annemle knştm. zengin bi amcası var zaten,sevgilime çocuğu gibi bakıyor.olmazsa ondan yardım ister dedim.
çok geç cnm yarın konuşalım ailem böle böle dedi.ben ayrılmak istemiyorum senden ama ailemin de içini rahatlatmam lazım. neyse yarın ola gün ola dedim.henüz cevap yazmadı.yarın 11.30da buluşçaz bakalım(
canim sen kac yasindasinki sadece aile babasi olacak bir insan aramakla mesgulsun... tabiri caizse evde fln mi kaldin ki kor topal iyi huylu birine varayim gibi bir mantiga burunmussun:uhm: eminim daha cok gecsin, hayat suprizlerle dolu. neden herseyin en iisini dilemiyorsun Allahtan. hem univ mezunu olsun hem de iyi kotu bir isi olsun, hem de iyi bir baba olsun. Asik da ol... bunlar hepsi senin hakkin. ihtimallerini minimuma indirgemissin. cok ilginc geldi bana. :teselli:
demi amakaydirigubbakcemile5
profilinde 20 yasinda yaziyor eger dogruysa, ozaman ne bu acelebenneyaptımki
Ya dilek'in ailesiyle problemleri olduğu için onlarla yaşamak istemiyor pek. Diğer konularında yazdı zaten annesi babası üstüne geliyor vs vs vs.... Erken davranması bundan.
Hani iyi biri olsun onunla evlenirim kendi evime çıkarım huzur bulurum mantığı. İşe girip para kazansa bile ailesiyle paylaşıyor, aslında kendisi geçinebilir belki bir eve çıkıp, ama babası filan izin vermez akrabalarda kocaya kaçtı vb kötü laflar eder diye yapamıyor.
Olay bu :)
yok cnm.babam çok kesin konuştu..birde ben üniversite mezunu oda lise terk...
ama gerçekten çok iyi bir kalbi var.. üstüme titrer.. ben aşk macera falan aramıyorum.normal iyi bir aile babası olucak birisi istiyorum ama buda maalesef bizimkilerin tabiriyle çulsuz senağlama
lise mezunu sabit bir işi yok böyle birine hiçbir aile kız vermez
hayal kurmanın alemi yok şakkıdı
evi olsaydı en azından işten çıktığında dımdızlak ortada kalmazsınız
ailen yanlış düşüniyo diyemicem bence haklılar:1ninca:
bu devirde iyi bir aile babası olabilmek için iş güç ve para lazım şekerim , samanlıkta seyran olmuyor kifisfisfis
ihtiyacın olduğunda o ihtiyaçlarını sevgi dolu kalbi ve üstüne titremesi ile gideremez
peki ailenle sorunlarin varmis onu halletinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?