Bugün de beni aradı yanına geliyorum nerdesin dedi, dünden dolayı gönlümü alacak aklı sıra Ben dün şaka yaptım diyecek ! Şuan müsait değilim, misafirlerimiz var dedim.. umrumda değil, Bana anlatmasın yeter, Benim yanımda konuşmasın yatak muhaBBetlerini, Ben onun asker arkadası değilim.. yani her şeyi geçtim ama Benim yanımda ettiği muhabBetin kalitesizliğine seviyesizliğine Bakar mısınız ? Sanırım Bundan sonra daha edepli olur muhaBBet konularımız, çok tersledim dün çünkü, Beklemiyordu Benden.. utanmadan Bana nasıl anlataBiliyorsun dedim.. yani övünülecek Bir şeymiş gibi anlatıyorsun aferin mi Bekliyorsun dedim.. kadını erkeği var mı çok çirkin aşağılık bir hareket Bu, yapıyorsan da övgü Bekler gibi marifetmiş gibi anlatma dedim... Yok yaa Bazı erkeklerin değer yargıları çoook geniş.. midemi Bulandırıyorlar inanın ! ya tamam Bekarsın, sevgilinle Bişey yaşamıyorsunuz, evlenene kadar Başkalarıyla yaşayacaksın Bazı şeyleri, Eee tamam daa her yerde övünür gibi ne anlatıyosun ergenliğe yeni giren oğlan çocukları giBi... hava mı atıyorsun erkekliğini mi ispatlamaya çalişiyorsun anlamıyorum kii... Bi keresinde buna msj gelmişti Bi kadından "Bu akşam Bana gel seni özledim" diye. mesajı Bana okuttu.. sevgilim sordu sana ne gösterdi cep telefonundan diye, cevaplayamadım, tersleyemedim de neden Bana okutuyosun Banane diyemedim.. keşke en Baştan aman kırmayayım diye korkmasaydım da tersleseydim.. sevgilim de Buna deli oluyor.. Bin defa diyorum konuşma Benim kız arkadaşımın yanında, kankan değil o senin yengen, Biraz ağir ol efendi ol diyor, ama nerdeee..