- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
Haa öyle mi? Sanane?? Sen mi veriyosun yemeğimi170’e 78 kilo fazla ablacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haa öyle mi? Sanane?? Sen mi veriyosun yemeğimi170’e 78 kilo fazla ablacım
Bu cevabı keske bu balina kim diyen arkadasına, musterım diyen eski kız arkadasım diyemeyen ezik sevgiline verseydin?Haa öyle mi? Sanane?? Sen mi veriyosun yemeğimi
Demediğimi nerden biliyorsun? Bugün söyledim konu sizin hadsizliğinizBu cevabı keske bu balina kim diyen arkadasına, musterım diyen eski kız arkadasım diyemeyen ezik sevgiline verseydin?
Sana ablacım diye içten şekilde mesaj atan bi insana neden bunu yazdın ki?keşke cevabını erkek arkadaşına verseydin siz mi veriyorsunuz yemegimi diye.fiziksel görünümü bi yana bırakıyorum sağlığın için boy ve kilonu dengelemelisin bunu yazmak istemiş arkadasHaa öyle mi? Sanane?? Sen mi veriyosun yemeğimi
Hadsiz hıcbısey demedim ki, kadının birine carlamıssın git sevgiline göster bu tepkiyi diye yönlendirdim neyi hadsiz bunun?Demediğimi nerden biliyorsun? Bugün söyledim konu sizin hadsizliğiniz
Hahahahaha bırı boyunla kilon ortantılı degıl demıs, o da sanane demıs.Ben konu sahibi neye sinirlendi anlamadım. Kimse kötü bir şey yazmamış ama burada yorum yapanlara da atarlanmış.
Cunku iyilikten maraz dogar.Sana ablacım diye içten şekilde mesaj atan bi insana neden bunu yazdın ki?keşke cevabını erkek arkadaşına verseydin siz mi veriyorsunuz yemegimi diye.fiziksel görünümü bi yana bırakıyorum sağlığın için boy ve kilonu dengelemelisin bunu yazmak istemiş arkadas
CBu cevabı keske bu balina kim diyen arkadasına, musterım diyen eski kız arkadasım diyemeyen ezik sevgiline verseydin?
Hahahahaha bırı boyunla kilon ortantılı degıl demıs, o da sanane demıs.
Olabılır ben kendimi cok begenıyor seviyorum demek varken sanane demıs.
Hayır düşmanca bir şey yazan da yok. Buradakilere karşı niye böyle davranıyor anlamadımHahahahaha bırı boyunla kilon ortantılı degıl demıs, o da sanane demıs.
Olabılır ben kendimi cok begenıyor seviyorum demek varken sanane demıs.
Istedıgı cevabı alamayan herkes Burdakilere boyle davranıyor. Ya kotu kalpli ilan ediyor ya kadın kadının dusmanı diyor ya da hem soru sorup cevap verene sanane diyor.Hayır düşmanca bir şey yazan da yok. Buradakilere karşı niye böyle davranıyor anlamadım![]()
Şahsen yerinizde olsam anında terkederdim buraya yazıp bize sormaniz bile hata kimse kimsenin dış görünüşüyle dalga geçemez bu ne hadsizlikkiMerhaba arkadaşlar benim 3 aylık ilişkim var kendisi şakacı falan biliyorum ve açık giyinmeye karşı her neyse biz bir kere ayrılmıştık aylar önce kendisi pttde kargocu benimde kargom vardı gittim aldım o getirdi kargoyı bende o gün mini elbise giymiştim (bacaklarım ince) 78 kiloyum kilom var ama çokta değil sonra barıştık o gün giydiğim elbisenin konusu arada açıldı neden açık giyindin falan her neyse bugün akşam yine açıldı bende o gün çok güzeldim herkes hayran oldu dedim şakasına gülerek oda bana yoo iş arkadaşlarım o balina dedi sustu ağzından kaçırdı gerisini getirmedi sonra o balina kimdi diye sordular dedi ama kıpkırmızı oldu.. bende ne demek bu dedim sana gerçekleri söyledim bunu dediler dedi ama çok kötü oldum erkekler ne kadar terbiyesiz... böyle bir şey diyeceklerini hiç tahmin etmedim. Çok kırıcı çok üzüldüm. Ve kendisindende utandım kafam karmakarışık
Aynı şeyi düşünüyorum. Hadi birlikte linç yiyelim.bırsey soylemek ıstıyorum lınc yıyecegımı bıle bıle :) konu sahıbı dırek sıze degıl lafım genel olarak
hanımlar 78 kılo bırı bence mını etek gıymemelı taytda gıymemelı sahsen ben kılo sorunum oldugu donem ozellıkle tayt veya vucudu saran seyler ya da kısa seyler gıymıyordum ınsanları gorsel olarak rahatsız etmemek adına, gıyım sadece kendımız ıcın degıl toplum ıcınde de ınsanları rahatsız etmeden olmalıdır . 78 kılo mını etek gıymıs bırını gorsem garıpserım acık konusayım . herkes vucuduna uygun gıyınmelı . mını etegı cok severım ama 36 beden olmama ragmen gıyınemem cunku bacaklarımı mını etege uygun sıkılıkta gormuyorum ıc bacagım bıngıl bıngıl sallanırken mılletın retinası kanamasın dıye gıymezken ben, 78 kılo bırı mını etek gıyındı mı orda bır el ayak tıtrer tovbeler olsun dıye .
kımse kımsenın kılosuyla veya fızıksel ozellıgıyle dalga gecemez. ozguvenınızı tebrık edıyorum kendınızı cok guzel bulmanız cok hos sızın gıbı ozguvenlı bırı oyle ezık bır adamla olmamalı. umarım demek ıstedıklerım anlasılmıstır