Sevgilimin kızıyla tanıştım

gazelegazel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
90
-3
88
Merhaba kızlar birkaç gündür erkek arkadaşımla konuşmuyorduk. Neyse ki dün akşam evimdeyim çamaşır sulu pijamalarımı giymişim oh evde dolanıyorum. Bianda kapı çaldı baktım bi kız buyrun dedim? Misafir kabul ediyormusunuz dedi. Tanıyamadım dedim erkek arkadaşımda kenardan bi çıktı hemen tanımıyormusun dedi. Ben aaa buyrun dedim sonra ben onları salona geçirdim koştum hemen pijamamı değiştirdim hoşgeldiniz derken benimki bana hasret hanım hosbulduk diye seslendi ben afalladım tokalaştık resmi bir şekilde anlaşılan kız beni öyle bilmiyor bende ömer bey diye hitap edip durdum gün boyu. Kızsa büyümüşde küçülmüş bizim başbaşa kalmamamız için elinden geleni yaptı ikidir annesini anlatıp durdu. Dışarıya çıkıyoruz bende küçük kız kardeşimi aldım oynasınlar diye kız öldüde bizi yanyana bile oturtmadı. Konuşurken bile gözleri bizde yürürken bile uzaktan yürümeyi dikkat ettim. Onlar oynarken konuştuk hep. Ee benimki kızına acaip düşkün yani kız beni sevmese beni anında silecek biri. Oyuzden ilk tanışmamızda küçücük kıza demediğim iltifat kalmadı :))) ne çektim :( eee senin kız beni sevdimi dedim? Sence dedi imalı bi şekilde sen iyi tanırsın onu dedim hiç konuşmadık daha ama baksana sevdi yoksa soğuk dururdu dedi. Kızda son saatlerde artık abla abla diye sohbet etti benle hep. Giderken öpücük attı el salladı. Yine gel dedim öyle uğurladım.. Şöyle diyim neden bu kadar önemsiyorum kız 11 yaşında benimki kızım şimdi etkilenir diye evliliği erteliyor düşkün ya fena hemde bende hergün kavga ediyorum hatta eve geldim geleli ne aradım ne sordum teşekkür edip çıktım eve bu yüzden kızıyla ilk tanışmam önemliydi çünkü soracak sevdinmi hasret ablayı kanın ısındımı diye Sizce sevmiş olabilirmi beni?

Kızın sevip sevmemesinden önce bu sorumluluğu alabileceğinden emin misin?

Yaşın kaç?

11 yaş kolay baş edilebilecek bi yaş değil.

Sizin bir cocugunuz var mi? Bu sorumlulugu alabilicek misiniz?

Kızın sevip sevmemesinden önce bu sorumluluğu alabileceğinden emin misin?

Yaşın kaç?

11 yaş kolay baş edilebilecek bi yaş değil.
Evlendiğimizde bizimle yaşamıycak arasıra gelip kaldığında güler yüzümü eksik etmem sonuçta sevdiğim insanın yavrusu güzel ağırlarım sorunlar tabikide olabilir ama fedakarlık yapabileceğimi düşünüyorum

Adamin sizi birakmasi bile kizina bagli ne aci bir durum. Cocugun hic bir sucu gunahi yok ama hayatinizi fedakarlik uzerine kurmaya hazirmisiniz? Incineceksiniz , kirilacaksiniz ama her zaman fedakarlik yapmak durumundasiniz cok zor bir durum hazirim diyorsaniz hayat sizin hayatiniz ama iyi dusunun derim gordugum cok ornek var hepsi de pisman.

Adamin sizi birakmasi bile kizina bagli ne aci bir durum. Cocugun hic bir sucu gunahi yok ama hayatinizi fedakarlik uzerine kurmaya hazirmisiniz? Incineceksiniz , kirilacaksiniz ama her zaman fedakarlik yapmak durumundasiniz cok zor bir durum hazirim diyorsaniz hayat sizin hayatiniz ama iyi dusunun derim gordugum cok ornek var hepsi de pisman.
Aslında şöyle tabikide bi çocuğun lafıyla beni bırakacağını düşünmüyorum sadece evlilik için hergün kavga ediyoruz kızım şuan etkilenebilir diye fazla hassasiyetli. Ve şimdi kızı olumsuz bişey söylerse tekrar erteleyebilir evliliği bu yüzden çekiniyorum. Evet çevrem çok uyarıyor beni yapma etme ilerde sorunlarla baş edemezsin kızına düşkün biri çok hemde insanlık hali bi sesimi yükseltsem olaylar olaylar yani herkes böyle düşünüyor gelde bana söz geçir :((

