Arkadaşlarına bu kadar düşkün ve bağımlı olan insanlar ciddi ve uzun soluklu ilişki yürütemezler, size bu tarz vaadleri oldumu ilişki hakkında bilemem ama olduysa bile bu tip insanlar her konuda olduğu gibi bu konulardada kendilerine çok güvenir yürütebileceklerini sanarlar. Arkadaşları ile sizi hala daha tanıştırmamış olmasının altındaki neden masum olsa bile unutmayın hiç bir şey için kendinden ödün vermeyen insanla olmaz, siz istediğiniz halde nedeni ne olursa olsun bunu çiğneyip fedakarlığını yapmalıydı. Eğer barışırsanız ve bu konu hakkında konuşursanız, "ben sana zamanı gelince tanıştıracağımı söyledim sen beklemeyip kendin ayrıldın" tarzı savunmalarada hazırlıklı olun. (Umarım yanılırım hatasını kabul edip gerekenide yapar fakat sanmıyorum) Sevdiğiniz insanı bu hareketi ile daha iyi tanıdınız fakat gerçek yüzünü aylar aylar sonra göreceksiniz. Yerinizde olsam bir müddet ayrı kalırdım hiç iletişime geçmeden ve neler yaptığını gözlemlerdim. Bir insanın gerçek yüzü ayrılır ayrılmaz belli olur çünkü onu serbest bırakmış olursunuz. Eğer kıza ilgisi olsaydı sizinle 3 ay kadar yürütemezdi sizi içi almazdı. Çok daha farklı dolaplar dönüyor gibi geldi bana. Belkide sizden ayrıyken yediği naneler kulağınıza gelir diye korkuyordur. Düşünsenize arkadaşları şuan onu belkide sevgilisi yok diye biliyorlar ve arkadaşlarıda bu naneleri bildiğinden, sizinle tanışınca şaşıracaklar, ee olum senin sevgilin mi vardı bunları bunları yaparken muhabbeti geçecek. Hatta içlerinden biriyle arası bozulduğu takdirde gelip size yetiştirecek. Bu tarz korkularıda olabilir sevgilinizin belki ondan muhattap etmek istemiyordur bilemezsiniz. Şayet tahminim doğruysa zamanı gelince dediği şeyde muhtemelen bir süre uslu durup arkadaşlarına da bir şeyleri unutturacak ve sizi öyle tanıştıracak. Bunun gibi size bir sürü teori üretebilirim, sizde üretebilirsiniz. Fakat bunu yaşamanızın altında yatan neden masum olsaydı sizden ayrılmayı tercih etmezdi. Ortaya çıkabilecek bir şey olduğunuda sanmıyorum tahminlerle kafanız dolup kalacak. Şüphe içinde yaşayacağınıza ayrılık kararınızı daim ettirmenizi tavsiye ediyorum