• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin isteği :(

cnm sakın taviz verme seven insan bunun lafını bile yapmaz bak bnde 5 yıllk bi ilişkiden sonra evlendim hatta üniversite döenminde aynı evde kaldık asla ama asla bırak açık açık sölemeyi ima bile etmedi...ilişkimizin ilk yılları benim ev arkadaşımla konuşmamı duymuş.. ben evlendiğimde babamın veya abimin belime taktığı kırmızı kurdalenin anlamını taşıyarak babamın elini öpüp helallik alıp evimden çıkarım demişim bunu bana evlendikten sonra söyledi sen istesen bile ben sana asla dokunamazdım dedi... hatta biz evlendiğimz gece bile sabaha kadar dsarda eğlendik gelinlkle bara gttim o gecede bişi olmadı balayına sakladık :)) hersey zamanında olunca gzl cnm ha yapanları asla yadırgamam ama bana ters ve ben bi erkeğin sevdiği kıza istemediği bişeyi yapacağına inanmıyorm eğer gerçekten seviyosa tabi... o yzden pişman olcağım bişi yapma cnm ...

zorla yaptıracağına ihtimal vermiyorum zaten..şimdi o beni ikna etme peşinde..bende aynısını dedim ona aileme bunu yapamam diye..telli duvaklı gelinliğimle gelmek,evliliğimizin ilk günlerine bırakmak istiyorum bunu dedim ama anlayışsız olunca insan sonuç bu oldu...

oda bu ciddiyete sığınarak böyle bir konu açtı sanırım.yoksa gerçekten daha önce hiçbir zaman böyle bi konuyu açmamıştı..

daha gecenlerde böyle bir konu vardı kk da sonu hüsran kız ayrılmak istiyor adam tehdıt edıyor ailene söylerim diye bak daha 20 yasındasın ailenin de kendınınde pişman olacagı seyler yapma

yapmam zaten..sırf bu yüzden ayrılacaksa ayrılsında ama arayı düzeltme ve bu fikrinden vazgeçirmek istiyorum..zorla birşey yapacağınıda sanmıyorum ama bilmiyorum ki :/

Zorla ne yapacak ki? En fazla psikolojik baskı yapar.

Önce güzellikle söyle; bak ilişkimizi buralara getirdik, sırf bu yüzden yaralama. Sonu ikimiz için de güzel olsun de.

bencede sakın güvenme isterse 10 yıllık sevgili olun madem çok istiyosun senin olmamı de bassın nikahı acelesinden sonra herşey olur ikinizinde kafası rahat olur öyle istemeden çekinerek falan olurmu o iş zorla... o istesin sen isteme oldduuu yani hani sevgi burda millet evlendikten sonra bile eşine anlayış gösteriyor aylarca bile daha yolun başı sizinki baskın bir konuşma yapmalısın diye düşünüyorum

daha gecenlerde böyle bir konu vardı kk da sonu hüsran kız ayrılmak istiyor adam tehdıt edıyor ailene söylerim diye bak daha 20 yasındasın ailenin de kendınınde pişman olacagı seyler yapma

ya ben ona konduramıyorum beni tehdit edeceğini filan ya da bilmiyorum..kesinlikle yapmam..hele ki aileme yapamam ya...

Zorla ne yapacak ki? En fazla psikolojik baskı yapar.

Önce güzellikle söyle; bak ilişkimizi buralara getirdik, sırf bu yüzden yaralama. Sonu ikimiz için de güzel olsun de.

dedim ya çok konuştum kabullendi ama bu defada dediğim gibi normal arkadaşıymışım gibi davranmaya başladı...

beş yıllık bir ilişkiden bahsetmişsin ama o zaman
sen 15 o 20 li yaşlardaymışsınız...normal zaten olmaması
gibi..bundan sonra bunu istemesi hormonlarının artık tavan yapması
ve daha önce yaşadığınız tartışmalar sonucu artık sevginin isteklere
dönüşmesi bence..cinselliği kullanıp arayı soğutmak ne kadar onur kırıcı.:26:

zorla yaptıracağına ihtimal vermiyorum zaten..şimdi o beni ikna etme peşinde..bende aynısını dedim ona aileme bunu yapamam diye..telli duvaklı gelinliğimle gelmek,evliliğimizin ilk günlerine bırakmak istiyorum bunu dedim ama anlayışsız olunca insan sonuç bu oldu...

güzelce konuş cnm senn açından bakmasını sağlamaya çalış... ona güvenmediğini hissetmesin öle düşünmesin.. sadece duygularını dile getr anlamasını sağla sonuçta 4,5 yıllk ilşki kestrip at diyemem sana

bencede sakın güvenme isterse 10 yıllık sevgili olun madem çok istiyosun senin olmamı de bassın nikahı acelesinden sonra herşey olur ikinizinde kafası rahat olur öyle istemeden çekinerek falan olurmu o iş zorla... o istesin sen isteme oldduuu yani hani sevgi burda millet evlendikten sonra bile eşine anlayış gösteriyor aylarca bile daha yolun başı sizinki baskın bir konuşma yapmalısın diye düşünüyorum

haklısınız....biraz sakinleşsin tekrar konuşmayı deniyeceğim..

erkeklere güven olmaz onun isteklerini yapmadın diye sevmiyor olursun sonrada isteklerini kabullendin diye evlenmeden benim oldun olursun insan oğlu çiğ süt emmiş birgün başına kalkabilir

Böyle önceden haber vereni de ilk defa duydum :17:
Bu siteye vakıfsan zaten yaşanan şeyleri az çok okumuş az da olsa bilgi sahibi olmuşsundur.. Ne olursa olsun yapma..
Kimin ne olduğu hiç ama hiç beli olmaz, 4,5 yıl az bir süre değil evet ama insanoğlu işte ne olacağını hayatta kestiremezsin..
Sırf bu nedenle ilişkiniz yıpranacaksa da üzülme ama yıpransın, hayırlısı böyleymiş de ve geç..
Senden çok isteklerini, dürtülerin seven bu kişiyi hayatından uzaklaştır derim..Ama seni anlar ve diretmez ise de helal olsun gerçek sevgiymiş demekten de kendimi alıkoyamam.. Birçok kişi de buna yakın yorumda bulunmuş zaten..

Unutma herşey zamanında güzel :34:

güzelce konuş cnm senn açından bakmasını sağlamaya çalış... ona güvenmediğini hissetmesin öle düşünmesin.. sadece duygularını dile getr anlamasını sağla sonuçta 4,5 yıllk ilşki kestrip at diyemem sana

kestirip atamam zaten kolay kolay...tlfnda daha bi erkeklik taslaması yok mu...! normal davransa anlatıcam anlatıcam ama her zaman yaptığı gibi herşeyi erkek psikolojisiyle düşünüyor..

yazdıklarını okudum ve fazlasıyla sana hakverdim zor bi durum olmalı.. ama inan ister 5 ister 10 yıllık olsun karsındakı ınsan HAYATINI birleştirmeyı dusundugun insan sana bu açıdan yaklaşıyorsa, seni değil bedenini önemsiyordur.. seni gercekten sevse bunu ima bile edemezdi..söylenecek cok da bi söz kalmıyor..

Böyle önceden haber vereni de ilk defa duydum :17:
Bu siteye vakıfsan zaten yaşanan şeyleri az çok okumuş az da olsa bilgi sahibi olmuşsundur.. Ne olursa olsun yapma..
Kimin ne olduğu hiç ama hiç beli olmaz, 4,5 yıl az bir süre değil evet ama insanoğlu işte ne olacağını hayatta kestiremezsin..
Sırf bu nedenle ilişkiniz yıpranacaksa da üzülme ama yıpransın, hayırlısı böyleymiş de ve geç..
Senden çok isteklerini, dürtülerin seven bu kişiyi hayatından uzaklaştır derim..Ama seni anlar ve diretmez ise de helal olsun gerçek sevgiymiş demekten de kendimi alıkoyamam.. Birçok kişi de buna yakın yorumda bulunmuş zaten..

Unutma herşey zamanında güzel :34:

konu evilikten ilk geceden filan açılınca şap diye söyleyiverdi vallahi :) az çok biliyorum ve kimse ben yaşadım mutluyum demiyor...biliyorum .. ben zaten onu tatlı dille nasıl avuturum düşüncesindeyim..sakinleşsin hele bi tekrar anlatmaya çalışıcam..

kestirip atamam zaten kolay kolay...tlfnda daha bi erkeklik taslaması yok mu...! normal davransa anlatıcam anlatıcam ama her zaman yaptığı gibi herşeyi erkek psikolojisiyle düşünüyor..

5 yıllık bir ilişki bir anda kestirip atılmaz ama sanada senin değerlerin için böyle tavır yapacak bırak herşey olacağına varır hayırlısı buymuş dersin

yazdıklarını okudum ve fazlasıyla sana hakverdim zor bi durum olmalı.. ama inan ister 5 ister 10 yıllık olsun karsındakı ınsan HAYATINI birleştirmeyı dusundugun insan sana bu açıdan yaklaşıyorsa, seni değil bedenini önemsiyordur.. seni gercekten sevse bunu ima bile edemezdi..söylenecek cok da bi söz kalmıyor..

bi ihtimal kabul edebileceğimi filan sandı sanırım bilmiyorum ki..şansını denedi ama beter oldu... yaşadıklarımıza bakınca sevdiğini biliyorum,hissediyorum ama neden bunu konuşma gereği duydu hala anlam veremiyorum

biraz sakinleşmesini bekle tatlım üstüne gdersen haklıyken haksız duruma düşersin hiç bişi olmamış gbi davran sakın soğuk falan davranma ... gayet medeni bi şekilde konuş ama konu açılınca hemen değil... bende seninle olmak isterim ama aileme bunu yapamam de ben byle yetiştrildim de yarın bi gün kızım olursa onuda öyle yetiştrcem de... ablası kardeşi varsa onu örnek ver.. hersey zamanında gzl de senin nikahlı karın olduğumda yaşamak istiyorum de aileme yüzümü eğdrme de onu çok sevdiğini söylemeyi de untma tabi:)))

Back
X