• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin isteği :(

yüzmüşsünüz yüzmüşsünüz kuyruğuna gelmişsiniz ben anlamadım ne bu acele. beklesin biraz daha.
sakın o, sen bana güvenmiyorsun, zaten evlenmeyecek miyiz, sözlerine kanmayın hiç.
böyle bir konuda baskı yapılmaz.​

Böyle bir teklifte bulunduğu için senin ona soğuk davranman gerekir bence...

Hayat bu kimin ne olacağı, bir ilişkinin ne ile sonuçlanacağı belli olmaz..

Kesinlikle taviz vermemeni öneririm.. Seven insan evliliği bekler..

Beklemeyen erkeğin sevgisini sorgulayın kızlar..

yüzmüşsünüz yüzmüşsünüz kuyruğuna gelmişsiniz ben anlamadım ne bu acele. beklesin biraz daha.
sakın o, sen bana güvenmiyorsun, zaten evlenmeyecek miyiz, sözlerine kanmayın hiç.
böyle bir konuda baskı yapılmaz.​

yüzsüzmüşsünüz derken ? emek verdiğim bir insanı bu fikirden vazgeçirme çabasındayım..istesem zaten bunu burada konuşma konusu yapmazdım... lütfen fikrinizi ifade ederken biraz daha dikkatli olun..

Böyle bir teklifte bulunduğu için senin ona soğuk davranman gerekir bence...

Hayat bu kimin ne olacağı, bir ilişkinin ne ile sonuçlanacağı belli olmaz..

Kesinlikle taviz vermemeni öneririm.. Seven insan evliliği bekler..

Beklemeyen erkeğin sevgisini sorgulayın kızlar..

hele bir uygun dille anlatıp vazgeçirsemm sorgulama kısmına gelicem ama malesef..tlfnda dinlenmiyorum bile neredeyse..

yüzsüzmüşsünüz derken ? emek verdiğim bir insanı bu fikirden vazgeçirme çabasındayım..istesem zaten bunu burada konuşma konusu yapmazdım... lütfen fikrinizi ifade ederken biraz daha dikkatli olun..

:27: YÜZMÜŞSÜNÜZ yazdım canım, yanlış okuyorsun. yani bunca yıl beklemişsiniz, evliliğe de az kalmış, söz yapıldı diyorsun. sabredebilir yani.

:27: YÜZMÜŞSÜNÜZ yazdım canım, yanlış okuyorsun. yani bunca yıl beklemişsiniz, evliliğe de az kalmış, söz yapıldı diyorsun. sabredebilir yani.

ya çook ama çoook özür dilerim...kafa biraz dalgın olunca öyle çok dikkat etmeden okudum...gerçekten çok özür dilerim..utandım şimdi :(

iyi yapmissin,kanmamissin soylediklerine.. Emin ol hic bir erkek sevdigi kadinla onceden birseyler yasamak istemez.

Sevdiği kadınla aynı evde yaşayıp ve her şeyi paylaşan, sonunda da evlenen bir sürü insan tanıyorum.
Seven insan evlenmeden bir şey yaşamak istemez diye bir olay yok yani. :27::27:

Bence istemiyorsan bırak gitsin. Seni seviyorsa bir şeyler yaşamadan da devam ettirir.
Yalnız 5 yıldır hiç bu konulara girmeyip de sonrasında istemesi de ilginçmiş. :44:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..4,5 yıllık bi ilişkim var..birkaç ay önce baya bi sorun yaşadık yıprandık çıktı Ankaraya geldi oturup konuşunca.hatalarımızı,eksikliklerimizi,beklentilerimizi söyledik ve herşey yoluna girdi..onda ve bende ki birbirimizi kaybetme korkusu bizi daha bi bağladı.aramız eskisinden de iyidi..hatta ramazan bayramından sonra söz filan düşünmeye başladık...zaten ailelerde bildiği için ciddi bir ilişki..ama şu aralar cinsel istekleri ortaya çıktı..5 yıldır hiçbir zaman böyle bir istek,davranış hatta lafı bile açılmadı..her sevgilinin yaşadığı masumane öpüşmeler,sarılmalar vs.. den ötesi olmadı.ama şuan tamamen onun olmamı istiyor...çok tepki verdim istemedim..sen beni sevmiyosun,istemiyorsun,güvenmiyorsun filan demeye başladı..ben tabi hemen bu laflara kanıp alttan almadım aileme bunu yapamam dedim..ama şuan aramız berbat..sanırım çok kırıcı konuştum bilmiyorum..bugün 2 defa konuştuk normal bi arkadaşıymışım gibi davrandı..en sonunda dayanamadım kapadım yüzüne..aramadı da bir daha..o 25 yaşında ben 20..yetiştiği kültür ve aile ortamı bakımından ona güveniyorum..kötü bi amacıda olmadığını biliyorum..ona güveniyorum ama evlenmeden böle bişi istemiyorum..onu kırmadan nasıl vazgeçiririm..kaç yıllık ilişkimin bu yüzden zedelenmesini istemiyorum.. çünkü onu gerçekten çok seviyorum.onun sevdiğinden de eminim..

