degerli arkadaslar, benm bi sorunum var gercekten caresizim nasil davrancagimi ne yapacagimi bilmiyorum.. benim yaklasik 2 aydir konustugum biri var ve bu iki ayin yaklasik 3, 4 haftasi bu benim pesimden kosardi, ozamanlari ben kararsizdim sevgi yoktu bazen soguk ola biliyodum ama is tamamen degisti ona asik oldum :çok üzgünüm: ilk haftalar okadar güzeldiki beni cok mutlu ederdi. SIMDI durum söyleki: okulunun bitmesine cok az kala okulu birakti ve calistigi is yeri iyi yürümeyince orayida kapadi - yani hersey üst üste geldi bi anda ve su an yaklasik bi aydir bosta.... ve bana bu aralar gercekten iyi degilim fln diyor :1no2:
isi olmadigi sürece nerdeyse hergün gec saatlere kadar uyuyor, gec dedigim öglen 2 bazen hatta 3´e kadar, evde oluyor yani, zaten isim yok diye uyandiktan sonra tekrar uzanip uyuya kaliyor cogu zaman. iste tam bugün bana "OKADAR TEMBELIM KI KENDIM BILE ANLAMIS DEGILIM BU DURUMU" dedi ve kisacasi bulusma hikaye oldu :1no2:
ya sizce ben bu durumda nsl davranmaliyim bu normal mi ?
ve eger gercekten depresif bi sorunu varsa ben nsl davranmaliyim? bogmak istemiyorum ama cok soguk durdugum zamanda oda ayri bi sorun olur onun icin diye düsünüyorum :bbo: ??
sasirdim ::çok üzgünüm:
isi olmadigi sürece nerdeyse hergün gec saatlere kadar uyuyor, gec dedigim öglen 2 bazen hatta 3´e kadar, evde oluyor yani, zaten isim yok diye uyandiktan sonra tekrar uzanip uyuya kaliyor cogu zaman. iste tam bugün bana "OKADAR TEMBELIM KI KENDIM BILE ANLAMIS DEGILIM BU DURUMU" dedi ve kisacasi bulusma hikaye oldu :1no2:
ya sizce ben bu durumda nsl davranmaliyim bu normal mi ?
ve eger gercekten depresif bi sorunu varsa ben nsl davranmaliyim? bogmak istemiyorum ama cok soguk durdugum zamanda oda ayri bi sorun olur onun icin diye düsünüyorum :bbo: ??
sasirdim ::çok üzgünüm: