Sevgilimin maddi durumu iyi deil diye ailem sevgilimden ayrlmam istedi.ne yapaym?

dilek_88

ayaklı astroloji kitabı
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
384
37
648
36
Samsun
kızlar fazla vaktim yok hemen kısaca geçiyorum konuyu.bir sevgilim var 2 aydır henüz yeni ama iyi birisi..çalışkandır fakat ailesi İzmir de o burada dayısının yanında.babası yok.en büyük abisi nişanlı.bir büyüğü yani küçük abisi de bekar. buraya zengin market sahibi dayısının yanına gelmiş.(şişli tarafındaki bomonti merkezli meşhur zincir marketler)

marketlerden birisinin başına müdür yapalım diye. ama bu yok ben bileğimin gücüyle yapıcam demiş.ki inanıyorum ona bu konuda.yavaş ama sağlam yükseliyor.şuan mal kabul görevlisi.fakat sonuçta bir evi birikmiş parası yok..ki istanbul da temelli kalacağı da kesin değil.birazda benim için kalıyor..

akşam babamla konuştuk.daha doğrusu bizi görmüşler ve babama söylemişler. madem evi yurdu yok burada çabuk ayrıl dediler. ama ben ayrılmayı istemiyorum. zaten bu aralar morali bozuk.çalıştığı yerden memnun değil aslında... ben şimdi bunu nasıl söylicem ya... senağlama

içimden açıkça durumu anlat eğer maddi olarak durumunu düzeltebilirsen beklerim de.eğer ki olmayacaksa da ayrıl... çünkü bir görerse babam ona yalan söyledim diye beni öldürür..

senağlama

hmmmmm.ama canım hersey ev araba kat yat değilki hangimizin sevgilisinin daha genc yasta birikmiş parasi evi olurki.
babanda anladiğim kadarıyla cok katı değil anlayacaktır seni

hmmmmm.ama canım hersey ev araba kat yat değilki hangimizin sevgilisinin daha genc yasta birikmiş parasi evi olurki.
babanda anladiğim kadarıyla cok katı değil anlayacaktır seni

yok cnm.babam çok kesin konuştu..birde ben üniversite mezunu oda lise terk...

ama gerçekten çok iyi bir kalbi var.. üstüme titrer.. ben aşk macera falan aramıyorum.normal iyi bir aile babası olucak birisi istiyorum ama buda maalesef bizimkilerin tabiriyle çulsuz senağlama

bence babanla otur konus biraz zaman ver ona durumunu duzeltecegine inaniyorum de..
sevgiline de anlatma durumu.. cok buyuk gurur meselesi yapar ve araniz bozulur bence.

canım tabiki sen universite mezunu o ilkokul cok karsı cıkarlar ama bence bunu hemen sevgiline soyleme bide buna uzulmesin babanla otur konus iyice ben anlayacağina inaniyorum

yanlis anlasilmak istemem ama 2 aylik bir iliskiye cok yatirim yapmayin. iyi bir insanmis ne guzel ama hem iyi hem de sizi zor durumda birakmayacak ozellikleri olan insanlar var... henuz asik olmamisken mantiginizi devreye sokun. eger kismetiniz o kisiyse zaten sonunda bu is olur. simdiden kendinizi yormayin.. babanizla yuz goz olmayin ayrica...

bence babanla otur konus biraz zaman ver ona durumunu duzeltecegine inaniyorum de..
sevgiline de anlatma durumu.. cok buyuk gurur meselesi yapar ve araniz bozulur bence.

annemle knştm. zengin bi amcası var zaten,sevgilime çocuğu gibi bakıyor.olmazsa ondan yardım ister dedim.