canım sakın ha....ben eşimin ağzını yokalrdım ılk evlendıgımızde nası düşünürdün beni fln die
demişti ki biliyo musun aksine insna aşık olduğu bi insanın elini tutmak gözleirne bakmak kokusunu çekmek yetıyo bi erkek
sevdiği kızı direk yatakta düşünmez bence direk yatak düşünüyosa aşık değildir demişti...tabii ki cinsel temas çok güzel ve özel
bişey ve sevmeden aşık olmadan bu da mümküğn değil ama ben adam gişbi bi adamın güyuaa sevdiği kızı
bu gibi zor bi duruma sokmaısnı bunu düşünmesını dillendirmesini dahi uygun bulmuyorumm herseyın zamanı var madem
niyetı ciddi madem seviyor madem sevgi daha önemlio zaman bu enınde sonunda olucak...ısrar etmek niye

hepsinden önce en ama en önemli olan seni sevmesinden daha önemli olan şey nedir biliyo musun
sana saygı duyması ve senın kararlarına karısmamsıdır....ama şimdiden böle yapıyorsa ve senın ısteklerıne saygısızca davranıp
kesınlıkle tamamen senın ıstegınle ve senın kararınla olması gereken bişeye
küsüp trip atıyosa seni zorluyosa boşa zamna kaybı dıyorum ben maalesef üzgünüm....bırakın küssün

hem bu sizi denemde oalbilir....siz istewdıgını yaparısnzı sımdı yıllar sonra sana çok yalvarana küsene hemen
teslim olucaksın he ben senı gördum kıızım içinde varmıssneın guvenmıyorum sana fln der aman deyim güven olmaz..

Son düzenleme:
Sevdiği kadınla aynı evde yaşayıp ve her şeyi paylaşan, sonunda da evlenen bir sürü insan tanıyorum.

Bence istemiyorsan bırak gitsin. Seni seviyorsa bir şeyler yaşamadan da devam ettirir.
Yalnız 5 yıldır hiç bu konulara girmeyip de sonrasında istemesi de ilginçmiş. :44:

işte birden söyleyince şok oldum bende..birbirimizi yiyip durduk...işler iyice ciddiye binince buna güvenerek istedi sanırım..bilmiyorum ki..

canım sakın ha....ben eşimin ağzını yokalrdım ılk evlendıgımızde nası düşünürdün beni fln die
demişti ki biliyo musun aksine insna aşık olduğu bi insanın elini tutmak gözleirne bakmak kokusunu çekmek yetıyo bi erkek
sevdiği kızı direk yatakta düşünmez bence direk yatak düşünüyosa aşık değildir demişti...tabii ki cinsel temas çok güzel ve özel
bişey ve sevmeden aşık olmadan bu da mümküğn değil ama ben adam gişbi bi adamın güyuaa sevdiği kızı
bu gibi zor bi duruma sokmaısnı bunu düşünmesını dillendirmesini dahi uygun bulmuyorumm herseyın zamanı var madem
niyetı ciddi madem seviyor madem sevgi daha önemlio zaman bu enınde sonunda olucak...ısrar etmek niye

hepsinden önce en ama en önemli olan seni sevmesinden daha önemli olan şey nedir biliyo musun
sana saygı duyması ve senın kararlarına karısmamsıdır....ama şimdiden böle yapıyorsa ve senın ısteklerıne saygısızca davranıp
kesınlıkle tamamen senın ıstegınle ve senın kararınla olması gereken bişeye
küsüp trip atıyosa seni zorluyosa boşa zamna kaybı dıyorum ben maalesef üzgünüm....bırakın küssün

hem bu sizi denemde oalbilir....siz istewdıgını yaparısnzı sımdı yıllar sonra sana çok yalvarana küsene hemen
teslim olucaksın he ben senı gördum kıızım içinde varmıssneın guvenmıyorum sana fln der aman deyim güven olmaz..

gerçekten çok haklısınız..acaba beni ikna etmek için mi böyle davranıyor tam kestiremiyorum..ama bir daha ki konuşmamızda çok sert davranmadan konuşmaya çalışıcam..ama o kadar ağır konuştum ki belki şakaydı benm tepkimden sonra ciddileşti kaldıramadı da uzattı diye de geldi birden aklıma..yoksa ona yakıştıramıyorum ya bu konuyu,bu isteği...

istisnalar kaidei bozmaz diye bir laf var bilirmisin?
erkekler,gezer tozar,yatarlar. Is evlilige gelince, el degmemis Tomurcuk ararlar.
:ssz:emin ol bu boyle guzelim.Yasin kac bu arada bilmiyorum ama,ben yasiminda verdigi olgunlukla soyluyorum.
iyi taniyorum.

hiç katılmıyorum seven insan istemez,namusu gören insan istemez laflarına.
bu iki kişinin karar vereceği bir konudur.
sevgiliniz söz nişan muhabetine girince ona güvenerek teklifte bulunmuş ha size de ters olduğu için kabul etmemişsiniz konu burda kapanmalıdır artık.
size saygı duymak ve beklemek zorundadır.
bundan sonra zorlaması,surat yapması araya mesafe koyması yanlıştır.ha hala diretiyorsa altında başka birşey aramanız gerekir.
kararınızın arkasında durursanız konunun bir daha açılacağını sanmıyorum.

hiç katılmıyorum seven insan istemez,namusu gören insan istemez laflarına.
bu iki kişinin karar vereceği bir konudur.
sevgiliniz söz nişan muhabetine girince ona güvenerek teklifte bulunmuş ha size de ters olduğu için kabul etmemişsiniz konu burda kapanmalıdır artık.
size saygı duymak ve beklemek zorundadır.
bundan sonra zorlaması,surat yapması araya mesafe koyması yanlıştır.ha hala diretiyorsa altında başka birşey aramanız gerekir.
kararınızın arkasında durursanız konunun bir daha açılacağını sanmıyorum.

fikirleriniz için teşekkür ederim...kabullendi tamam filan dedi ama bu defa da normal bi arkadaşıymşm gibi ti ye alıp konuşmaya başladı...tekrar konu oaraya gelince kapadım tlfnu.daha da aramadı..arasın umaraım düzeltiriz aramızı...

Back
X