sevgilimin karakteri!!benmi abartıyorum?

hurcihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
137
21
98
Ankara
merhaba arkadaşlar
1 yıldır yürüttüğüm aşık olmadığım ama bir türlü kopamadığım(birazda onun sayesinde ve çok çok iyi bir insan ) bir ilişkim var,o hem aşık hemde çok seviyor ve evlilik konusunda çok ısrarlı....sanırım bana o yüzden katlanıyor, bende duygularım çok yoğun olmadığı için elimde olmadan her yaptığını eleştiryorum hatta aşırı kırıcı davranabiliyorum ama bazen kafam karışıyor gerçekten duygularım olmadığı içinmi yoksa bir erkekte aradığım profil olmadığı içinmi diyede kendime soruyorum , fikirlerinize ihtiyacım var :(

1-40 yaşında hiç evlenmedi ama bu yaşına rağmen henüz oturmuş bir işi yok benim baskımla biraz hız verdi ama bana göre bu yaşa kadar bazı şeyleri oturtmuş olması gerekirdi(kendisine göre talihsiz bir ticaret hayatı olmuş ama bana göre çok ağır hareket ediyor ,tuttuğunu koparan bir tip değil bana göre daha mülayim
2- ben 20 yıldır çalışan bir bayanım,maddi durumum hep kontrollüdür,hayatımı yaşarım ama şuursuz harcamalarda yapmam... bir ev parası ve araba parası kadar birkimim var bunu övünmek için söylemiorum ama para kazanmak bana göre sorumluluk sahibi olmaktır(belkide yanlış düşünüyorum?)
3- maddi durumundan dolayı bugüne kadarki ilişkilerimde alışık olduğum erkek tavrını göremedim arada param yok demesi çok büyük krizlere yol açtı ben bile asla param yok demem ona göre harcarım , yada o faaliyete katılamam sebebi olarak sunmam bana param yok demesi beni sinir ediyordu tepkilerimle biraza düzeldi.
4-bunu söylemem irite edebilir ama dikkat çeken bir bayanım fakat çok sert bir yapım var eskiden beri sosyal ortamlarda rahatsız eden bir bakış veya harekete hep sert tepki vermişimdir..bir kere pikniğe gittiğimizde alkol almış bir densizin bakışından rahatsız olduk ikimizde bariz rahatsız ediciydi..adama kızacağı yerde benim uzun tuniğimin yırtmacına taktı , sosyal medya hesaplarında hepimizin koyduğu profil fotoğrafları yüzünden bu rahatsızlıkların olduğunu savunuyor, en sonda whatsupp dan yanlışlıkla gelen bir mesaja adamı arayıp kızacağına bana oraya fotoğraf koyma dedim sana o yüzden oluyor deyip beni deli etti

daha sayabileceğim bana ters gelen birçok hareketi var yüzünede söylüyorum ben seni erkek olarak göremiyorum bazen diye.. bir olayda ban ters geldiğini bildiği hareketi yine yapıyor ama ben tepki verip kızınca sesi çıkmıyor bende bağırıp çağırdığım için üzülüp yine iyi oluyorum,en uzun ayrılığımız 1 ay sürdü ama yine bana yaklaşmayı başardı sebebide bugüne kadar aşık olup çok acı çektim onlardan hayır görmedim düşüncesi :( ve uyumlu bir insan çok her sıkıntıda yanımda oluyor bu kadar eleştirime rağmen beni sevmeye devam ediyor

ama böyle hayat geçermi bu çıkmazdan nasıl kurtulacağım aynı yaştayız sanki ailem gibi oldu ama eşim kocam diye o yere koyamıyorum bi taraftanda onada haksızlık ediyorum iki günde bir sorun çıkıyor .. ne yapmalıyım??(biraz uzun oldu kusura bakmayın:))

duruşunuzu sevdim :halay:bence alışmışsınız bu beye ama mutlu olacagınızı sanmıyorum hayırlısı olur inşallah

Back
X