Sevgilimin ilgisizliği..

freak.s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
264
6
118
İstanbul
Merhabalar.Foruma yeni üye oldum ve buradaki samimi yorumlardan dolayı bende derdimi paylaşmak istedim sizlerle.
18 yaşındayım erkek arkadaşım da benimle aynı yaşta.Lise son sınıftayız ve ikimiz de üniversite sınavına hazırlanıyoruz.Çok büyük bir problem değil belki ama davranışları beni cidden rahatsız etmeye başladı.Yıllar önceden tanışıklığımız var,ilişkimiz başlayalı da yaklaşık 1 ay oldu.Benim ilk erkek arkadaşım.Gerçekten güvenmediğim kimseyi hayatıma sokmadım.Ciddi bir ilişki olarak görüyorum,kendisi çok çabaladı başta ona güvenmem için gerçekten güvendim,inanılmaz bağlandım ama şu anda o kadar soğuk ki anlatamam.Aynı dershanede olmamıza rağmen 5-10 dk görüşebiliyoruz.Herhangi biriymişim gibi davranıyor.Dışarıda farklı davranıyor arkadaşlarının yanında çok farklı.Sınav stresine bağlıyorum.Çünkü gerçekten çok fazla çalışıyor.'Tıp' gibi yüksek bir hedefi var.Ama bu kadar ilgisizliğe de dayanamıyorum.Tek o değil ki herkes sınava girecek.Umarım sınavdan sonra da böyle olmaz.En son buluştuğumuzda da ''Şu an sana yalancıyım,sahtekarım desem ne dersin'' dedi.Ne açıdan dediğimde şu an birkaç kişiyle daha çıkıyor olsam ne dersin dedi öldürürm boğarım falan dedim gülerek.Yok öyle birşey değil mi dedim yok tabiki ama önceden öyleydim ben artık değilim dedi.Aklıma bir şüphe düştü artık güvenmeli miyim bilmiyorum.Şu an sınavdan başka düşündüğü birşey yok ama ileride ne olur bilmiiyorum çok korkuyorum :2:

canım sende sınava gireceksin.o nasıl sınavdan başka birşey düşünmüyorsa sende biraz sınava odaklan.yani şurda az bir süre kalmış kafana suan için takma bunları hele bir sınav geçsin ozaman davranışları ne yönde olcak bakar öyle karar veririsin.

her şakanın altında bi gerçek yatarmış diye bi sözvar :) bence sen bu çocuğa güvenme daha çok yenisiniz hem istersen 10 yıl tanı 1 aylık dönemde böyle ilgisiz olduysa düzelmez...

teşekkür ederim cevap için ben de onun gibiyim şu an zaten bütün gün dershanedeyim o telefon da kullanmıyor sınava kadar ancak kütüphanede karşılaşırsak görüyoruz birbirimizi.Arkadaş çevresi o kadar çok ki sürekli biryerlerde birkaç katlı dershanenin içinde nereye kayboluyorsa artık ama dışarıda başbaşayken tamamen farklı çok ilgili,sürekli evlilik hayalleri kuruyor falan.

cnm 18 yasindaki erkegin ciddi iliski istemesi bana cok komik geliyor kusura bakma da. universiteyi kazaninca zaten sen de o da birbirinizden sogursunuz o yuzden bence hic kasma

iyi de hayatım eğer bu çocuk seni aldatıyorsa senın aklına şüphe sokar mı?Erkekler aptal değil o kadar da ya :) Kesinlikle sınav stresi diyorum ben.Kendimi hatırlıyorumda bende çok stresli,davranışlarım değişikti.O şuanda hayatına güvence altına sokmak ıstıyor.Senide ihmal ediyor. Bence sende onun gibi yapıp derslerine odaklan :)

teşekkürler cevap için genelde öyle diyorlar zaten dürüst olduğunu belirtmek için söylemiştir bunları diyorlar.
evet sınav stresinden olmasını umuyorum zaten bugün arkadaşlarım bile şaşırdı davranışlarına herkes noldu kavga mı ettiniz diye sormaya başladı.
zaten fazla birşey istediğim yok.Bütün gün aynı ortamdayız sabahtan akşama kadar ders çalışıyoruz.
Belki de şu an ona en ihtiyacım olan zaman ama ilgi sıfır.Neyse artık sınavdan sonraki davranışlarına göre karar vericez.

hepinize samimi cevaplarınız için teşekkür ederim sohbet etmek iyi geliyor.

ay bitanem kızma ama daha erken çok erken :)
en güzel ve önemli döneminde sevgilim niye böyle diye kendini üzmen çok manasız
en iyi üniversite için çırpın didin, kazanıp başlayınca bunları düşünmeye bol bol vaktin olacak.
bu arada sevgilin de çok kendini beğenmiş gibi geldi bana sanki sadece kendisimi hazırlanıyor canım bırak sende takma hiç takma o peşinden koşsun

okudum..ama daha 18 yaşımdayım dediğin andan sonrasını da zorla okudum:) siz daha çok küçüksünüz önünüzde hayatınızı etkileyecek bir sınav varken..birde demişsin ya hayatıma ciddi olmayan kimseyi sokmadım felan:) 18 yaşındasın yahu:) dur bir acele etme:) yaşayacaksın elinden alan yok...ama bu kadar germe kendini..sınava odaklan..
erkek arkadaşın daha mantıklı şu anda sınavı öne almış mesela..sende bunu yap..hayat ne süprizler çıkaracak karşına daha..

