Sevgilimin ilgisizliği..

Kızlar az önce faceden konuştum yine tavırları aynıydı.Sınava kadar görüşemizez galiba Simgecim dedi ki Simgecim lafını hiç kullanmaz genelde balım falan der kendisi buluşmak için can atar şimdi resmen uzak dur benden der gibi başından attı sonra da çıkıyorum bile demeden çıktı faceden ah bi sınav geçsin böyle devam ederse yapacağımı biliyorum ben

hedefi tıpmış..
yani gelecek planları yapan bir kişi..
gerçekten puanları falan yüksek mi ?
eğer bu hedefe ulaşabilicek güçteyse kesinlikle ona engel olmaktan başka bir şey yapmazsın..
belli hedefleri var belki o derslerine çalışırken sen burda konu paylaşıyodun..
diycem o ki o şuan o hedefini gerçekleştirmek isterken seninle canım cicim günleri yaşıyamaz anlayış göstermelisin..en azından saygı göstermelisin..

işte bu yüzden össye hazırlanırken kimseyle çıkmamıştım ben.
ya sınava odaklanman dağılacak ya da karşı tarafı üzeceksin, başka yolu yok
çok ağır bir dönem. çocuk yaşta ikisinin dengesini ayarlamak çok zor
kimseyle çıkmayın diye öğüt veren hocalara katılıyorum
şuan sen de derslere kafa yorman yerine bunlara yoruyorsun bu da yanlış
bence sen de bencil ol kendine odaklan zaten farklı üniversitelere giderseniz çok büyük ihtimal ayrılacaksınız ona vaktini yorma

evet yüksek puanları,bir aksilik olmazsa büyük ihtimal seneye tıpta.
Ben saygı gösteriyorum o konuda kesinlikle birşey yapmadım.Zaten ben de çalışıyorum onun kadar gecemi gündüzüme katmasamda yeterince iyi puanlarım.Ben fazla birşey beklemiyorumki sabahtan akşama kadar aynı dershanede,aynı ortamdayız herhangi bir tenefüste yada çıkışta 5-10 dk yanıma gelse yeter.Başka hiçbir beklentim yok sınav bu kadar yaklaşmışken.

bence küçüksün demek yanlış bu yaşlar duyguların kndi içimizde yogun yaşandıgı yaşlar, sonradan akıllanıyoruz hepimiz sonradan kime nasıl muamele yapıcagımızı ögreniyoruz. bak bence bi defa durumu anlat böyle böyle neler oluyor, bende sınava hazırlanıyorum ben aynı şekilde davranmıyorum de bi sıkıntın varsa benimle paylaş sebebi neyse konuşalım bi sorun mu var de. bundan bi sonuç alamazsan hiç endişeye düşme çünkü karşındaki insan anlicak duruma gelmeden hiçbişey anlatamazsın. o zaman kes tüm ilgini alakanı, ztn geçirdigmiz zaman az diyosun tamam o zman hiç olmasın bakalım nolucak. madem dersanede görüşüyosunuz bikaç gün dersanede karşısına çıkma snle görüşmek istiosa çabalaması gereksin bi ugraş göstermeli snrada snde kndi arkadaşlarınla zaman geçir dersanede ilgilenme onla. tavırları ne olucak gör.1 ay kısa bi süre ve evet ciddi ilşki için yaşınız küçük bunlara katılıyorum ama ilk ilişkin ve sonucunda yıpranabilirsin bunun önüne geç elinden geldigince. yinede olmaz ve bitersede hiç üzülme üniversite hayatı güzeldir :) :13:

ah be tatlım belki bana kızacaksın ama yasın gercekten diyer arkadaslarımında dediği gibi cok köcük daha hayatında okadar cok görmen gereken yasaman gereken güzel şeyler varki sınava bildim kadarıyla bi ay bile bi süre kalmadı bu insan senin yanındayken sana soguk davranıyorsa üniv hayatı cok cok baska bişey okadar cok serbers oluyorsunki dibindeyken onun sana baglılıgından kusku duyuyorken üniv deyken nasıl ona güveneceksin bence bos ver gitsin ayrıl demem bana yakısmaz ama sıkma canını böle seylere klasık belki konustum ama kücükken bana böle konusanlara off hep aynısınız derdim şimdi cidden keske en basından dinleseydim diyorum bence biraz mantıgınla haraket et be güzlim serin kanlılıkla düşün belki ilk insan hayatındaki bu yüzden degerlidir senin için fakat unutma genelde ilk şeyler her zaman hatalı cıkar ilk tecrübendir cünkü neyin yanlıs neyin doru oldunu tam bilemiyebilirsin heleki 18 deysen bence suanda kendi hayatına bak hayatın tadını ckar ve sınava odaklan ilerde gercekten seni mutlu edicek insan karsına cıkıcaktır sıkma tatlı canını çünkü ilerde sıkıcak daha ciddi nedenler bulucaksın emin ol

ne kadar güzel bir dönemdesin canim :)) tamam biraz sinav stresi var ama..

ne güzel heyecanlaniyorsundur,sevgilinleyken.. ne tatli bakiyordur gözlerin paril paril..
canim benim bu erkeklerin dediklerine bakma sen onlar aldatirsa belli eder zaten..
böyle biriydim diyor yani di li gecmis zaman kullaniyor :))) sen beni degistirdin diyor belki bunu söylemek istiyor...

genclikte 2 3 kisi ile ayni anda cikmasi , nefs körlemesi kendine güvenmesini saglamistir.. bu erkeklerde genelde beceri ,begenirlik anlaminda... daha sonra tek eslilige alisan da var alisamayan da.. bu da senin elinde..

ama ciddi düsünmekte erken birazcik .. düsünmeyin ciddi falan :)) ben esimle cikiyorken birden lopp diye evlenelim dedik yani birbirimiz icin dogru oldugumuzu gördük ve evlendik..
pembe panjur hayali kurmadan,evlilik oyunlari oynamadan..

kolay gelsin sanaaa..sinavda basarilar canim... cok calissss.. su dönemde her meslek gecerli degil.. elinden gelen yap güzelim..iyi calismalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…