merhaba arkadaşlar..4,5 yıllık bi ilişkim var..birkaç ay önce baya bi sorun yaşadık yıprandık çıktı Ankaraya geldi oturup konuşunca.hatalarımızı,eksikliklerimizi,beklentilerimizi söyledik ve herşey yoluna girdi..onda ve bende ki birbirimizi kaybetme korkusu bizi daha bi bağladı.aramız eskisinden de iyidi..hatta ramazan bayramından sonra söz filan düşünmeye başladık...zaten ailelerde bildiği için ciddi bir ilişki..ama şu aralar cinsel istekleri ortaya çıktı..5 yıldır hiçbir zaman böyle bir istek,davranış hatta lafı bile açılmadı..her sevgilinin yaşadığı masumane öpüşmeler,sarılmalar vs.. den ötesi olmadı.ama şuan tamamen onun olmamı istiyor...çok tepki verdim istemedim..sen beni sevmiyosun,istemiyorsun,güvenmiyorsun filan demeye başladı..ben tabi hemen bu laflara kanıp alttan almadım aileme bunu yapamam dedim..ama şuan aramız berbat..sanırım çok kırıcı konuştum bilmiyorum..bugün 2 defa konuştuk normal bi arkadaşıymışım gibi davrandı..en sonunda dayanamadım kapadım yüzüne..aramadı da bir daha..o 25 yaşında ben 20..yetiştiği kültür ve aile ortamı bakımından ona güveniyorum..kötü bi amacıda olmadığını biliyorum..ona güveniyorum ama evlenmeden böle bişi istemiyorum..onu kırmadan nasıl vazgeçiririm..kaç yıllık ilişkimin bu yüzden zedelenmesini istemiyorum.. çünkü onu gerçekten çok seviyorum.onun sevdiğinden de eminim..