Evlendiğimizde bizimle yaşamıycak arasıra gelip kaldığında güler yüzümü eksik etmem sonuçta sevdiğim insanın yavrusu güzel ağırlarım sorunlar tabikide olabilir ama fedakarlık yapabileceğimi düşünüyorum
Yaşamasa dahi ergen yaşta bir kız çocuğu sahibi bir baba ki çok düşkün demişsin sorumlulukları sana da yansıyacak kıskanıp hırçın davranabilir her ihtimali düşünmek lazım.

Öyle görüşeyim gezip iltifatlar edeyim beni sevsin kadar kolay olmasa gerek. Gerçekten her şekilde kaldırırım yeri gelir aramızda yatmasına ses etmem diyebiliyorsan sorun yaşamazsın. Erkek arkadaşın için kızı istemezse olmaz demişsin hep ikinci planda durma durumu da var gibi.

eminim diyorsan bi şekilde ısınır ama sancılı olacağı kesin küçük olsa alışma süreci kolay olur yaşı kritik.

Aslında şöyle tabikide bi çocuğun lafıyla beni bırakacağını düşünmüyorum sadece evlilik için hergün kavga ediyoruz kızım şuan etkilenebilir diye fazla hassasiyetli. Ve şimdi kızı olumsuz bişey söylerse tekrar erteleyebilir evliliği bu yüzden çekiniyorum. Evet çevrem çok uyarıyor beni yapma etme ilerde sorunlarla baş edemezsin kızına düşkün biri çok hemde insanlık hali bi sesimi yükseltsem olaylar olaylar yani herkes böyle düşünüyor gelde bana söz geçir :KK43:(

Sizi anliyorum seviyorsunuz ve en dogal hakkiniz evlenmek ama yarin ne getirir ne goturur bilemezsiniz hayat bu yarin evlendiniz ve cocugu sizinle yasamak durumunda da kalabilir hic bir seyden emin olmayin. Sizin bir cocugunuz olsa ayni fedakarliklari goze alirmiydi hic sanmam. Lutfen iyi dusunun ortada bir cocuk var sucu gunahi olmayan dolayisi ile eski esi de hep hayatinizin bir yerinde olacak cok iyi dusunun. Daha simdiden erteliyor evliligi siz cocuk sahibi olmak istediginizde de erteleyecektir. Allah yardimciniz olsun.

Yaşamasa dahi ergen yaşta bir kız çocuğu sahibi bir baba ki çok düşkün demişsin sorumlulukları sana da yansıyacak kıskanıp hırçın davranabilir her ihtimali düşünmek lazım.

Öyle görüşeyim gezip iltifatlar edeyim beni sevsin kadar kolay olmasa gerek. Gerçekten her şekilde kaldırırım yeri gelir aramızda yatmasına ses etmem diyebiliyorsan sorun yaşamazsın. Erkek arkadaşın için kızı istemezse olmaz demişsin hep ikinci planda durma durumu da var gibi.

eminim diyorsan bi şekilde ısınır ama sancılı olacağı kesin küçük olsa alışma süreci kolay olur yaşı kritik.
Evet haklısınız ilk görüşmemizde bile neler yaptı yemek yicez yer kalmadı mecbur babası yanıma oturcak ona bile ama şey şöyle mi otursak dedi. Sinir olmadım değil büyümüş de küçülmüş gibi konuşmaları ben bile ilk görüşmemde nasıl baş ederim bununla diye düşündüm açıkçası. Napcam bilmiyorum biraz gözden geçirmem gerek sanırım sizlerde böyle söyleyince ikna oluyorum

Niye hep zor olani buluyorsunuz .Bırakin baskası ugrassin .
Adam daha nereye oturacağina karar veremiyor ,evde sizce adil olabilecek mi .

