sevgilimin ilgisizliği

esra_25

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
50
4
98
arkadaşlar benm 5 aylık bi ilişkim var sevgilim çok ilgisiz davranıyor. mesela mesaj atıyorum cevap vermiyo vs. ama bundan sakın ona durmadan mesaj attığımı onu sıkbogaz ettiğimi anlamayın çünkü sadece facebooktan konusuyoruz o da akşamları ve eger o açık olursa konusabılıyoruz . bu gün farkettim ki dün ve ondan önceki gün attığım mesajları okunmadı olarak işaretlemiş ve oyun oynamış. bende hiç girmedi sanıyorum. ne yapmalıyım içimden bi ses ayrıl diyor ama seviyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen

Seni hiç umursamadigini düşünüyorum. Ayni sehirde misiniz yoksa farklı mi?

Uzmek istemem ama pek ic acici bi durum yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

facebookta konuşarak ilişki mi yürütülürmüş canım?
bence sizinkini pek ilişki olarak görmüyor çocuk,
açıkca konuşun ya normal sevgililer gibi olun ya da ayrılın.
ayrıca sadece mesajlaşarak da ilişki yürütülmez bunu da söyliyeyim

yuhh yanii olaya bak oyun oynuyo sana mesaj atmıyo canım.bence ayrılman en hayırlısı senin icin. yada bi süre burnunu sürt arama konuşma mesaj attıgında cevap verme. sms hakkı bitmesi işinemi gelmiş .gitsin yüklesin. eger başlardada böyleyse o ayrı bişey ama önceden ilgi gösterip sonradan bu hale geldiysee herşey acık ve net bence.

Son düzenleme:
5 aylik iliski, mesaj hakkiniz bitmis, sadece facebok uzerinden gorusuyorsunuz ve o sizin mesajlarinizi okunmadi olarak isaretleyip oyun oynuyor...

Sanal sevgililik bu kadar olur, mesaj hakki biterse adam oyunu sizin ses vermenize tercih eder...

Kendinize hobiler bulun, ugraslar edinin, ilgi isteginizi sizi ciddiye almayan insanlardan degil cevrenizden karsilamaya calisin...

ya şöyle sadece mesajlaşmayla değil konusuyoruz da buluşuyoruzda fırsat buldukça ama böyle yapması tuhaf evet sevmediğini düşünmeye başladım

size değer veren sizi önemseyen bir insan nasıl olupta kendisini dünyanın en zekisi sanıp sizi saf yerine koyarki . Arkana bile bakma bnce yaşınız kaç bilmiyorum ama ulaşmak konuşmak isteyen insan inan akşamları faceye girmeyi beklemez heleki o girerse konşuyorsunuz sadece.
Güzel günlerini ziyan etme derim

mesaj hakkı bitti diye iletişim mi kesilir?
whatsapp line aklıma gelmeyen benzer programlar var...
tabi sizin bunlardan daha büyük sorununuz var değersizlik...
bu yükten kurtulmalısınız...

çek kendini biraz bakalım gelecekmi peşinden...

çekcek bişi yapmıyorum ki inanın zaten diyorum ya dkksı mesaj hakkı bittiği an bizde bitiyoruz gibi 1 haftadır doğru dürüst konusamıyoruz zaten ve en son bunu farkettim işe ne yapmalıyım bitirmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…