Sevgilimin ilgisizliği...

ek1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
13
5
1
29
Bir hafta sonra yılını dolduracak bir ilişkim var. Haftada 4-5 kez tartıştığımız, 1 yılda 2 kere ayrılık yaşadığımız...
İlişkimizin başından beri bir sürü problem yaşadık. siyasi görüş farklılığı, dini bağlılık, kültürel çatışma, eğitim seviyesi ile ilgili problemler vs.
Gördüğünüz gibi asla bitmeyen uzun bir liste halinde devam etti...
Ancak, işi gereği günde 12 saat çalışıyor bu adam. Ve babasıyla birlikte çalıştığı için beni 1 kere bile aramıyor.
bir mesaj atmıyor
söylendiğimde ben anlayışsız oluyorum
yazdığı en güzel mesaj seni seviyorum iyiki varsın
bunlar beni tatmin etmiyor kızlar
buluşmayı bana gördüğü bir lutuf gibi gösteriyor. ben istediğim için buluşuyoruz hiç
Kızlar napmam lazım fikir verin?

siyasi görüş farklılığı, dini bağlılık, kültürel çatışma, eğitim seviyesi ile ilgili problemler vs.

12 saat çalışıyor

bir mesaj atmıyor
söylendiğimde ben anlayışsız oluyorum

ben istediğim için buluşuyoruz
Öp de başına koy,missler gibi birini bulmuşsun.
Sakın ayrılma,ayrılmasına da izin verme.
Senin kafalar neden hala böyleler ki.

allah aşkına haftada 4 5 kez kavga ediyosunuz, adam ilgilenmiyor, aramıyor, bir senede 2 kere ayrılmışsınız. şu tablo açık. ayrıl diyene ama seviyorum ihihihih. ayrılma evlen o zaman. ya da adamı getir alıp karşımıza konuşalım, bunu istiyosunuz heralde.

Ruh ikiZimmisin merak ediyorum :) aklımdan geçen yorumları yazıyorsun her seferinde. Ben cevap yazmıyorum senin mesajları görünce. O derece yani. Ağzına sağlık bu arada. Süper bir yorum yazmışsın gene

Ruh ikiZimmisin merak ediyorum :) aklımdan geçen yorumları yazıyorsun her seferinde. Ben cevap yazmıyorum senin mesajları görünce. O derece yani. Ağzına sağlık bu arada. Süper bir yorum yazmışsın gene

teşekkür ederim, aklın yolu bir tabi.

Evlen bence sonra da esimin ilgisizligi diye konu acarsin.
Sizi sevmedigi belli olan bir insanin pesinden gitmeye devam edersiniz sonunuz belli.
Biraz irade sahibi olun.

Arkana bile bakmadan hemen ayrilmalisin. ..ite kaka ilişki yürümez. .Sana göre olmamalı bu durum ..salla geç ...

Sakin ayrilma, yapis bu adama bir daha boylesini bulamazsin. Her genc kizin hayali

Hep böyleyse bir şey söylemeye hakkınız yok. Bir anda değişse soğumuş falan derdim de. Eğer ilişkinizin başından beri problemliyse ki öyle demiştiniz keşke bir yıl sürdürmeseydiniz. Son çare biraz kendinizi geri çekin başka ne denir bilmiyorum.

Maşallah gelinin hiç kusuru yokmuş... Ama seviyorsun tabii sakın ayrılma ondan iyisini bulamazsın mazallah

Baskın karakter. Tartismalarda mutlaka sizi suclu cikarmasindan belli. Sevse kendisi bulusmak isterdi. Ya da genel anlamda ilgisiz biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…