sevgilimin isteği :(

Buradaki asıl sorun evlenmeden cinsellik yaşanmasını istemekten ziyade, sevgilinizin sizin isteklerinize saygı göstermemesidir bence.
Başka konularda da sizi göz ardı edip isteğini diretiyorsa şayet üzerinde durulması gereken nokta budur.
Olaya böyle bakınca güzellikle anlatması gereken siz değil, saygısızlığı için özür dilemesi gereken sevgilinizdir.

ama ben şok haliyle küfür cinsinden kelimeler kullandım..çok ağrına gitti eminim..sonrasında anlatmaya çalışsamda o anlamamaya ısrar etti..kabullenmiş gibi görünüp tii ye aldı filan..ben geri adım atmayacağım bakalım n'olacak...

bence ayrlılık korkusu bizi birbirimize bağladı diyosun. belki böyle bir şey yaşadığında ondan asla ayrılamayacağını ve o da istediği gibi davranacağını sanıyordur. senin üzerinde baskı kurmak istiyor heralde.

arkadaşlar hepinize çok ama çok tşk ederimmm.....! ama şimdilik çıkmam gerekiyor.. sonra konu sahibi kaçtı olmasın.. ders çalışmam lazım :/ herkese iyi akşamlar kızlarr... bir daha konuşursak hemen gelişmeleri yazarım ..tekrar tşk ederim..

Sevgilinizin size uzak davranması onu reddettiğiniz için mi yoksa küfrettiğiniz için mi?
Şayet ikinciyse o zaman siz üslupta hata etmişsiniz demek ki.

bende düğünü bekleyenlerden değilim o yüzden sana yap yapma demem ama eğer sen istemiyorsan ve istemediğin halde zorluyorsa sevmiyor demektir seven erkek kıyamaz sevdiğine (bu arada benim kocamdan ben istekliydim kocişimde sever beni yani)

madem sevgılın cıddı nıyetlı ee nıye ıstemeye gelmıyor .
en azından bır soz nısan olur .
sonuc da 4,5 yıllık beraberlık var ortada .
bence adı konulmalı .
her neyse asıl konuya gelecek olursak eger ;
cınsellık ozel bır paylasımdır .
herkesın ozelıne de saygı duyarım .
ancak ; sonucta bu bır paylasım oldugu ıcın ,
sevgılın senın fıkrılerıne saygı duyması gerekır .
tamam oyle bır teklıf de bulunabılır ,fakat sen ıstemedıkden
sonra ısrar etmemelı .sana saygı duymalı .
gercekten seven erkek de saygı duyar .

Niye onu avutmaya calisacaksin anlayamadim? Sen suclu musun?

Hic cabalama bence. Su an akli sira taktik uyguluyor kendini geri cekerek. Sen de dayanamayip, tamam askim yaa diyecek ve onun istedigini yapacaksin. Amaci ve plani bu yani.

Ben olsam asla onu aramaz, kendimi geri cekerdim. Baska turlu anlayamaz yaptigi yanlisligi. Eger arayip aciklama yapmaya calisirsan iyice havalanip uzecek seni. Bu asikar. Sessiz kal ve bekle.

Bak canım ...
Erkek sevdiği kadını arzulayabilir. Aşk ın tensel ve içsel olarak karma bir şey olduğuna inananlardanım.
Ama aynı zaman da, aşık adam, seven adam böyle bir şeyi sevgilisinden istemez. Çünkü , kesin evlenecek olsanız bile, hayat bu...
Allah korusun, erkek ölür ve o kız onun arkasında kalır o şekilde... Sonraki hayatını düşünmek zorundadır bir erkek sevdiği kadının.
Ve şöyle bir şey var, eğer zaten ciddi bir ilişki ise, sevgilin bir an önce evlenmeyi denesin o zaman böyle istekleri varsa. En mantıklı olanı bu.
Sakın , sırf ilişkin yokuşa sürüklenmesin diye onu bu istekleri konusunda memnun etmeye çalışma canım.
İsteyen adam, evlenmeyi beklesin. Bu kadar kısa ve net !

