sevgilimin kardeşi

birdishekimiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
merhabalar, uzun ilişkim var yaklaşık 3 senedir. kardeşleriyle falan tanışmıştım sevgilimin. Kendi yaşımda bir kardeşi var, sevgilim sürekli asi olduğundan vs bahsediyordu ama kendisiyle tanıştık, evlerine gittim çok tatlıydı her şey. sonrasında takipleştik inanılmaz da sevdim. abisi bile yoktu hesabında öyle diyeyim. neyse bugün bir baktım o günden beri hiçbir muhabbet olmamasına rağmen beni çıkarmış instagramdan. açıkçası çok şaşırdım ve garip hissettim niye çıkardığını bilmiyorum ve sinirlendim. abisine benim onun gönderilerini görmememi söylemiş. yani sebep ne bilmiyorum inanın. herhangi bir iletişim yanlış anlaşılma yok. Hatta daha dün storymi beğenmişti falan.

benimle tanıştığı için bana saygısızlık olarak geldi. zaten erkek arkadaşıma da benimle saha tanışmadan ben senin kız arkadaşınla anlaşamam gibi şeyler diyormuş. sizce bu gerçekten büyük bir şey mi? ayıp mı?

Ay ne ayıbı, ne saygısızlığı ya Tercih meselesi. Ben de istemem yani abimin sevgilisi her postumu görsün filan. Ne gerek var diye düşünürüm.
Abisine 'senin sevgilinle anlaşamam' filan demesi de bana normal kardeş atışması gibi geldi. Sonuçta 22 yaşında filan ergenliğini henüz tam tamamlamamış bir insan. Biz de o yaşlarda didisip dururduk kardeşimle.
Genel olarak bu sosyal medyadaki etkileşim olayını çok ciddiye almayın ya. Böyle abisine şikayet edecek kadar filan abartmak komik olmuş. Anlıyorum sizin yaşlarınız için çok önemli gibi görünüyo bunlar da. Biraz olgunlasinca anlicaksin ki gerçekten ergen ergen hareketlerden başka bisey değil. Boşuna sevgilinle aranı bozma, rolünü de büyütme. Ortada resmi bisey bile yok. Sadece sevgililik.

Bana normal geldi sadece baştan kabuk etmeseydi keşke. Ben de abimin kız arkadaşıyla samimi olmak istemem ne konuşacağız? ortak noktamız abim gelip bana abimle sorununu anlatsa dinlemek istemem en ufak bir şeyde adım görümceye çıkacak zaten beni abime şikayet edecek tıpkı sizin örnekteki gibi.

Ne gerek var ille de muhabbet mi kurmalisin, söz yok nişan yok ne önemi var. Sildiyse gül geç tantana yapmana gerek yok. Yaşın daha küçük bunlar gelip geçecek, seni eklese nee silse nee anlaşsan ne yani hayatında ne değişir....

Samimi olmak isteyen kim. Muhabbete girmediğimiz sadece tanıştığımız için takipleştik. Bana birini çıkarmak saygısızlık gibi geliyor.
abisiyle de onun hakkında hiçbir muhabbetim olmamıştır, ben kendimiz tanıştığımız ve arkadaş olduğumuz için böyle yaptım. Sonrasında çıkarması saygısızlık gibi geliyor

İşte şimdiden böyle davranıyorsa kim bilir iş ciddiye binse napar diye düşünüyorum. ben ayıp olmasın diye birçok kişiyi hesabımda tutarım, kaldı ki abisiyle kendi hakkında en ufak şikayetim aa bunu paylaşmış vs demişliğim olmamıştır, biz normal yaşıt arkadaş olarak takipleştik. ciddiye almamak bana garip gelir, evlerine gittim falan ne bileyim ben anlam yüklerim böyle şeylere

Bir de her şey çok üst üste geldi. Erkek arkadaşım ciddi bir ana kuzusu ben artık bunalıyprum.

ben özel hesabıma akraba tanıdık almıyorum. herkesin özeli var, paylaşmak zorunda değil. ayıp değil bence yaptığı, ben direkt hesaba giriş yapamıyor diyorum; içeri almıyorum bile.

Yani sonuçta hesabında gittiği yerleri özel hayatını falan paylaşıyordur belki de o yüzden çekirdek kitle görsün istiyordur. Yakınlarım ve beraber vakit geçirdiğim kişiler görsün diye düşünüyordur yani

ben özel hesabıma akraba tanıdık almıyorum. herkesin özeli var, paylaşmak zorunda değil. ayıp değil bence yaptığı, ben direkt hesaba giriş yapamıyor diyorum; içeri almıyorum bile.
Almıyorsak kabul etmeseydi veya bana istek atmasaydı. Alıp uzun bir süre etkileşim kurup dengesiz gibi sonradan çıkarmak ayıp geliyor bana

O zaman hiç kabul etmeseydi bana istek atmasaydı. Ben de meraklı değildim ki. Şimdi kendimi gerçekten kötü hissettim ve erkek arkadaşım hiç oralı değil.

Almıyorsak kabul etmeseydi veya bana istek atmasaydı. Alıp uzun bir süre etkileşim kurup dengesiz gibi sonradan çıkarmak ayıp geliyor bana
bence siz etrafı çok takıyorsunuz. ben çok fazla insan çıkartıyorum hesaptan, buna alınmaya gerek yok. yoksa paylaşım yaparken rahat olamıyorum. sen sevgilinin ana kuzusu olmasına takılmışsın, asıl rahatsız olma sebebin bu.

Sizi çıkarmak dışında başka neler yaptı size?
Yani açıkçası ailesinde en anlaşamayacağımı düşündüğüm kişi kendisiydi, çok önyargılıydık bence birbirimize, tanışınca çok da sevmiştik bence hiçbir problem de yoktu. Ama beni içten içe sevmiyor gibi geliyordu yani benden bağımsız hani ne bileyim tuhaf görümce şeyleri tanışmamış etmemişiz çünkü, açıkçası samimi ve tatlılıkla gittiğim nir şeyde bu muamele biraz sinirlendirdi

Bence tanıdığımız ve tanışmaya devam edeceğimiz birini “sen benim hayatımı” görme demek biraz tuhaf bir sınır. Başta o sınırı koymamak çok ilginç. Neyse bir daha muhattap olmam kendisiyle

`