• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin mektubuma verdiği tepkicik...

Concordia söylesen yine sen suçlu oluyorsun
Erkek milleti gerçekten zeytinyağı gibi
Kalbini kırarlar, sen bir şey dersin sonra ufacık şeyleri büyütüyorsun
deyip seni suçlu durumuna düşürürler
Sen içinden geliyorsa yap yine, gelmiyorsa yapma
Yeri gelince de söyle ama
Kendinhiçbir jest yapmıyorsun bari yapana saygı duy falan diye şakayla
karışık söyleyebilirisn bence :)
Bir de biraz soğuk davrandım yazmışsın ya hayatta anlamamıştır
Aşkım kötü hissediyorum desen ( ki burda seni özlüyorum, bana biraz daha ilgi göstermeni bekliyorum demek
istediğini her kadın anlar ama erkek milleti anlamaz)
eminim sevgilin tamam canım hadi iyi geceler der

Anlamıyorum ki hepsi mi aynı kalıptan çıkıyor

Son düzenleme:
yok ya var romantik erkekler.... onlar da antiromantik kızlara düşüyor :))) sanırım kural bu asla ikisi bir araya gelemiyor :)))

sen hele bi onun yanına gelde bu yaptıgını gozun gormez...bizler yaptıklarımızın karsılıgını alamayınca kendimizi yiyip bitirmede uzerimize tanımıyoruz..dua et tesekkur etmis bu da bi yorumdur..fazlasını beklemeyin bu sefer yuzlerine gozlerine bulastırıyor garipler :)

Bi günde şu erkek milleti beni şaşırttısın allah aşkına ya
Teşekkür ederim diyip geçiştirmek ne ya :mymeka:
Odun işte bildiğiniz odun bu erkek milleti
İnsanın hevesini kursağında bırakırlar..

aynı durumdayım nerdeyse umrunda degil ben her ozel gunde mektup yazıyorum cevap sadece bende seni sevıyorm tesekkur ederm benı mutlu edıyorsun. bu kdar. YA BEN. bı kerede ben mutlu olayım ya !!! :kızgın:

bu olay her genç kızın başına gelir dermişim benimde başıma sık sık gelir ne yani bu kadar mı tepki veriyosun dediğim çok olmuştur
öncelikle şunu anlamalıyız ki erkekler kadınlar gibi düşünmüyo ne yazıkki evet dediğiniz gibi çok romantik erkkelerde var ama onlarında kimbilir başka kötü yönleri vardır dört dörtlğnü bulmak zooooooooooooooooooooor

Ben de erkek arkadaşıma mektup yazarım arada sırada . Hoşuma gider eski zamanlardaki gibi mektupların olması aslında isterim ki cevap gelsin ama yazamadığını da biliyorum yine de eline geçince hemen arar ses tonundan nasıl duygulandığını hissederim bir keresinde 6 sayfalık bi mektup yazmıştım ağlayıp aramıştı ... ayy bitanem benim ya

offf
bazen kabalıkları tutuyor işte , yapacak bşey yok.. belki bu defa öyle bir tepkiye denk gelmişsindir.. yine de hevesin kırılmasın, devam et böyle güzel şeylere.. göre göre alışır .a.s

Canım bence hiç abartmıyosun yani bu ne teşekkür ederim ama gereksizdi der gibi.. Sinirlendim :olmaz:
Ben acayip önem veririm böyle seylere bende böcüğüme yazdım mektup ağlamaktan sonunu okuyamadım demişti ahh bidaha da yazamam eline geçmez..Sen uğraşmıssın taa oralardan göndermişsin peehhhh insanın hevesi kırılır

ben kaldıramam valla böyle şeyleri,geçen sevgilime bi tişört aldım,normalde giyer aynada mutlu mutlu kendine bakar on kez teşekkür eder uzun uzun konuşurdu.bu sefer tamam giderken masanın üstüne bırak dedi,cevap vermedim bende eve geldim attım tişörtü bir köşeye,mesaj attı tişörtüm nerde dedi,makasladım dedim,nasıl yani dedi şaşırdı anladı sonra hatasını.

bence sende sessiz olma,yoksa böyle hevesini ala ala kendi gibi zamanla seni de odunlaştırır,bana da oldu çünkü ordan biliyorum,süprizmiş romantizmmiş,hiç önemsemiyorum bu aralar bu konuları.

oyyyyy canım kıyamam ne yazık ki erkekler odun geldi odun gidecekler

bende sevgilime en son özene benzene bir kaç hediye almıştım her evlerine gittiginde bakıyorum belki odasının baş kösesine koyar diye ama nerede =(

söyledim bi tepki vermedin çok üzüldüm diye.

cevap : olur mu öyle şey tabii ki çok sevindim,çok hoşuma gitti,uça uça geldim eve vs vs

ama ben söyledikten sonra kıymeti var mı ? cevap : hayır

seninki yine iyi benimki tepki bile ermedi ben sordum okudun mu diye hala küsüz

uyar canım böyle şeylere önem verdiğini söyle içinde kalmasın paylaş güzelce seni düşünüyosa bir daha aynı hatayı yapmaz sanırım sende fazla canını sıkma olabilir ne de olsa Erkek (:

:umursamaz: aaah ah çok geç öğrendim, erkekler biz bayanlar kadar ince düşünemiyor, bizim anlam yüklediğimiz çoğu şey hatta herşey onlar için önemsiz sıradan,biz herşeyi çok ince değerlendiriyoruz o sana böle bişi yapsa bak artık mektupda kalmadı ama beni düşünmüş önemsemiş süpriz yapmış şeklinde yorumlarsın ve tepkin değişik olur ama erkek arkadaşın cinsiyetinin verdiği odunluktan dolayı bunu sadece mektup olarak algılamış, anlamını görememiş mirmirmirmir ama dedğim gibi bu tamamen kadın ve erkek arasındaki bakış açısı farklılığından kaynaklanıyor, erkek baktığını görür sadece,kuşlar gibi tek boyutlu görür, arkasındaki anlamları göremezz boshayallersmile

Back
X