Bu konularda aBim olsa tanımam hemcinsimi savunurum.. ABim geçen gün nette aBlamın bi kız arkadasını eklemiş.. kızı sadece eskiden Bi kaç defa görmüşlüğü var.. kız da allah için çook güzel.. e ne diye ekliyorsun, muhaBBetin yok.. deli oldum, yengemi aldatmış giBi hissettim, anne oğluna söyle o kızı silsin ne gereği var güzel diye her kızı ekleyecek mi evli Barklı adam dedim.. silmiş şimdi..
kızda safmı ya ben olsam alttan girer üstten cıkar öğrenirdim bu kadar laftan sonra ah bu erkekler alsanaalsanasmile umarım aldatılırda görür alsanaalsanasmileya kızlar gençliğinde çapkınlık yapmicakmış da ne zaman yapacakmışşşşşşş.. Bi de utanmadan çarşamBa o kadınla görüşecem, hafta sonu istanbuldan Başka Bi kız gelecek, onla görüşecem diyor.. inşallaaaaaaah eline yüzüne bulaştırır yakalanır... madem öyle o zaman ciddi bi ilişkin olmasın, kız arkadasına cesaretın varsa seni aldatacam desene diyorum. üzülür diyor.. sen söylersen çok üzülecek ama söylemezsen haberi olmayacak diyor.. evlendiğimde aldatmam ama sevgiliyken aldatırım kimse karısamaz diyor.. tamam işte söyle kız arkadasına diyorum.. sen söylemezsen Ben söylicem diyorum, aramızı Bozmak istedi derim diyor.. kızı çook uyardım, canım Bak şaka yapmıyorum, bu çocuğa bağlanma dedim, hatta herkesin içinde dedim, şaka sandııııı.. şaka değil ciddiyim dedim, çıkmayı düşünüyorsan yüz defa düşün dedim.. inanmadı Bana.. Bana sevgilimi tanıyan Bir kız Böyle Bişeyi söylemiş olsaydı en Başından Ciddiye alır düşünürdüm.. Ben Bi hemcinsimin üzüldüğünü görmek istemiyorum artık.. Ve Bu adam diliyle öyle güzel kandırıyor ki.. eski sevgilisini de aldatıyordu, gene tehdit ettim, ağzımdan kaçırırım bak dedim, sevgiline diğer kızın adıyla hitap ederim dedim, Bir ay kadar ikisini Birden idare etti, sonra Birini bıraktı.. offffffff... bunlar yüzünden erkeklerden nefret ediyorum yaa.. hepsi Böyle mi kızlar yaa =(((
helal süt emmiş diye sana derim canım :)
ya kızlar gençliğinde çapkınlık yapmicakmış da ne zaman yapacakmışşşşşşş.. Bi de utanmadan çarşamBa o kadınla görüşecem, hafta sonu istanbuldan Başka Bi kız gelecek, onla görüşecem diyor.. inşallaaaaaaah eline yüzüne bulaştırır yakalanır... madem öyle o zaman ciddi bi ilişkin olmasın, kız arkadasına cesaretın varsa seni aldatacam desene diyorum. üzülür diyor.. sen söylersen çok üzülecek ama söylemezsen haberi olmayacak diyor.. evlendiğimde aldatmam ama sevgiliyken aldatırım kimse karısamaz diyor.. tamam işte söyle kız arkadasına diyorum.. sen söylemezsen Ben söylicem diyorum, aramızı Bozmak istedi derim diyor.. kızı çook uyardım, canım Bak şaka yapmıyorum, bu çocuğa bağlanma dedim, hatta herkesin içinde dedim, şaka sandııııı.. şaka değil ciddiyim dedim, çıkmayı düşünüyorsan yüz defa düşün dedim.. inanmadı Bana.. Bana sevgilimi tanıyan Bir kız Böyle Bişeyi söylemiş olsaydı en Başından Ciddiye alır düşünürdüm.. Ben Bi hemcinsimin üzüldüğünü görmek istemiyorum artık.. Ve Bu adam diliyle öyle güzel kandırıyor ki.. eski sevgilisini de aldatıyordu, gene tehdit ettim, ağzımdan kaçırırım bak dedim, sevgiline diğer kızın adıyla hitap ederim dedim, Bir ay kadar ikisini Birden idare etti, sonra Birini bıraktı.. offffffff... bunlar yüzünden erkeklerden nefret ediyorum yaa.. hepsi Böyle mi kızlar yaa =(((
burcu01 arkadasım ben bisey sor$mak istiyorum sen evlimisin yoksa sevgilinle birliktemi yasıyorsunuz yanlıs anlama merak ettğim için sordum
valla hepsi öyle midir değil midir bu çok derin bir konu ama benim o şapşalla ilgili bir önerim var: madem hangi gün kimle buluşacağını filan biliyosun sevgilisini de çaktırmadan haberdar et yani kızla filan buluşacak sevgilin deme ama oraya yolla yani bir şekilde...
ben olsam böyle yapardım yaniguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?