Sevgilimin ilginç hitap şekilleri....

Aşkım sözcüğündense ayı denmesini tercih ederim. Espri iyidir.
Aşkım sözcügünden hakkaten gına geldi.Konu sahibinin yazdigi hitaplari da tasvip etmiyorum lakin bazi insanlar böyle lakayitlıkları samimiyet sayıyorlar ki hic bana göre degil

Bazen komik geldiği anlar da oluyor ama her zaman veya özellikle tartışma anında söylediğinde rahatsız oluyorum. Bunu ona da söyledim. Bir kere ben de ona öküzsün, odunsun demiştim ancak benimle ne biçim konuşuyorsun diyip tartışma çıkarmıştı ve 1 hafta konuşmamıştık.
Hem kaba hem bencil.. Bence ciddi bi şekilde size böyle hitap etmemesini söyleyin. Çok kırıcı laflar. Şaka yapıyor desek-ki hiç komik değil- siz ona söylediğinizde neden sinirleniyor. Sizin yerinizde olsam kendimle bu şekilde konuşturmazdım.

Merhaba Arkadaşlar,

2 yıllık erkek arkadaşım bana sığır, mal ve aslanım diye hitap ediyor. Aşkım desene dediğimde de aşkım çok banal diyor. Onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım?
Istemsizce güldüm ve ne diceğimi bilemiyorum sende ona öküz orangutan ve davar de nasilmis anlasin

Sıkıntı yok kuzum sende ona boz ayım , geviş getiren danam , su aygırım de 🤣🤣

Merhaba Arkadaşlar,

2 yıllık erkek arkadaşım bana sığır, mal ve aslanım diye hitap ediyor. Aşkım desene dediğimde de aşkım çok banal diyor. Onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım?

Hala nasıl sevebiliyorsunuz o da güzel 🤦🏻‍♀️

Merhaba Arkadaşlar,

Aşkım kelimesini banal buluyor ama sığır demekte problem yok öyle mi?

Merhaba Arkadaşlar,

Tebrik ederim kahvehane arkadaşı olmuşsunuz :KK48:

Merhaba Arkadaşlar,

Dangalak demiyo mu? Onu eksik etmiş ayıp etmiş. Aşkınıza im(ğ)renmemek mümkün değil.

Hatta neredeyse o hitap şekillerine alışmaya başladım, o kelimeleri kullanmadığında soğuduğunu düşünüyorum hemen neyin var senin diye soruyorum
Ciddi olamazsın, bunlar iltifat kelimeleri değil hakaret kelimeleri ve hakaret hiçbir zaman samimiyet anlamına gelmemeli..

Hatta neredeyse o hitap şekillerine alışmaya başladım, o kelimeleri kullanmadığında soğuduğunu düşünüyorum hemen neyin var senin diye soruyorum
Hiç güleceğim yoktu 🤣🤣🤣 Tartışma
esasından " neden hemen ismimi soyledin hani sığır ındım ben senin hani malındım
aslanın dim şimdi ne değişti ha ne değişti " diyormusunuz bari 🤣🤣🤣

benim eşimde goç , kanka , cücük , fındık vs der :KK70::KK70:. aslanım sevgi sözcüğü olabilir ama mal sıgır hakaret olur. o sana sığır deyince efendim ayım , efendim oküzüm , efendim köpeğim diye hitap et. ay hayatım bizim mizacımız böyle hayvan gibi seviyoruz birbirimizi dersin.

Merhaba Arkadaşlar,

Aaa onlar nasil hitaplar oyle,fakemmm,aslinda olmayanimmm filan demeliydi,cık cık cık,ayip etmiş:12:

Back
X