• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin kız arkadaşları!

eLf-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
826
0
96
34
İstanbul
başlıktanda anladığınız gibi sevgilimin kız arkadaşlarından yana dertliym çok kıskanıyorum içim içimi yiyo fazlamı abartıyorum bilmiyorum ama bnden bşka hiç bi kızla konuşmasını istemiyorum kıskanç olduğumu biliyo ama yine konuşmaya devam ediyo çok dertliym :2: beni sevdiğini biliyorum ama ne bilmi çm rahat değil konuştuğu kızları tanımasamda kim olduklarını biliyorum hpsini anlattı askerde şimdi gelince tanıştırcam hpsiyle dyo offf offf fazlamı abartıyorum ne ypmalıym sizce?

Eeee sizin hiç normal erkek arkadaşınız yok mu?

var ./ ama ben sürekli mesajlaşmıyorum ona napıyosn diye sorduğumda kbrayla msjlaşıyrm sibelle msjlaşıyrm diyo

var ./ ama ben sürekli mesajlaşmıyorum ona napıyosn diye sorduğumda kbrayla msjlaşıyrm sibelle msjlaşıyrm diyo

Demek ki kız arkadaşlarıyla çok samimi o dengeyi onun kurması gerek,sizin bişiy yapmanıza gerek yok..
Ayrıca siz bu kadar üzerine gittikçe iyice havaya girer,sizi kıskandırmak için o an yatıyorsa bile arkadaşlarıyla görüştüğünü söyleyebilir.. Bence biraz kendi halinde bırakıp gözlemleyin.. Bir hatası olursa ayrılırsınız..
Ama ona güveniyorsanız bence çok da poposunu kaldırmayın!

Demek ki kız arkadaşlarıyla çok samimi o dengeyi onun kurması gerek,sizin bişiy yapmanıza gerek yok..
Ayrıca siz bu kadar üzerine gittikçe iyice havaya girer,sizi kıskandırmak için o an yatıyorsa bile arkadaşlarıyla görüştüğünü söyleyebilir.. Bence biraz kendi halinde bırakıp gözlemleyin.. Bir hatası olursa ayrılırsınız..
Ama ona güveniyorsanız bence çok da poposunu kaldırmayın!

hmm haklısınz tşkr ederm..:nazar: sibelle msjlaşıyorum falan dediğinde ben kızıyodum artık kızmıcam hiç bşe demicem ama bende onun gibi davranıcam sorduğunda arkdşlarımla msjlaşıyrm dicem bakalım anlasın beni

hmm haklısınz tşkr ederm..:nazar: sibelle msjlaşıyorum falan dediğinde ben kızıyodum artık kızmıcam hiç bşe demicem ama bende onun gibi davranıcam sorduğunda arkdşlarımla msjlaşıyrm dicem bakalım anlasın beni

Anlar mı anlamaz mı bilemem de adamı çok havaya sokmaya gerek yok!
Yapacağı varsa zaten yapar ya da yapıyordur...
Siz akışına bırakın derim..

sana yalan soylemiyor ya en azindan isimlerinden bahsediyor. Hem bir kiz ile degil ki bir kac kiz ile mesajlasiyor. Tmm kisakaniyorsun fakat tek bir kiz ile mesajlassaydi tavrin nasil olurdu acaba???

Karşı cins arkadaşı olması normal..
en azından yalan söylemiyor size şununla mesajlaşıyorum diyor
senin sorunun onu fazla kıskanman
bence çok belli etme,çünkü erkekler kıskanıldığını farkettikçe gururları okşanır,kendisini bişey sanar:34:
sana şununla mesajlaşıyorum dediğinde normal davran,o farkeder muhakkak

Herkesin ilişkiyi yaşama şekli farklı.Kimi insanın çevresinde çok fazla insan vardır ve hayatımda ki insan saygı duymalı diye düşünüyordur.
Kimi insan kıskançtır ne onun hayatında ne de benim hayatımda biri olsun diyordur.
Açıkçası bende sizin yerinizde olsam rahatsız olurdum.
Belki garip gelebilir ama şu an ne sevgilimin çevresinde bir kız ne de benim çevremde bir erkek var.
Çünkü kıskanç biriyim.Ha bu demek değil ki birbirimizi boğuyoruz.Zaten iş,hayat koşturması derken birbirimize pek vakit ayıramazken bir de başka insanlar düşüncesi çıldırtır beni.
Bence rahatsız olduğunuzu biliyorsa zamanla uzaklaşmalı.Dediğim gibi herkes ilişkisini farklı yaşar,aşk herkeste başkadır.O yüzden karşılıklı fedakarlıklar ister.​

objektif bakacak olursak aslında başka kızlarla mesajlaşması normal, çünkü normal arkadaşlar...illaki birşey düşünmeye gerek yok...
ama öznel olarak ele alırsam malesef ben de bu konu hakkında fazla hassasım... yani yerinizde olsam mesajlaşılmasından açıkçası bende çok rahatsız olurdum... herşeyi bi yana bıraksak kıskançlık oalyını vs bi kenara atsak bile mesajı saygısızlık olarak görürüm... en azından sizinle vakit geçirirken oraya buraya mesaj atması bir nevi sohbetinizin bölünmesine önemli bir konu konuşurken pat diye araya girilmesine yol açmak demek bence... şimdilik akışına bırakın... devam ederse bu durumdan sıkıldığınızı belirtin...

tşkr ederm yormlarınz için :54: konuştuk ' anlıyorm seni ama kaç senelik arkadaşlarım birden uzaklaşamam zaman ver bna yavaş yavaş uzaklaşıcam 'dedi hallettik problemi :)

Tamam bir erkeğin kızarkadaşı olması normalde
Her dakika mesajlaşması anormal
Yani bunun kıskançlıkla alakası yok
Eski sevgilim kızla erkek arkadaş olmaz dediği günden beri
Bende onun gibi düşünmeye başladım
Birde şu var bugüne kadar kime arkadaşım
Dediysem sonradan bana aşık olduğunu öğrendim
ki bu hatta dün yine başıma geldi , adamın sevgilisi var ve hatta beyefendi banada aşık
ki ben bu adamın sevgilisinide tanıyorum o da beni
O yüzden sınırları bilmeli herkes..
ve çok güvenme derim , kimin ne yapacağı hiç belli olmaz..

Tamam bir erkeğin kızarkadaşı olması normalde
Her dakika mesajlaşması anormal
Yani bunun kıskançlıkla alakası yok
Eski sevgilim kızla erkek arkadaş olmaz dediği günden beri
Bende onun gibi düşünmeye başladım
Birde şu var bugüne kadar kime arkadaşım
Dediysem sonradan bana aşık olduğunu öğrendim
ki bu hatta dün yine başıma geldi , adamın sevgilisi var ve hatta beyefendi banada aşık
ki ben bu adamın sevgilisinide tanıyorum o da beni
O yüzden sınırları bilmeli herkes..
ve çok güvenme derim , kimin ne yapacağı hiç belli olmaz..

Bir kız-bir erkek arkadaş olması zor... bir erkek bir kıza herzaman arkadaş gözüyle bakmaz. Mesafeyi korumak lazım.

Son düzenleme:
Ayni dert bende de var. Bende cildiriyorum bi kizla konustugunda, o da kiskandigimi bile bile konusmaya devam ediyor. Seni cok iyi anliyorum. Ben kendim artik dayanamiyorum onu kiskanmaya. Biktim, yoruldum.

Back
X