- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi dilaaadilaaan
-
Buradaki asıl sorun evlenmeden cinsellik yaşanmasını istemekten ziyade, sevgilinizin sizin isteklerinize saygı göstermemesidir bence.
Başka konularda da sizi göz ardı edip isteğini diretiyorsa şayet üzerinde durulması gereken nokta budur.
Olaya böyle bakınca güzellikle anlatması gereken siz değil, saygısızlığı için özür dilemesi gereken sevgilinizdir.
ama ben şok haliyle küfür cinsinden kelimeler kullandım..çok ağrına gitti eminim..sonrasında anlatmaya çalışsamda o anlamamaya ısrar etti..kabullenmiş gibi görünüp tii ye aldı filan..ben geri adım atmayacağım bakalım n'olacak...
konu evilikten ilk geceden filan açılınca şap diye söyleyiverdi vallahi :) az çok biliyorum ve kimse ben yaşadım mutluyum demiyor...biliyorum .. ben zaten onu tatlı dille nasıl avuturum düşüncesindeyim..sakinleşsin hele bi tekrar anlatmaya çalışıcam..
merhaba arkadaşlar..4,5 yıllık bi ilişkim var..birkaç ay önce baya bi sorun yaşadık yıprandık çıktı Ankaraya geldi oturup konuşunca.hatalarımızı,eksikliklerimizi,beklentilerimizi söyledik ve herşey yoluna girdi..onda ve bende ki birbirimizi kaybetme korkusu bizi daha bi bağladı.aramız eskisinden de iyidi..hatta ramazan bayramından sonra söz filan düşünmeye başladık...zaten ailelerde bildiği için ciddi bir ilişki..ama şu aralar cinsel istekleri ortaya çıktı..5 yıldır hiçbir zaman böyle bir istek,davranış hatta lafı bile açılmadı..her sevgilinin yaşadığı masumane öpüşmeler,sarılmalar vs.. den ötesi olmadı.ama şuan tamamen onun olmamı istiyor...çok tepki verdim istemedim..sen beni sevmiyosun,istemiyorsun,güvenmiyorsun filan demeye başladı....
sırf bu yüzden ayrılacaksa ayrılsında ama arayı düzeltme ve bu fikrinden vazgeçirmek istiyorum..zorla birşey yapacağınıda sanmıyorum ama bilmiyorum ki :/
madem sevgılın cıddı nıyetlı ee nıye ıstemeye gelmıyor .
en azından bır soz nısan olur .
sonuc da 4,5 yıllık beraberlık var ortada .
bence adı konulmalı .
her neyse asıl konuya gelecek olursak eger ;
cınsellık ozel bır paylasımdır .
herkesın ozelıne de saygı duyarım .
ancak ; sonucta bu bır paylasım oldugu ıcın ,
sevgılın senın fıkrılerıne saygı duyması gerekır .
tamam oyle bır teklıf de bulunabılır ,fakat sen ıstemedıkden
sonra ısrar etmemelı .sana saygı duymalı .
gercekten seven erkek de saygı duyar .
madem sevgılın cıddı nıyetlı ee nıye ıstemeye gelmıyor .
en azından bır soz nısan olur .
sonuc da 4,5 yıllık beraberlık var ortada .
bence adı konulmalı .
her neyse asıl konuya gelecek olursak eger ;
cınsellık ozel bır paylasımdır .
herkesın ozelıne de saygı duyarım .
ancak ; sonucta bu bır paylasım oldugu ıcın ,
sevgılın senın fıkrılerıne saygı duyması gerekır .
tamam oyle bır teklıf de bulunabılır ,fakat sen ıstemedıkden
sonra ısrar etmemelı .sana saygı duymalı .
gercekten seven erkek de saygı duyar .
cnm sakın taviz verme seven insan bunun lafını bile yapmaz bak bnde 5 yıllk bi ilişkiden sonra evlendim hatta üniversite döenminde aynı evde kaldık asla ama asla bırak açık açık sölemeyi ima bile etmedi...ilişkimizin ilk yılları benim ev arkadaşımla konuşmamı duymuş.. ben evlendiğimde babamın veya abimin belime taktığı kırmızı kurdalenin anlamını taşıyarak babamın elini öpüp helallik alıp evimden çıkarım demişim bunu bana evlendikten sonra söyledi sen istesen bile ben sana asla dokunamazdım dedi... hatta biz evlendiğimz gece bile sabaha kadar dsarda eğlendik gelinlkle bara gttim o gecede bişi olmadı balayına sakladık :)) hersey zamanında olunca gzl cnm ha yapanları asla yadırgamam ama bana ters ve ben bi erkeğin sevdiği kıza istemediği bişeyi yapacağına inanmıyorm eğer gerçekten seviyosa tabi... o yzden pişman olcağım bişi yapma cnm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?