teşekkür ederim cevap için ben de onun gibiyim şu an zaten bütün gün dershanedeyim o telefon da kullanmıyor sınava kadar ancak kütüphanede karşılaşırsak görüyoruz birbirimizi.Arkadaş çevresi o kadar çok ki sürekli biryerlerde birkaç katlı dershanenin içinde nereye kayboluyorsa artıkcanım sende sınava gireceksin.o nasıl sınavdan başka birşey düşünmüyorsa sende biraz sınava odaklan.yani şurda az bir süre kalmış kafana suan için takma bunları hele bir sınav geçsin ozaman davranışları ne yönde olcak bakar öyle karar veririsin.
teşekkürler cevap için genelde öyle diyorlar zaten dürüst olduğunu belirtmek için söylemiştir bunları diyorlar.iyi de hayatım eğer bu çocuk seni aldatıyorsa senın aklına şüphe sokar mı?Erkekler aptal değil o kadar da ya :) Kesinlikle sınav stresi diyorum ben.Kendimi hatırlıyorumda bende çok stresli,davranışlarım değişikti.O şuanda hayatına güvence altına sokmak ıstıyor.Senide ihmal ediyor. Bence sende onun gibi yapıp derslerine odaklan :)
boşver sen şimdi sana nasıl davrandığını. umursama biraz, kendi haline bırak. sen de sınavına odaklan. kaç gün kaldı şunun şurasında. sınavdan sonra bakarsın nasıl gidiyor neler olacak. ama tıp gibi yüksek hayalleri varsa çok da ilerisini düşünme zaten. kazanırsa hem dersleri çok yoğun olacak hem 6 sene okuyacak. üstelik farklı şehirlerde olabilme ihtimaliniz de cabası. okul bitmeden de evililik vs gibi ciddi şeyler düşüneceğini sanmıyorum. sen bir kız olarak elbette güzel ve ciddi bir ilişki istiyorsun. ama o yaştaki erkekler bu devirde pek aynı düşüncede olmuyor. sen önce kendi yolunu çiz. böyle önemli bir zamanda senin kafanı karıştırmasına izin verme.
sanırım öyle görüyorlar şimdilik sınav var diye birşey demiyorum sınavdan sonra da aynı olursa bizim sonumuz da öyle gözüküyor ://İlgisizlik yüzünden ayrıldım ben de.. Anlamıyorum bizi nasılsa cepte olarak mı görüyor bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?