çok geç cnm yarın konuşalım ailem böle böle dedi.ben ayrılmak istemiyorum senden ama ailemin de içini rahatlatmam lazım. neyse yarın ola gün ola dedim.henüz cevap yazmadı.yarın 11.30da buluşçaz bakalım (

yani henuz 2 aylik sevgilin icin de aileni akrsina almaya pek degmez yahu..

canim sen kac yasindasinki sadece aile babasi olacak bir insan aramakla mesgulsun... tabiri caizse evde fln mi kaldin ki kor topal iyi huylu birine varayim gibi bir mantiga burunmussun:uhm: eminim daha cok gecsin, hayat suprizlerle dolu. neden herseyin en iisini dilemiyorsun Allahtan. hem univ mezunu olsun hem de iyi kotu bir isi olsun, hem de iyi bir baba olsun. Asik da ol... bunlar hepsi senin hakkin. ihtimallerini minimuma indirgemissin. cok ilginc geldi bana. :teselli:

yani henuz 2 aylik sevgilin icin de aileni akrsina almaya pek degmez yahu..

bak ben bunu atlamişim daha 2 aylıkmıs canım be daha tam tanımıyorsunuzdur bile.ustelik evlenseniz bile bu eğitim farkı aileyi bırak ikiniz icinde sorun olur

cnm şimdi çıkmam lazım ama sırf senin iin cevap yazıcam.

ben ailemden çok çektim babam senelerdir işsiz.. ben hem çalışıp hem okudum... ki geçmiş konularımı oku.sevgilim vardı şimdiden evi olan yakışıklı maliye mezunu.. ama beni aldattı ve hemen ardından askere gitti.. o yüzden çok şey aramıyorum sadece huzur istiyorum..... senağlama

ayrıca 25.11. 1988 doğumlu ve 20 yaşımdayım

sadece 20 yasindasin,,
eminim yasadiklarin seni cok yormustur.. ama hayattan beklentilerini azaltarak bir sonuca varamazsin..
20 yasima geldigimde ben kendim icin hayatim simdi basliyor demistim..
acele etme bence.. cok sey yasamissin elbette ama daha yolun baisndasin inan ki..
bir de aileni kirma bunun icin..

maddi yönden bakacak olursam "güzelliğine güvenme bir sivilce yeter malına güvenme bir kıvılcım yeter" demişler...o yüzden ona çok takılmamak lazım ama eğitim farkı yaşının küçüklüğü ve ilişkinin çok yeni olması dolayısıyla oturup düşün gemileri yakma hemen derim ben...

eskileri biraz hatirladigim icin ozellikle yazdim sana canim. aman ha kendini dusun. daha cok gencsin yolun basindasin. huzur istegini anlayabiliyorum. ama simdiden huzur getirmemis bak bu is sana. iyi dusun. asik olmak icin acele etme.

biraz hızlı haraket etmiyor musunuz?
iki aylık bir ilişki için ailenle oturup konuşman falan..
daha ilk okurken bana garip geldi. neden bazı şeyleri zamana bırakmıyorsun ve onu daha yakından tanımak için bir süreç oluşturmuyorsun?
iyi biri demişsin. nereden tanıdın bu kadar kısa zamanda?
5 yıllık ilişkilerindeki erkekleri çözemeyen var daha..

acele etme derim ben. hem 20 yaş da sana onu tanıman için iyi bir yaş dönemi. mesela 30-35 olsan hadi tamam deriz ama daha 20sin güzelim yaaa

Yanlız bira çocuğun durumunda çelişki var gibi.Yükseliceği kesin ama İstanbul'da ne kadar kalacağı belli değil akrabasının marketi ona müdürlük teklifi geliyor ama o iş yerinden memnun değil.Bence çok açık tutarsızlıklar var.İki aylık birine ne kadar güvenirsin.Bence acele etme.Aileni dinle

