sevgilimin kuzenleri..

haklısın canım herkesin kendi yaşantısı, ama sonuçta hemcinsim güveiyor, Bağlanıyor ama neler yaşiyor.. Bu adaletsizliğe sinir oluyorum.. Sevgilim bu durumdan olumsuz etkilenmez, Bu çocuk eskiden Beri böyleymiş, Benim sevgilimin Benden önceki hayatına sadece 2 kişi girmiş ve hiç kimseyi aldatmamış, yani sevgilimin doğrularını ve yanlışlarını kimse değiştiremez kolay kolay, aç gözlü, yaşama amacı sırf cinsellik olan Bi adam da değil allahtan.. ama kuzeni çok fena yaa, hangi kızla tanışsa nasıl yatağa atarım diye düşünür, ve kız arkadaslarına karşı da inanılmaz kiBardır, belli etmez.. onu çoook iyi tanıyorum ama Ben, resmen çift kişilikli.. kıza söylesem Bana inanmaz, yapmaz öyle Bişey der.. Çünkü diliyle çok güzel kandırıyor insanları..

Bugün de beni aradı yanına geliyorum nerdesin dedi, dünden dolayı gönlümü alacak aklı sıra Ben dün şaka yaptım diyecek ! Şuan müsait değilim, misafirlerimiz var dedim.. umrumda değil, Bana anlatmasın yeter, Benim yanımda konuşmasın yatak muhaBBetlerini, Ben onun asker arkadası değilim.. yani her şeyi geçtim ama Benim yanımda ettiği muhabBetin kalitesizliğine seviyesizliğine Bakar mısınız ? Sanırım Bundan sonra daha edepli olur muhaBBet konularımız, çok tersledim dün çünkü, Beklemiyordu Benden.. utanmadan Bana nasıl anlataBiliyorsun dedim.. yani övünülecek Bir şeymiş gibi anlatıyorsun aferin mi Bekliyorsun dedim.. kadını erkeği var mı çok çirkin aşağılık bir hareket Bu, yapıyorsan da övgü Bekler gibi marifetmiş gibi anlatma dedim... Yok yaa Bazı erkeklerin değer yargıları çoook geniş.. midemi Bulandırıyorlar inanın ! ya tamam Bekarsın, sevgilinle Bişey yaşamıyorsunuz, evlenene kadar Başkalarıyla yaşayacaksın Bazı şeyleri, Eee tamam daa her yerde övünür gibi ne anlatıyosun ergenliğe yeni giren oğlan çocukları giBi... hava mı atıyorsun erkekliğini mi ispatlamaya çalişiyorsun anlamıyorum kii... Bi keresinde buna msj gelmişti Bi kadından "Bu akşam Bana gel seni özledim" diye. mesajı Bana okuttu.. sevgilim sordu sana ne gösterdi cep telefonundan diye, cevaplayamadım, tersleyemedim de neden Bana okutuyosun Banane diyemedim.. keşke en Baştan aman kırmayayım diye korkmasaydım da tersleseydim.. sevgilim de Buna deli oluyor.. Bin defa diyorum konuşma Benim kız arkadaşımın yanında, kankan değil o senin yengen, Biraz ağir ol efendi ol diyor, ama nerdeee..

burcu 01 olur canım bir gün evlilikte olur zaten yakınmıssınız hem sık sık görüsebilmeniz sizin için güzel bir avantaj allah mutlulugunuzu bozmasın

Merhaba burcu, aslinda senin yapacagin sey aranizdaki muhabbet seviyesini yukseltmek belki yakin arkadasin yada sevgilinin kuzeni diye cok samimi oldun simdi cekinmeden hatta utanmadan boyle muhabbetlere girebiliyor bu yuzden verdigin tepkide kal bir daha yaninda oyle konusmasin. Hatta yuz verme selam disinda muhabbetin olmasin ben olsam ne yapardim diye dusunuyorum bu durumda valla kiza bende acidim boyle hoyrat ve capkinlik yapmakla ovunen bir insanin sevgilisine cidden uzulurdum ve tanimasam bile ona bagira bagira soylemek isterdim cunku bu cirkin durumlara dayanamiyorum. Acaba sevgilinin kuzeni diyer kadinla gorustugu zaman kiza telefonmu acsan kendini tanitmadan aklima bir sey gelmiyor onuda senden bilirler ve tatsiz durumlar yasayabilirsin belki..

Valla Burcu yedi aylik evliyim bu durumlar benim icin kabus. Kendime guvendigim halde korkuyorum cunku artik bu olayin b..u cikti hic ummadigin insanlardan bunu gorunce
bende kafamda bu tur seyleri yasamis gibi dusunup sonra esime patliyordum kabus bile goruyordum oysaki zavallim sadece ekmeginin derdinde ama su var alcak bir kac arkadas bozuntusu var evlendigimizden beri hafta sonlari arayip "nereye takiliyon lan gorunmuyorsun hic gel suraya suraya gidek, cicim aylari bitmedi, yengedenmi korkuyon, izin vermiyomu bu saate cikmana" gibi sozler soyluyorlar sinir oluyorum ama nasil cunku aralarinda evli bir erkek var esini habire aldatan ucuz kadinlarla ve esim onunla evlendikten sonra gorusmedi yedi ay gecti hala kafasina estikce ariyor
sinir oluyorum kendimi teskin etmeye calisiyorum cunku ben aldatilmak dunyanin en buyuk kazigi gibi gelir benim icin heleki mutluyken insan daha cok korkuyor ya olursa diye bu yuzden bende karar aldim boyle seyler dusunmemeye hayati kendime zehir edemem ya... pardon ya cok uzun oldu :)

ne yani senin sevgilin aldatmıyo die salakmıymış hayy gerizekalı ya asıl kendisi malll böyle erkeklerin boynu altında kalsınnn inşallahhhh:umursamaz:

hayatım,
hepsini okudum yazdıklarının şu aldatma mevzusundan önce senin yanında bu tarz sohbetler nasıl eder onu anlamadım. ben olsam bu konuya daha çok bozulurdum. erkek arkadasın da uyarıyormuş,buna rağmen yüzsüzlüğü arsızlığı ele almış o ..
hem kızlar için,hem senin için hem de erkek arkadasın için çok tehlikeli bir tip bu insan..
başına başka dertler açabilir..
erkek arkdasına söyle senle aynı ortama sokmasın onu..
aklıma başka çare gelmiyor..
iyi dayanıyorsun valla bu insanlıktan anlamayan erkek yaşam formuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…