- Konu Sahibi dilaaadilaaan
cnm sakın taviz verme seven insan bunun lafını bile yapmaz bak bnde 5 yıllk bi ilişkiden sonra evlendim hatta üniversite döenminde aynı evde kaldık asla ama asla bırak açık açık sölemeyi ima bile etmedi...ilişkimizin ilk yılları benim ev arkadaşımla konuşmamı duymuş.. ben evlendiğimde babamın veya abimin belime taktığı kırmızı kurdalenin anlamını taşıyarak babamın elini öpüp helallik alıp evimden çıkarım demişim bunu bana evlendikten sonra söyledi sen istesen bile ben sana asla dokunamazdım dedi... hatta biz evlendiğimz gece bile sabaha kadar dsarda eğlendik gelinlkle bara gttim o gecede bişi olmadı balayına sakladık :)) hersey zamanında olunca gzl cnm ha yapanları asla yadırgamam ama bana ters ve ben bi erkeğin sevdiği kıza istemediği bişeyi yapacağına inanmıyorm eğer gerçekten seviyosa tabi... o yzden pişman olcağım bişi yapma cnm ...
zorla yaptıracağına ihtimal vermiyorum zaten..şimdi o beni ikna etme peşinde..bende aynısını dedim ona aileme bunu yapamam diye..telli duvaklı gelinliğimle gelmek,evliliğimizin ilk günlerine bırakmak istiyorum bunu dedim ama anlayışsız olunca insan sonuç bu oldu...