Sizi anliyorum seviyorsunuz ve en dogal hakkiniz evlenmek ama yarin ne getirir ne goturur bilemezsiniz hayat bu yarin evlendiniz ve cocugu sizinle yasamak durumunda da kalabilir hic bir seyden emin olmayin. Sizin bir cocugunuz olsa ayni fedakarliklari goze alirmiydi hic sanmam. Lutfen iyi dusunun ortada bir cocuk var sucu gunahi olmayan dolayisi ile eski esi de hep hayatinizin bir yerinde olacak cok iyi dusunun. Daha simdiden erteliyor evliligi siz cocuk sahibi olmak istediginizde de erteleyecektir. Allah yardimciniz olsun.
Sevdiğim için yıllardır birlikteyiz ilk başlarda asla böyle bir sorumluluk altına giremem dedim ama kendisi beni ikna edene kadar çok uğraştı. Kimseyi kimseye cakıştırmam benim kızım bile olsa küçüklüğünü bilecek saygısızlık yaparsa beni karşısında bulur diyor. Bilmiyorum kafam çok karışık bi tarafım sevdiğimin yavrusu diyor bi tarafım neden böyle yıpranmak isteyim diyor. Çünkü çok kıskanç bi kadınım büyük tatsızlıklar da olabilir bu yüzden

Evet haklısınız ilk görüşmemizde bile neler yaptı yemek yicez yer kalmadı mecbur babası yanıma oturcak ona bile ama şey şöyle mi otursak dedi. Sinir olmadım değil büyümüş de küçülmüş gibi konuşmaları ben bile ilk görüşmemde nasıl baş ederim bununla diye düşündüm açıkçası. Napcam bilmiyorum biraz gözden geçirmem gerek sanırım sizlerde böyle söyleyince ikna oluyorum
Çocukta bi suç yok hayatı için büyük bi değişim gayet haklı.

Erkek arkadaşınla tam olmamış bişeyler var sanki evliliği kızına bağlaması bi bakıma normal yansıtma şekli benim hayatımı kızım yönetir onu bi bil der gibi.

Kendisi halletmeliydi elbette önemli kızı ama kararından emin şekilde konuşaydı böyle kendimi sevdireyim çabasına girmen gerekmezdi.

Niye hep zor olani buluyorsunuz .Bırakin baskası ugrassin .
Adam daha nereye oturacağina karar veremiyor ,evde sizce adil olabilecek mi .
Yok hayır kızı ama şöylemi otursak dedi babası yanıma oturunca babasıda geç karşıya otur ne fark eder kızım dedi öyle oldu

Sevdiğim için yıllardır birlikteyiz ilk başlarda asla böyle bir sorumluluk altına giremem dedim ama kendisi beni ikna edene kadar çok uğraştı. Kimseyi kimseye cakıştırmam benim kızım bile olsa küçüklüğünü bilecek saygısızlık yaparsa beni karşısında bulur diyor. Bilmiyorum kafam çok karışık bi tarafım sevdiğimin yavrusu diyor bi tarafım neden böyle yıpranmak isteyim diyor. Çünkü çok kıskanç bi kadınım büyük tatsızlıklar da olabilir bu yüzden

Hafta sonlarinizi unutun her zaman cocuguna ayiracaksiniz her sey esiniz ve cocugu mutlu olsun diye adanmis bir hayat en sonunda mutsuz ve bezgin bir insan olacaksiniz. Her gun her saat fedakar olursunuz ama nihayetinde siz de bir insan evladisiniz bir gun fedakar olamazsiniz ve o gun sizden kotusu olmaz. Su an derse desin kopruyu gecene kadar hepsi umarim mutlu olursunuz. Yolunuz acik olsun.

Çocukta bi suç yok hayatı için büyük bi değişim gayet haklı.

Erkek arkadaşınla tam olmamış bişeyler var sanki evliliği kızına bağlaması bi bakıma normal yansıtma şekli benim hayatımı kızım yönetir onu bi bil der gibi.

Kendisi halletmeliydi elbette önemli kızı ama kararından emin şekilde konuşaydı böyle kendimi sevdireyim çabasına girmen gerekmezdi.
İlk başta ben istemiyodum evlenmeyi çocuğun var bana uymaz diye kapımda yattı kalktı afedersiniz sabaha kadar şimdi kızı kıymetli oldu etkilenir etkilenir şimdi durr evlenmeyelim seneye evlenelim bi ergenliğe girsin bi zaman sonrada düğünü olcak bekle der diyip durur isteyince suç oldu galiba

Back
X