Ben buna katılmıyorum. Erkek neden kadına "bakıyor"? Bakmak? Bu düşünce bana göre erkeği üstün yapma, üstün görme düşüncesidir. Kadınlar kendi kendilerini geri plana atıp "bakılacak" bir varlık olarak görüyorlar ve sen de ne yazık ki bunlardan birisin. Bana de ki, güzel bir işi olsun istiyorum, maddi zorluk çekmeyelim istiyorum falan de ama "bakabilmeli" deme. Allah aşkına sen 4 sene boyunca bir erkek sana baksın diye mi okudun? Sen neden daha güçlü olmayasın? Neden kadınlar hep kendilerini daha güçsüz görüyorlar? Bitirin şu ataerkilliği, artık eşitliğe geçelim 2016 yılına geldik. Bakmak nedir güzel kardeşim? Siz "yuvanıza bakacaksınız", "çocuklarınıza bakacaksınız", sen kocana ya da kocan sana bakmayacak. Müşterek bir hayat kuruyorsunuz, kadın neden hep kendini bakıma muhtaç birşey gibi görüyor? Kadın kendi ayaklarının üzerinde duramaz mı? Bir erkeğin maddi desteğine mecbur mu? Bari sen yapma, 4 yıl üniversite okumuşsun. 7 aylık bir ilişki için evlilik düşünüyor olman da bu düşüncenin bir sonucu galiba. Allah aşkına bana "yanılmışsın, öyle demek istemedim" falan de. "Kocam bana baksın" mantığını taşıyorsan çok üzülürüm senin için, üniversite mezunusun ve çok gençsin, lütfen... :)
Bak şu konuda haklısın, tembel adamdan koca olmaz. Ama tembel kadından da karı olmaz. Benden sana bir tavsiye daha, asgari ücreti de fazla küçümseme. Sen biraz zor memur olursun malum iibf'lisin... Ben de iibf'denim, KPSS olmayınca senin de sonun (daha doğrusu başlangıcın) asgari ücret olacak. Hayatını KPSS'ye hazırlanmakla geçirmeyi düşünüyorsan o ayrı konu.