sevgilimin ilgisini eskisi gibi çekemiyorum.

kakaolusut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
5
0
31
Arkadaşlar merhaba,
Erkek arkadaşımla bir süredir güzel ve düzgün giden bir ilişkim var. Ancak birkaç gün önce bana " sana tensel anlamda bazen ilgi duymuyorum" dedi. biraz bozuldum açıkcası. başınadaha önce böyle bir sorun gelen var mı? çözüm önerileriniz ne olabilir?

not: bu sorunu yazmak için yeni üye oldum, konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim yanlışsa kusura bakmayın :)

Arkadaşlar merhaba,
Erkek arkadaşımla bir süredir güzel ve düzgün giden bir ilişkim var. Ancak birkaç gün önce bana " sana tensel anlamda bazen ilgi duymuyorum" dedi. biraz bozuldum açıkcası. başınadaha önce böyle bir sorun gelen var mı? çözüm önerileriniz ne olabilir?

not: bu sorunu yazmak için yeni üye oldum, konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim yanlışsa kusura bakmayın :)
valla biir erkek kıza bunu diyorsa o ilişkiden hayır gelmez.

Arkadaşlar merhaba,

o ne be yeni çıktı bu tarz saçmalıklar da :KK14: iki amacı olabilir 1-kendinden soğutmak 2- ortam yapmak :cool:ortam yapmak içinse pek zeki değilmiş seninki kendinden soğutmak için yaptıysa doğru yolda ilerliyor beyfendi:KK14:

Arkadaşlar merhaba,

ilişkniz kaç aylık ya da senelik ve aranızla herhangi tensel anlamda bişey geçti mi

seni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor anlaşılan.
alakadar olma.

Peki seni sevdiğine emin misin,sanki sıkılmış gibi geldi bana. Bir de neden böyle bişey söyledi hangi konuşmanın arasında geçti.

X