- 31 Ağustos 2016
- 90
- -3
- 88
- Konu Sahibi gazelegazel
Merhaba kızlar birkaç gündür erkek arkadaşımla konuşmuyorduk. Neyse ki dün akşam evimdeyim çamaşır sulu pijamalarımı giymişim oh evde dolanıyorum. Bianda kapı çaldı baktım bi kız buyrun dedim? Misafir kabul ediyormusunuz dedi. Tanıyamadım dedim erkek arkadaşımda kenardan bi çıktı hemen tanımıyormusun dedi. Ben aaa buyrun dedim sonra ben onları salona geçirdim koştum hemen pijamamı değiştirdim hoşgeldiniz derken benimki bana hasret hanım hosbulduk diye seslendi ben afalladım tokalaştık resmi bir şekilde anlaşılan kız beni öyle bilmiyor bende ömer bey diye hitap edip durdum gün boyu. Kızsa büyümüşde küçülmüş bizim başbaşa kalmamamız için elinden geleni yaptı ikidir annesini anlatıp durdu. Dışarıya çıkıyoruz bende küçük kız kardeşimi aldım oynasınlar diye kız öldüde bizi yanyana bile oturtmadı. Konuşurken bile gözleri bizde yürürken bile uzaktan yürümeyi dikkat ettim. Onlar oynarken konuştuk hep. Ee benimki kızına acaip düşkün yani kız beni sevmese beni anında silecek biri. Oyuzden ilk tanışmamızda küçücük kıza demediğim iltifat kalmadı :))) ne çektim
eee senin kız beni sevdimi dedim? Sence dedi imalı bi şekilde sen iyi tanırsın onu dedim hiç konuşmadık daha ama baksana sevdi yoksa soğuk dururdu dedi. Kızda son saatlerde artık abla abla diye sohbet etti benle hep. Giderken öpücük attı el salladı. Yine gel dedim öyle uğurladım.. Şöyle diyim neden bu kadar önemsiyorum kız 11 yaşında benimki kızım şimdi etkilenir diye evliliği erteliyor düşkün ya fena hemde bende hergün kavga ediyorum hatta eve geldim geleli ne aradım ne sordum teşekkür edip çıktım eve bu yüzden kızıyla ilk tanışmam önemliydi çünkü soracak sevdinmi hasret ablayı kanın ısındımı diye Sizce sevmiş olabilirmi beni?