Erken demeyeyim ama alınmayın sizler cok cocuksu geldınız bana
Yanı benım aldıgım elektrik bu.
Bırde arkadaslarının yanında farklı davranması cok sinir bozucu olurdu.
Sınav stresı olabılır dogaldır ama arkadaslarının yanında farklı olması nıye kı?
ayrıca sorudugu soru da durduk yere komik degil mi bıraz.
Ayrıca bu ilişkiyi ciddi bir ilişki gormek icin 1 ay cok cok az bir süre.

yorumlarınız için teşekkürler :)
derslere yeterince vakit ayırıyorum merak etmeyin hiç o dengeyi sağladım. :)

13-14 yaşında saçma sapan ilişkilerin yaşandığı bu devirde 18 yaşına kadar sevgilinin olmaması çevre tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor.O yüzden o cümleyi kullandım.Yoksa benim bir problemim yok o açıdan.Yaşıtlarım gibi her hafta farklı biriyle olmaktansa birine bağlanmayı seçtim.Ama onun da hal ve hareketlerinde farklılaşma olunca paylaşmak istedim :/

Bende takmamaya çalışıyorum artık,bakalım zaman ne gösterecek.Sağolun tekrardan.:)

boşver sen şimdi sana nasıl davrandığını. umursama biraz, kendi haline bırak. sen de sınavına odaklan. kaç gün kaldı şunun şurasında. sınavdan sonra bakarsın nasıl gidiyor neler olacak. ama tıp gibi yüksek hayalleri varsa çok da ilerisini düşünme zaten. kazanırsa hem dersleri çok yoğun olacak hem 6 sene okuyacak. üstelik farklı şehirlerde olabilme ihtimaliniz de cabası. okul bitmeden de evililik vs gibi ciddi şeyler düşüneceğini sanmıyorum. sen bir kız olarak elbette güzel ve ciddi bir ilişki istiyorsun. ama o yaştaki erkekler bu devirde pek aynı düşüncede olmuyor. sen önce kendi yolunu çiz. böyle önemli bir zamanda senin kafanı karıştırmasına izin verme.

katılıyorum ve şunu söylemeden geçemedim...

sana bu abuk soruları dürüstlüğünden soruyor masalına da inanma sakııınnnn, tecrübeli bir abla tavsiyesi...çok cansıkıcı sorular emin ol...ve bence de bırak bakalım nasıl gidiyor sınavına odaklanırsan üzülmezsinde...

Şimdi hiç bunlarla kafanı yorma .. sınavına gir .. sonra düşün bunları .. onuda kendi haline bırak

daha önceden tanıyor bile olsanir 1 ayda bu kdar güvenmeniz ve citti düşünmeniz çok yanlış genelde böyle olanlar hep sonunda beni terk etti diye üüzülüyo belli bi noktaya gelmedikçe hmen güven ve cittiyet olmamalı diye düşünüyorum

yaf kardesim daha 18 yasindasin sadece sinavini dusun bence.. ohooo o yaslarda begendigimizi buyuynce begenmiyoz anlasamiyoz.... azcik hayatina bak.. duygular cok cabuk degisiyo.. daha yumurtadan yeni cikiyosun yaf..

Allam yaf evlenme olaylarini cdiyet bilmemne b yaslarda dusunmeyin yaf.. once kolunuza altin bileziginizi takin..

eskiden oyleymis sonra nasil bi hayat tecrubesi yasamis ki degismis, cok mu yasamis gormus gecirmis 18 yasinda birakmis bu isleri masal anlatiyo, siz de tecrubesizsiniz dogal olarak inaniyosunuz, inanmak istiyosunuz. bu kisileri daha sonra hatirlamicaksiniz bile, yasanilanlar da ask, sevgi degil heyecan.

İlgisizlik yüzünden ayrıldım ben de.. Anlamıyorum bizi nasılsa cepte olarak mı görüyor bunlar?

İlgisizlik yüzünden ayrıldım ben de.. Anlamıyorum bizi nasılsa cepte olarak mı görüyor bunlar?
sanırım öyle görüyorlar şimdilik sınav var diye birşey demiyorum sınavdan sonra da aynı olursa bizim sonumuz da öyle gözüküyor ://

Diğer cevaplar için de teşekkür ederim.Tecrübelerinizi aktardığınız için teşekkürler.Bende güvenmemeye çalışıyorum artık zaten.Zamana bıraktım :)
Bir de şöyle bir durum var onun en yakın arkadaşları beni ortaokuldan beri tanıyor.Hatta bir tanesiyle aynı okuldayız,aramız bayağı iyi.Biri daha olsa onlar mutlaka bilirler.Bana böyle bir kötülüğü yapacaklarını da hiç sanmıyorum.Umarım öyledir.Belki de erkek dayanışması vardır orasını bilemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…