arkadaşlar benm 5 aylık bi ilişkim var sevgilim çok ilgisiz davranıyor. mesela mesaj atıyorum cevap vermiyo vs. ama bundan sakın ona durmadan mesaj attığımı onu sıkbogaz ettiğimi anlamayın çünkü sadece facebooktan konusuyoruz o da akşamları ve eger o açık olursa konusabılıyoruz . bu gün farkettim ki dün ve ondan önceki gün attığım mesajları okunmadı olarak işaretlemiş ve oyun oynamış. bende hiç girmedi sanıyorum. ne yapmalıyım içimden bi ses ayrıl diyor ama seviyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Neden sadece face'de konuşuyorsunuz?
Başlardadamı böyleydi?
Seni hiç umursamadigini düşünüyorum. Ayni sehirde misiniz yoksa farklı mi?
arkadaşlar benm 5 aylık bi ilişkim var sevgilim çok ilgisiz davranıyor. mesela mesaj atıyorum cevap vermiyo vs. ama bundan sakın ona durmadan mesaj attığımı onu sıkbogaz ettiğimi anlamayın çünkü sadece facebooktan konusuyoruz o da akşamları ve eger o açık olursa konusabılıyoruz . bu gün farkettim ki dün ve ondan önceki gün attığım mesajları okunmadı olarak işaretlemiş ve oyun oynamış. bende hiç girmedi sanıyorum. ne yapmalıyım içimden bi ses ayrıl diyor ama seviyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen
facebookta konuşarak ilişki mi yürütülürmüş canım?
bence sizinkini pek ilişki olarak görmüyor çocuk,
açıkca konuşun ya normal sevgililer gibi olun ya da ayrılın.
ayrıca sadece mesajlaşarak da ilişki yürütülmez bunu da söyliyeyim
22 yaşıtız
çek kendini biraz bakalım gelecekmi peşinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?