hmmmmm.ama canım hersey ev araba kat yat değilki hangimizin sevgilisinin daha genc yasta birikmiş parasi evi olurki.
babanda anladiğim kadarıyla cok katı değil anlayacaktır seni
yok cnm.babam çok kesin konuştu..birde ben üniversite mezunu oda lise terk...
ama gerçekten çok iyi bir kalbi var.. üstüme titrer.. ben aşk macera falan aramıyorum.normal iyi bir aile babası olucak birisi istiyorum ama buda maalesef bizimkilerin tabiriyle çulsuz senağlama
bence babanla otur konus biraz zaman ver ona durumunu duzeltecegine inaniyorum de..
sevgiline de anlatma durumu.. cok buyuk gurur meselesi yapar ve araniz bozulur bence.
yok cnm.babam çok kesin konuştu..birde ben üniversite mezunu oda lise terk...
ama gerçekten çok iyi bir kalbi var.. üstüme titrer.. ben aşk macera falan aramıyorum.normal iyi bir aile babası olucak birisi istiyorum ama buda maalesef bizimkilerin tabiriyle çulsuz senağlama
yani henuz 2 aylik sevgilin icin de aileni akrsina almaya pek degmez yahu..
canim sen kac yasindasinki sadece aile babasi olacak bir insan aramakla mesgulsun... tabiri caizse evde fln mi kaldin ki kor topal iyi huylu birine varayim gibi bir mantiga burunmussun:uhm: eminim daha cok gecsin, hayat suprizlerle dolu. neden herseyin en iisini dilemiyorsun Allahtan. hem univ mezunu olsun hem de iyi kotu bir isi olsun, hem de iyi bir baba olsun. Asik da ol... bunlar hepsi senin hakkin. ihtimallerini minimuma indirgemissin. cok ilginc geldi bana. :teselli:
cnm şimdi çıkmam lazım ama sırf senin iin cevap yazıcam.
ben ailemden çok çektim babam senelerdir işsiz.. ben hem çalışıp hem okudum... ki geçmiş konularımı oku.sevgilim vardı şimdiden evi olan yakışıklı maliye mezunu.. ama beni aldattı ve hemen ardından askere gitti.. o yüzden çok şey aramıyorum sadece huzur istiyorum..... senağlama
ayrıca 25.11. 1988 doğumlu ve 20 yaşımdayım
cnm şimdi çıkmam lazım ama sırf senin iin cevap yazıcam.
ben ailemden çok çektim babam senelerdir işsiz.. ben hem çalışıp hem okudum... ki geçmiş konularımı oku.sevgilim vardı şimdiden evi olan yakışıklı maliye mezunu.. ama beni aldattı ve hemen ardından askere gitti.. o yüzden çok şey aramıyorum sadece huzur istiyorum..... senağlama
ayrıca 25.11. 1988 doğumlu ve 20 yaşımdayım
eskileri biraz hatirladigim icin ozellikle yazdim sana canim. aman ha kendini dusun. daha cok gencsin yolun basindasin. huzur istegini anlayabiliyorum. ama simdiden huzur getirmemis bak bu is sana. iyi dusun. asik olmak icin acele etme.
Yanlız bira çocuğun durumunda çelişki var gibi.Yükseliceği kesin ama İstanbul'da ne kadar kalacağı belli değil akrabasının marketi ona müdürlük teklifi geliyor ama o iş yerinden memnun değil.Bence çok açık tutarsızlıklar var.İki aylık birine ne kadar güvenirsin.Bence acele etme.Aileni dinle
Canım aynı sorunu bende yaşadım Şu an 6.5 yıllık beraber olduğum insanı annem kesinlikle istemedi hep karşı çıktı ayrıl ondan o senin dengin mi yapamazsın onunla fln diye başımın etini yedi.Ama ben çok sevdiğim için tüm bunlara göğüs gerdim annem ne kadar karşı çıktıysa ben o kadar inat ettim anneme ben bu adamı seviyorum ve evlenicem bu adamla siz beni vermezseniz ona bende kaçarım dedim en son annem tabi baktı kız gidici kabul etmek zorunda kaldı daha doğrusu şöyle diyim kabul etmiş gibi görünüyor içten içe hala istemediğini biliyorum ya neyse boşveriyorum bende. Senin durumun daha farklı çoçuğu daha 2 aydır tanıyosun hatta daha tanımıyorsun bile benim sana önerim daha yolun başındayken iyi düşün bu insandan ne bekliyorsun? O senin beklentilerine karşılık verebilecek mi? Sonra en önemlisi onu gerçekten sevdiğine eminmisin?Yani ben ondan ayrılsam da beni pek etkilemez yeniden sevebilirim dersen ki bence son cümlelerine bakarak bunu söylüyorum seni etkilemez çünkü bu insanın durumu belli maddi durumunu bir anda düzeltmesi zor sen gene de bu söylediklerimi kendine bir sor mantığınla hareket edersen doğru kararı verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?