Bu iyiydiMeeeeeeee diye cevap verin. Arada ilişkiye heyecan katmak adına aaii aaaii falan şeklinde minik sürprizler yapın ona

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu iyiydiMeeeeeeee diye cevap verin. Arada ilişkiye heyecan katmak adına aaii aaaii falan şeklinde minik sürprizler yapın ona
Aşkım sözcügünden hakkaten gına geldi.Konu sahibinin yazdigi hitaplari da tasvip etmiyorum lakin bazi insanlar böyle lakayitlıkları samimiyet sayıyorlar ki hic bana göre degilAşkım sözcüğündense ayı denmesini tercih ederim. Espri iyidir.
Hem kaba hem bencil.. Bence ciddi bi şekilde size böyle hitap etmemesini söyleyin. Çok kırıcı laflar. Şaka yapıyor desek-ki hiç komik değil- siz ona söylediğinizde neden sinirleniyor. Sizin yerinizde olsam kendimle bu şekilde konuşturmazdım.Bazen komik geldiği anlar da oluyor ama her zaman veya özellikle tartışma anında söylediğinde rahatsız oluyorum. Bunu ona da söyledim. Bir kere ben de ona öküzsün, odunsun demiştim ancak benimle ne biçim konuşuyorsun diyip tartışma çıkarmıştı ve 1 hafta konuşmamıştık.
Istemsizce güldüm ve ne diceğimi bilemiyorum sende ona öküz orangutan ve davar de nasilmis anlasinMerhaba Arkadaşlar,
2 yıllık erkek arkadaşım bana sığır, mal ve aslanım diye hitap ediyor. Aşkım desene dediğimde de aşkım çok banal diyor. Onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım?
Merhaba Arkadaşlar,
2 yıllık erkek arkadaşım bana sığır, mal ve aslanım diye hitap ediyor. Aşkım desene dediğimde de aşkım çok banal diyor. Onu çok seviyorum sizce ne yapmalıyım?
Aşkım kelimesini banal buluyor ama sığır demekte problem yok öyle mi?Merhaba Arkadaşlar,
Tebrik ederim kahvehane arkadaşı olmuşsunuzMerhaba Arkadaşlar,
Dangalak demiyo mu? Onu eksik etmiş ayıp etmiş. Aşkınıza im(ğ)renmemek mümkün değil.Merhaba Arkadaşlar,
Ciddi olamazsın, bunlar iltifat kelimeleri değil hakaret kelimeleri ve hakaret hiçbir zaman samimiyet anlamına gelmemeli..Hatta neredeyse o hitap şekillerine alışmaya başladım, o kelimeleri kullanmadığında soğuduğunu düşünüyorum hemen neyin var senin diye soruyorum
Hiç güleceğim yoktuHatta neredeyse o hitap şekillerine alışmaya başladım, o kelimeleri kullanmadığında soğuduğunu düşünüyorum hemen neyin var senin diye soruyorum
bu iyiydiSıkıntı yok kuzum sende ona boz ayım , geviş getiren danam , su aygırım de![]()
Aaa onlar nasil hitaplar oyle,fakemmm,aslinda olmayanimmm filan demeliydi,cık cık cık,ayip etmişMerhaba Arkadaşlar,