek gelecek düşünmediğini hayatının orta yerine koymadığı bir kadını neden bırakmaz .. neden hep geleceğe dair ufak mutluluklar atar ortaya.. ? bencillik mi ? beni soracak olursanız ben zaten 3 ay ayrı kaldım sonra tekrar barıştık.. şimdi beklediğim ise bir kaç ay daha sabret diyorum birşeyler değişmezse 5 sene zaten kaybetmişsin birkaç ay daha kaybet diyorum.. bu arada kendimle ilgili beni ona bağlayan herşeyi yavaş yavaş onunlayken değiştiriyorum..yorumları alayım..
Bir şey demek istiyorum,ailesi aşırı dinci dediniz ya acaba sadece imam nikahı kıyıp da mı evlendi biriyle resmi nikah olmadan falan hani.Yoksa insan niye saklasın ki kendini bu kadarDeyim yerindeyse kara batak, nerede nezaman olacağı belli olmayan biri, arkadaşlarının çoğunu tanımıyorum iş yerine gittiğimde suratı asılıyor, farklı bir insan oluyor akşamları annemdeyim diyor foto gönder diyorum, artık böle işlerden bıktım diyor. ailesini desne sadece erkek kardeşini tanıyorum ailesi aşırı dinci evlerinde tv yok ölle tipler, ve ben bu adamla 5 yıldır beraberim.. evlilik deseniz oda bekliyorum bir umut... peki ama gerçek sorum şu bir erkek gelecek düşünmediğini hayatının orta yerine koymadığı bir kadını neden bırakmaz .. neden hep geleceğe dair ufak mutluluklar atar ortaya.. ? bencillik mi ? beni soracak olursanız ben zaten 3 ay ayrı kaldım sonra tekrar barıştık.. şimdi beklediğim ise bir kaç ay daha sabret diyorum birşeyler değişmezse 5 sene zaten kaybetmişsin birkaç ay daha kaybet diyorum.. bu arada kendimle ilgili beni ona bağlayan herşeyi yavaş yavaş onunlayken değiştiriyorum..yorumları alayım..
bunlar için yıllarını harcamaya devam edecek misin?gençlik dişyelim, tutku , gizemin verdiği merak nebileyim hepsi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?