• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin maddi yetersizliği

Erkekleri 4 gruba ayırabiliriz:

1- Zengin ama aklı havada
2- Zengin ve aklı başında
3- Fakir ama aklı havada
4- Fakir ve aklı başında

Zengin ama haklı havada bir erkek, sizinle güzelliğiniz için birliktedir. Sıkılınca ya da siz yaşlanınca hamile kalıp vücudunuz değişince vs. daha güzel ve genç olanlara koşacaktır.

Zengin ve aklı başında bir erkek, güzellikten başka şeyler arar. İyi huy ve denklik. Bu maaş değil sadece, kültürel, aile vs. denkliği. Atıyorum siz kasiyersiniz ama çok güzelsiniz, adam akademisyen. Pek evlenmek isteyeceğini sanmıyorum.

Fakir ama aklı havada. Eh bununla işiniz olmasın zaten.

Fakir ve aklı başında. İşi varsa, sizin de denk bir işiniz varsa, iki maaş yuvarlanır gidersiniz.

Seçim sizin kızlar.
Peki siz hangisini seçtiniz yada seçersiniz 😀

Onu demeye getirdiniz ama. Kızların maddi beklentisi erkeklerin cinsellik beklentisi olabilir, iki taraf da kabul ediyorsa sorun olmaz dediniz. Bu

Aynı anda olacak gibi sormadiniz. Ben maddi durumu iyi biri bekleyebilir diyorum çıkıpta kızlar her şeyi erkeklerden bekleyin ,onlardan para alın demedim. Kızın maddi beklentisi vardır adamın cinsel kız eğer böyle bir şey istemiyorsa ben bu beklentine cevap veremem diye ayrılırlar. Çıkıpta böyle bir beklentisi varsa yapın parasını alın ona göre demedim asla. Ayrıca bir erkeğin öyle bir şey istemesi için illa parası olması gerekmiyor. Parasız biri de bunu isteyebilir kız isterse kabul eder istemezse yollarını ayırırlar

Biz eşimle üniversiteden bu yana birlikteyiz 9 yıllikta evliyiz.16 yıldır hayatımda yani Eşimimde öğrenciydi aileden durumunda yoktu.E bende öğrenciydim.O zamanlar Vodafone kampanyasından sinema bileti indirimi kovalardik:)) hiç unutmam kişi başı 7 TL den film izlerdik dünyanın en mutlusu bizdik:)))Babasının arabası vardı pikap bazen onu alırdi piknik falan yapardık.Tavuk dürüm ayran dünyanın en nezih yemeğiydi yani:) valal biz mutluyduk.Şimdi iki kızımız var.Evimiz arabamız tatillerimi..o zamanlar hayalini kurduğumuz herşey var.Ben hep şunu derim.İyi bir tatile sevdiğine gitmedikten sonra ne önemi var yada iyi bir arabanın Aklımın bir köşesinde sevdiğim adam kalarak hayatıma devam edebilirdim.Guzel biriydim dikkat çekerdim çoksa teklif gelirdi o zamanlar Çok şükür hayat hiç pişman etmedi.Aklinizda bu keskeler varsa sevginizi bu ölçün tartın derim

Çok haklısınız . Erkekler bile kız olsam en basitinden arabası olmayan biriyle çıkmam diyorlar. Param olmadan kimseyle çıkmam diyorlar elin kızını otobuslerde mi geçiştiriyim diye. Kadınların maddi şeyler isteme hakkı var kesinlikle
Maddi şeyler isteme değil benim dediğim aslında yani içinde olanla olması gereken arasındaki çelişki.Valla begenmemisler ama yaşamadan anlaşılmaz.Yarın ne olacak diye düşünüp bir şeylerin zaman gecse de olamaması diğer etkenlerle birleşince çekilmez oluyor.Ben yine diyorum iyi yapmışım 😅Egerrr bir son görünüyor el ele güzel günlere bir gidişat varsa çekilen çile kutsal.Amaa yarınlar karanlık dipsiz kuyuysa (içinde aslında fazlasını istemek var diye diyorum) başka sebeple yol ayrılmalı.

İnsanlar eğlenmeyi ve hayatı yaşamayı belli kalıplara sokuyorlar.
Hayatı dolu dolu yaşamak için illa lüks otellere pahalı tatillere ihtiyacınız yok. Sevdiğiniz insanlarla samanlık bile seyran olur sizin için. Tabii ki keşke herkesin gücü istediği her aktiviteyi yapabilmeye istediğini alabilmeye yetse bu ayrı bir konu, ama yok diye de hayatı kaçırıyoruz mahvolduk bittik anlamına gelmiyor bu.
Hiçbir şeye sahip olmayıp mutlu olan insanlar da var. Normalde şükürcülüğü sevmem ama bunun da örnek alınması gereken bir bakış açısı olduğunu düşünüyorum.
Sosyal medyadan biraz uzak kalmanız gerekiyor bence.

aklın hep dışarıda mı kalacak yani sana yapılmayan diğer kadınlara yapılan şeylere özenmek doğru mu bilmiyorum ama kendinede karşı tarafada yazık etme

Sen öğrencisin
Sevgilin de bir işe girip çalışsın
Sen de part time iş bul çalış
Biraz olsun gezersiniz.

yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
bizim 4 yıllık arkadaş olduğumuz 1 çift var kızın durumu normal fakat sevgilisnin durumu baya iyi bize de beraber tatile gitmeyi teklif etti ve kişi başı ödenmesi gereken miktar benim 6 aylık bursum falan keza erkek arkadaşımın da durumu yok. reddetmek durumda kaldık ve ben düşündüğüm için çok üzüldüm bunu ama düşüncelerime hakim olamadım milletin sevgilileri hayatını yaşıyor pahallı hediyeler havada uçuşuyor ne güzel gezip tozuyolar biz sürekli evde oturduk diye geçirdim içimden.. birbirimize hediye bile alsak zor duruma düşüyoruz ama biliyorum ki durumu olsa dünyaları önüme serer ki kendi de diyor bunu ama bir yandan hayatı kaçırıyormuş hissetmek bi yandan huzurlu olduğum ilişkide bulunmak arasında eziliyorum. lütfen bana kızmayın ama çok gencim ve hayatımı yaşayamıyormuş gibiyim rahat ve güzel sosyal bir yaşamın bu eksikliğini hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
yaşın kaç bilmiyorum ama içten içede durumunun kötü olmaı seni üzüyor ben ilişkinizde şahsen bir gelecek görmedim madem gezmek istiyorsunuz okul okurkende çalışabilirsiniz

Back
X