Ayrıl daha ne yapacaksın senle alakasız bir adamı seçmişsin zaten sen bırak ilgisiz olmasını
siyasi görüş farklılığı, dini bağlılık, kültürel çatışma, eğitim seviyesi ile ilgili problemler vs.
12 saat çalışıyor
bir mesaj atmıyor
söylendiğimde ben anlayışsız oluyorum
Öp de başına koy,missler gibi birini bulmuşsun.ben istediğim için buluşuyoruz
O seni sevmiyor ama :)seviyorum ama
Ayrıl daha ne yapacaksın senle alakasız bir adamı seçmişsin zaten sen bırak ilgisiz olmasını
seviyorum ama
O seni sevmiyor ama :)
Haha sağolHelenra hay ağzın bal yesin ya.
Ruh ikiZimmisin merak ediyorum :) aklımdan geçen yorumları yazıyorsun her seferinde. Ben cevap yazmıyorum senin mesajları görünce. O derece yani. Ağzına sağlık bu arada. Süper bir yorum yazmışsın geneallah aşkına haftada 4 5 kez kavga ediyosunuz, adam ilgilenmiyor, aramıyor, bir senede 2 kere ayrılmışsınız. şu tablo açık. ayrıl diyene ama seviyorum ihihihih. ayrılma evlen o zaman. ya da adamı getir alıp karşımıza konuşalım, bunu istiyosunuz heralde.
Ruh ikiZimmisin merak ediyorum :) aklımdan geçen yorumları yazıyorsun her seferinde. Ben cevap yazmıyorum senin mesajları görünce. O derece yani. Ağzına sağlık bu arada. Süper bir yorum yazmışsın gene
Arkana bile bakmadan hemen ayrilmalisin. ..ite kaka ilişki yürümez. .Sana göre olmamalı bu durum ..salla geç ...Bir hafta sonra yılını dolduracak bir ilişkim var. Haftada 4-5 kez tartıştığımız, 1 yılda 2 kere ayrılık yaşadığımız...
İlişkimizin başından beri bir sürü problem yaşadık. siyasi görüş farklılığı, dini bağlılık, kültürel çatışma, eğitim seviyesi ile ilgili problemler vs.
Gördüğünüz gibi asla bitmeyen uzun bir liste halinde devam etti...
Ancak, işi gereği günde 12 saat çalışıyor bu adam. Ve babasıyla birlikte çalıştığı için beni 1 kere bile aramıyor.
bir mesaj atmıyor
yazdığı en güzel mesaj seni seviyorum iyiki varsın
bunlar beni tatmin etmiyor kızlar
buluşmayı bana gördüğü bir lutuf gibi gösteriyor. ben istediğim için buluşuyoruz hiç
Kızlar napmam lazım fikir verin?
Bir hafta sonra yılını dolduracak bir ilişkim var. Haftada 4-5 kez tartıştığımız, 1 yılda 2 kere ayrılık yaşadığımız...
İlişkimizin başından beri bir sürü problem yaşadık. siyasi görüş farklılığı, dini bağlılık, kültürel çatışma, eğitim seviyesi ile ilgili problemler vs.
Ancak, işi gereği günde 12 saat çalışıyor bu adam. Ve babasıyla birlikte çalıştığı için beni 1 kere bile aramıyor.
bir mesaj atmıyor
buluşmayı bana gördüğü bir lutuf gibi gösteriyor. ben istediğim için buluşuyoruz hiç
Baskın karakter. Tartismalarda mutlaka sizi suclu cikarmasindan belli. Sevse kendisi bulusmak isterdi. Ya da genel anlamda ilgisiz biriBir hafta sonra yılını dolduracak bir ilişkim var. Haftada 4-5 kez tartıştığımız, 1 yılda 2 kere ayrılık yaşadığımız...
bir mesaj atmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?