sevgilimin ilgisizliği

aramıyor malesef yani dkksı bittiğinde yok arkadaşımda arıyımda bisesini falan duyayım yok aramaz

biliyorum kimse vazgeçilmez değil evet bunu benden iyi hiç kimse bilemez vazgeçtiğim çok oldu. onlarda da böyle arada kalırdım buda diğerleri gibi olacak belli

Olsun bebeim olsun tatlım kimse vazgeçilmez değil. .

HEM SEN ONU ADAM YERİNE KOYMUŞSUN O DA YERİNİ YADIRGAMIŞ .. BU KADAR BASİT .. SAL GİTSİN. .

Seninle konusmak yerine oyun oynuyorsa , film izliyorsa, seni umursamayip ilgilenmiyorsa seni sevmiyordur.
Acik ve net.
Tecrubeyle sabittir.

varmış hanımefendi de siz söylemeden akıllarına gelmemiş !

bir de gülüyorsunuz.

Gülme yasağımı geldi de haberim yok benim?
Belki gelmemiştir olamaz mı yani?
Hem siz misiniz konu sahibi size ne oluyor ne bu atar çözemedim hanımefendi(!)

gidip tl yüklicem ve dkk yapıcam arayıp konuscam bakalım bana yalan söylüyor mu faceye neden hiç girmiyosun dicem eger ya işim vardı carttı curttu derse bitiricem arkadaşlar

Bence hiiç düşünmeden ayrılmalısıın benim sevgilim benle konuşmayıp benim attığım mesajlara cevap vermicek bide okunmadı olarak işaretlicek öyle mi oyarım onuu canğım biz facelerimize kadar kapattık birbirimize daha çok zaman ayırabilmek için mesaj hakkımız bittiği zamanda whatsaptan konuşuyoruz sürekli arıyo ben arıyorum ikimizde çalışıyoruz iş çıkışlarında buluşuyoruz bence bırak sana değer veren biriyle mutluu ol seni değersizleştiren değil

Gülme yasağımı geldi de haberim yok benim?
Belki gelmemiştir olamaz mı yani?
Hem siz misiniz konu sahibi size ne oluyor ne bu atar çözemedim hanımefendi(!)

belli ki maddi olarak bir sıkıntı olmuş ki sms yapamamışlar bu bariz belli , gülme yasağı yok lakin yersiz bir yerde gülmeniz de çok ilginç , konu sahibi olmamam düşüncemi söylemeyeceğim anlamına gelmiyor .

Nereden bilebilirim ki ?
Sormadan öğrenemeyiz değil mi?
Adamın parası olmadığından değil sorumsuzluğundan yapmıyor gibime geldi.
Düşünce söylemek farklı eleştirmek farklı nerede ne zaman güleceğimi gayet iyi biliyorum merak etmeyin yani.

uğraşma canım böyle adamlarla
insan sevdiğini özel hissettirmeli
kıymetli
değerli
yoksa sevse de beş para etmez
yol ver gitsin

Konuşmak isteyen,mesaj atmak isteyen adam bir yolunu bulur.Sizinki bulmak istememiş anlaşılan.Hem sizin mesajlarınızı yok sayıp oyun oynamakta ne demek?Hem de şu an sadece o şekilde iletişim kurabiliyorken...
Dediğiniz gibi bir sorun neden girmiyorsun facebooka diye,yalan söylerse ayrılmalısınız bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…