Büyük bir sorun yaşamışsınız sonrasında yanınıza gelmesi, konuşup halletmeniz her şeyin süt liman olduğunu düşündürmüş size... Hatta bu durumun sizi birbirinize daha iyi bağladığına inanmışsınız. Ben de gördüğüm örneklerden bahsedeyim. Yıllarca söz, nişan olsun-olmasın cinsellik yaşamadan mutlu mesut yaşayan nice çiftler gördüm. İlişki monotonlaşınca ya da sorun yaşanınca kopmalar başlayıp aynı sizin durumunuzdaki gibi cinsel beklentilerin ortaya çıktığını da gördüm. Hatta bir arkadaşım kız arkadaşından ayrıldığında onunla ciddi düşünürken elini tutmaya bile kıyamadığını ama ayrılıktan sonra soğuduğunu, sonu olmadığını anladığını ve tekrar bir araya geldiklerinde cinsellikten daha fazlasını beklemediğini söyledi. Kötü bir zihniyet... Kızı gözden çıkarmış, ne elde etsem kar diyordu... Kız ise o kadar ayrılığa rağmen hala kendisini sevdiğini ve onca yıldan sonra artık onsuzluğa dayanamadığı için cinsellik beklentisi olduğunu düşünüyordu. Erkeğin amacı ne kadın ne görüyor, kadın sevgisinden talep edildiğini sanıyor erkek nasıl olsa bitireceğim bari birlikte olayım da öyle ayrılayım diyor. Sonucu tahmin edersiniz. Senden sıkıldım, soğudum, yapamadık, yürütemedik, bıdı bıdı...

Erkeklerin ilk günden beraber olmaya sıcak bakanları da var evliliğe kadar bekleyenleri de... Sizin erkek arkadaşınız ilk gruptan olsa şimdiye kadar böyle bir isteği olurdu. Ayrılığınızdan sonra bunun gündeme gelmesi yukarıda verdiğim örneği hatırlattı bana... Siz de sevildiğinize çok inanıyorsunuz, aileler var arada ciddi düşünür diyorsunuz ama şu an sizinle öylesine görüşmesine engel olmuyor bu durum, istediğini yaptırana kadar garip tavırlar takınmasını engellemiyor. Aynı tavrı beraber olsanız da yapabilir demek ki... Tamam ben zaten öyle bir şey yapmam diyorsunuz ama sonuçta karşınızdaki istemediğiniz halde bunda ısrarcı olacak yaratılışta biri... Bu fda gerçekten seven birinin yapacağı şey değil...

sırf bu yüzden ayrılacaksa ayrılsında ama arayı düzeltme ve bu fikrinden vazgeçirmek istiyorum..zorla birşey yapacağınıda sanmıyorum ama bilmiyorum ki :/

Arayı bozan onun beklentisi, sizden yapmak istemediğiniz bir şeyi talep etmesi... Kendi bozmadığınız şeyi neden siz düzeltesiniz? O siz ikna olana kadar eskiden olduğu gibi görüşmüyor sizinle, madem siz onu fikrinden vazgeçirmek istiyorsunuz asıl siz onun böyle talepleri oldukça onunla sıradan bir arkadaş gibi görüşmelisiniz. İlişkinizin huzurunu bozan o ciddi bir tavrı hak eden ve arayı düzeltmesi gereken de o...

eğer böyle devam ederse erkek arkadaşın ayrıl.
seni değil de vücudunu çok isteyen birinden ne köy olur ne kasaba.

onun seni sevdiğine o kadar emin olma derim.
seni istemesi çok doğal bişey
ama sen istememene rağmen ''sen beni sevmiyosun'', yok trip atmalar falan..
güzelim sen erkek olsan, kız arkadaşını çok sevsen ona böyle yapar mıydın?
ayrıca sen ona tamam desen nolcak. kafanda bir sürü soru işaretiyle onun olmanı kendisine nasıl yedirebilicek
inan bana bi ilişki yaşarken erkeğe daha çok yük düşüyo. kız o an sadece kendini düşünüyo. ama seven erkek hem kendini, hem sevdiği kızı, kızın ailesini, kızın hayatını vs. düşünüyo.
sen zaten kendi açından bu yükü kaldıramıcağını düşünüyosun. sen istesen bile onun oturup bi kez daha düşünmesi lazım. ''x istiyo ama ya sonradan pişman olursa, sanki kafası rahat değil'' demesi lazım.
bunlar iki kişinin ortak kararıyla olmalı. ister evlendikten sonra, ister evlenmeden önce..
bunlar yaşadıklarınız hakkında düşüncelerimdi.
sorduğun soruya gelirsek..
ben sakin bi şekilde, istemediğimi, sebebinin de şu şu olduğunu söylerdim. (sebep sana göre ne ise işte onu söylerdim)
hazır olursam zaten kendiliğinden olucağını, ama şimdilik bu konuyu kapatıp bi daha da açmamasını söylerdim.
yine triplere girerse, gerçekten seni sevip sevmediğini bi kere düşün derim canım

demekki adam cosmuss ama sen yinede tikkatli ol bi kaza cikabilirr..
kartlarini acik oyna istemiyorsan istemiyprsundur...

