evet yüksek puanları,bir aksilik olmazsa büyük ihtimal seneye tıpta.hedefi tıpmış..
yani gelecek planları yapan bir kişi..
gerçekten puanları falan yüksek mi ?
eğer bu hedefe ulaşabilicek güçteyse kesinlikle ona engel olmaktan başka bir şey yapmazsın..
belli hedefleri var belki o derslerine çalışırken sen burda konu paylaşıyodun..
diycem o ki o şuan o hedefini gerçekleştirmek isterken seninle canım cicim günleri yaşıyamaz anlayış göstermelisin..en azından saygı göstermelisin..
Merhabalar.Foruma yeni üye oldum ve buradaki samimi yorumlardan dolayı bende derdimi paylaşmak istedim sizlerle.
18 yaşındayım erkek arkadaşım da benimle aynı yaşta.Lise son sınıftayız ve ikimiz de üniversite sınavına hazırlanıyoruz.Çok büyük bir problem değil belki ama davranışları beni cidden rahatsız etmeye başladı.Yıllar önceden tanışıklığımız var,ilişkimiz başlayalı da yaklaşık 1 ay oldu.Benim ilk erkek arkadaşım.Gerçekten güvenmediğim kimseyi hayatıma sokmadım.Ciddi bir ilişki olarak görüyorum,kendisi çok çabaladı başta ona güvenmem için gerçekten güvendim,inanılmaz bağlandım ama şu anda o kadar soğuk ki anlatamam.Aynı dershanede olmamıza rağmen 5-10 dk görüşebiliyoruz.Herhangi biriymişim gibi davranıyor.Dışarıda farklı davranıyor arkadaşlarının yanında çok farklı.Sınav stresine bağlıyorum.Çünkü gerçekten çok fazla çalışıyor.'Tıp' gibi yüksek bir hedefi var.Ama bu kadar ilgisizliğe de dayanamıyorum.Tek o değil ki herkes sınava girecek.Umarım sınavdan sonra da böyle olmaz.En son buluştuğumuzda da ''Şu an sana yalancıyım,sahtekarım desem ne dersin'' dedi.Ne açıdan dediğimde şu an birkaç kişiyle daha çıkıyor olsam ne dersin dedi öldürürm boğarım falan dedim gülerek.Yok öyle birşey değil mi dedim yok tabiki ama önceden öyleydim ben artık değilim dedi.Aklıma bir şüphe düştü artık güvenmeli miyim bilmiyorum.Şu an sınavdan başka düşündüğü birşey yok ama ileride ne olur bilmiiyorum çok korkuyorum :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?