Canım aynı sorunu bende yaşadım Şu an 6.5 yıllık beraber olduğum insanı annem kesinlikle istemedi hep karşı çıktı ayrıl ondan o senin dengin mi yapamazsın onunla fln diye başımın etini yedi.Ama ben çok sevdiğim için tüm bunlara göğüs gerdim annem ne kadar karşı çıktıysa ben o kadar inat ettim anneme ben bu adamı seviyorum ve evlenicem bu adamla siz beni vermezseniz ona bende kaçarım dedim en son annem tabi baktı kız gidici kabul etmek zorunda kaldı daha doğrusu şöyle diyim kabul etmiş gibi görünüyor içten içe hala istemediğini biliyorum ya neyse boşveriyorum bende. Senin durumun daha farklı çoçuğu daha 2 aydır tanıyosun hatta daha tanımıyorsun bile benim sana önerim daha yolun başındayken iyi düşün bu insandan ne bekliyorsun? O senin beklentilerine karşılık verebilecek mi? Sonra en önemlisi onu gerçekten sevdiğine eminmisin?Yani ben ondan ayrılsam da beni pek etkilemez yeniden sevebilirim dersen ki bence son cümlelerine bakarak bunu söylüyorum seni etkilemez çünkü bu insanın durumu belli maddi durumunu bir anda düzeltmesi zor sen gene de bu söylediklerimi kendine bir sor mantığınla hareket edersen doğru kararı verirsin.

eskileri biraz hatirladigim icin ozellikle yazdim sana canim. aman ha kendini dusun. daha cok gencsin yolun basindasin. huzur istegini anlayabiliyorum. ama simdiden huzur getirmemis bak bu is sana. iyi dusun. asik olmak icin acele etme.

anladım cnm...zaten gece bu yüzden uyuyamadım...bugün onunla konuşayım herşey belli lucak..

acele yazdım için tam anlatamadım cnm.şöyle diyeyim. market ortamları çok zor.. işi bilmeyen kişiyi eziyorlar.. hatta oda tepeden inipde millete maskara olmayayım işi öğreneyim. çalışanlar bana saygı duyar diye sıfırdan başlamayı seçti. ama kendisi işinden memnun değil.asıl işi tamir, kaplamacılık falanmış. önceden birlikte çalışıyorduk.ilk mezun oldum da iş bulamayınca bende o markete çalışmaya girmiştim. o şekil tanışmıştık. artık ben yokum, yaptığı işi sevmiyor, birde müdürle zıtlaşıyor muş sürekli.. yani yükseleceği kesin bile olsa burada devam etmek istemiyor.. bir arkadaşıyla demir kaplama işi kurmayı düşünüyor. para arkadaşından.iş bizimkinden. ama oda kesin değilmiş.. iş yoksa ben ne yapayım İstanbul da diyor.. o yüzden kalacağı da kesin değil diyorum..

etkilemez cnm... çünkü ben sevgiden aşktan vazgeçtim... cnm yansın istemiyorum bir daha..aşk yok mantık var sadece.. dedim ya iyi birisi diye. daha önce hayatımda bi kaç kişi oldu ve belkide bu ailevi sorunlar yüzünden sağlıklı düşünemediğim için olsa gerek nerede manyak, sapık dengesiz var onu buldum... sanki bu çocuk melekmiş bana hayatımın fırsatıymış gibi geliyor.. bir daha böyle iyi birisini bulur muyum die düşünüyorum....

Daha iyilerini bulursun.
Önünde bir örnek var baban..Çalışmayan,para kazanmayan bir erkek ailede ne kadar saygı görür azçok yaşamışsındır.Bir meslek sahibi olmayan,henüz sabit bir işi ve geliri olmayan,kendi isteğiyle girdiği işten sıkılan ve hayal peşinde olan birisi için aileni karşına alma derim.
Ayrıca ne kadar kızılırsa kızılsın,eğitim farkı önemlidir.Sen kafana takmazsın ama o takar.Yol yakınken çek kendini,o da ıstanbulda sadece senin için kalıyorsa yazıktır,gitsin memleketine,bildiği işi yapsınyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…