kızlar hepiniz teşekkür ederim.. formdan ayrıldıktan sonra dayanamadım mesaj attım..musait olunca konuşalım diye..hemen aradı..çok sakin bir şekilde konuşmaya başladım..nasılsın iyisin faslından sonra sevecen bir şekilde ve gülerek 'seni döverim haa' dedi.. 'hadi ordan be ..!' dedim oda 'sana kıyamayacağımı biliyorsun değil mi bitanem,bak en başta gerçekten böyle bir isteğim oldu hem tepkinide merak etmiştim.o yüzden o kadar üzerine geldim.hani bir ihtimal istersen diye düşündüm.ama sen öyle bir tepki verdin ki sanki sevdiğin adamla değil de seni rahatsız eden biriyle konuşuyor gibiydin dedi ' çok büyük bi tepki verdim haklısın ama tii 'ye alıp konuşmana dayanamadım filan dedim..oda 'kim olsa aynısını yapardı ben az bile yaptım insan sevdiğine ........ , ...... der mi..?' dedi.. 2 saatlik konuşmanın hepsini yazamıcam şimdi ama netice olarak;

başta gerçekten istemiş ikna çabaları olmuş...ben seni bugüne kadar ne zaman sana zorla,ısrarla bikerecik öptüm ki şimdi bu yüzden üstüne geleyim dedi.. ben ağır konuşunca konuştuğum kelimelere bozulmuş ondanmış ti'ye almaları filan..tlfnu yüzüne kapatınca bide ben iyice çıldırmış adamcağız.birgün kalpten götürücen beni ama ne zaman dedi :) defalarca seni seviyorum diyip durdu.. :)

biz çok istedik söz nişan filan ama annesi daha zaman var demiş..yani onun suçu yok bu konuda annesi erteleme taraftarı olmuş..bu olaydan önce ablasına söylemişti adı konsun annemle konuş diye....

biz çok istedik söz nişan filan ama annesi daha zaman var demiş..yani onun suçu yok bu konuda annesi erteleme taraftarı olmuş..bu olaydan önce ablasına söylemişti adı konsun annemle konuş diye....

valla tebrik ediyorum eşini.demekki böyle erkeklerde varmış dünyada,ben yoktur sanıyordum çok şanslısın..

Valla ben nisanlima o kadar guveniyorum ki anlatamam hatta cok zor durumda kaliyo yinede
bizi dusunuyo ask baglilik harika bisey :)
Sarildigimizda bazen uzaklasiyo benden istemdisi biseyler oldugunu ve kendini kontrol
etmek zorunda oldugunu ve evlendigimizde kendi evimizde boyle ozel bisey yasamamiz gerektigini
dogru buluyo oda. Konusuyoruz arrik herseyi ozelimiz falan kalmadi. Allah daim etsin devamini getirsin insallah benim
ve herkesin.

Kuzenimin durumu boyle degil ne yazikki onlarin benden uzun iliskisi var ama guven problemi
cok kotu. Erkek arkadasi sen benle evlencegine inansan suphen olmasa bana katiyen olmaz demezdin
plan mi yapiyosun olmazsa benden sonraki biri olasiligina tarzina getirmis lafi resmen. Cok yazik
aslinda ben biraz bu yaklasimi dogru buluyorum. Aciklama yapmak guzelce sart bence. Uygun ortam ve uygun
sartlar lazim boyle ozel bi gece icin. Kendine ait ev kendine ait yatak o eve ait kari koca:)

5 yıl beklemiş bence niyeti ciddiyse biraz daha bekleyebilir...
tamam istemesini anormal bulmuyorum hatta normal bize gıcık gelse de aslında güzel bir durum da
ne demiş şair sevişmek sevmekten gelir ancaaak ısrarcı ve seni kırıcı moddaysa sen bu adamın ciddiyetini bir tekrar düşün derim

Şunu söyle bu konuyu bir daha açmayacaktır; Tamam yapalım ama benim içimden gelmeyecek.Bu şekilde yalnızca kendini mutlu etmek için yapacaksın,için rahat edecekse sana bırakıyorum.Benim isteğim,hayallerim bu yönde değil.Bu bana tecavüz etmen gibi bir şey olacak.Karar senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…