• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Nancy Ajram hayranlığı beni deli ediyor!

Nancy-ajram-1.jpg

yahu kadının suratında bi kilo boya var, çirkin değil, normal güzellikte bi kadın, öyle yana yakıla hayran oluncak güzellikte değil yaniakannehirakannehir
ay buda adriana lima yada hadise güzel mi değil mi topiklerine benzicek, üyeler kavga etcek falan:roflol::roflol::roflol:

canım kadının son hali o diil malesef..Kadın estetik güzeli ama güzel ve cilveli -tatlicadiarzu-

dert değil bu çözüm basit şu an çok popüler olan bir erkek aktör bul sürekli onun yakışıklı olduğundan bahset

sevgilin arap mı ay bahsetiğin kadın hiçte güzel değilmiş yaw, kıskanmana gerek yok bence, yaşınız kaç ki acep, yetişkin bi adamın bu tip hayranlıkları olmaz bence

sevgilim arap değil ama tarih bölümünde okuyor,haliyle ilgili araplarla.Ayrıca 23 yaşında sevgilim ben de 20 olmak üzereyim.

dozunu asmadan herkes birine hayran olabilir ama bu kadarı abartı dısarıdaki bi kıza mail atmasından konusmak istemesinden farkı kalmıyor sarkılarını kendisini sever ama belli bi yere kadar bende kızardım

dozunu asmadan herkes birine hayran olabilir ama bu kadarı abartı dısarıdaki bi kıza mail atmasından konusmak istemesinden farkı kalmıyor sarkılarını kendisini sever ama belli bi yere kadar bende kızardım

ya bi de kadın hayranlarıyla ilgili,cevap yazıyor vs...Fun sayfasından baktım da...Yani ne bileyim..Kıskandım şahsen ayrıca anlayışın için tşk.Yalnız olmadığını bilmek güzel :)kaydirigubbakcemile5

ya bi de kadın hayranlarıyla ilgili,cevap yazıyor vs...Fun sayfasından baktım da...Yani ne bileyim..Kıskandım şahsen ayrıca anlayışın için tşk.Yalnız olmadığını bilmek güzel :)kaydirigubbakcemile5

soyle bi durum var bu insanlar unlu tamam ama insan yani:) karsındaki adam asıgım oluyom desin kadın icin aman nolcak nede olsa unlumu dicen kaydirigubbakcemile3 sarkılarını sevebilir kadınıda sevebilir ama sevgilisyle arasını bozacak kadar degil..emin ol erkeklerde rahatsız olur bu durumdan eger sen surekli bi erkek unluyu dinler,izler hastası olursan tepki alırsın.. ya sende aynısını ona yap yada umursama cunku seni kıskandırmak hosunada gidebilir

soyle bi durum var bu insanlar unlu tamam ama insan yani:) karsındaki adam asıgım oluyom desin kadın icin aman nolcak nede olsa unlumu dicen kaydirigubbakcemile3 sarkılarını sevebilir kadınıda sevebilir ama sevgilisyle arasını bozacak kadar degil..emin ol erkeklerde rahatsız olur bu durumdan eger sen surekli bi erkek unluyu dinler,izler hastası olursan tepki alırsın.. ya sende aynısını ona yap yada umursama cunku seni kıskandırmak hosunada gidebilir

dün gece olaylar karıştı zaten,sonra da senden kıymetli diil dedi.Bakalım nereye kadar :)

insanın beğenilerine zevklerine nasıl bi sınır ve yasak getirilebilir ki...
sen üstüne düştükçe adı her neyse o kadın daha bi ilaheleşecektir onun gözünde.
bırak allasen.hayranlarına cevap verse nolacak.hepsi pazarlama taktiği.
umrunda bile değildir
sevgilin de istediği kadar beğensin.önü yok arkası yok.beğen beğen dur.

yüzünü bembeyaz pudrala git gri lens al gözlerının etrafını da böyle panda gibi simsiyaha boya, bide cart kırmızı ruj ahanda bu kadından daha guzel olursun. bu kadının olayı şu makyaj. aman kıskandırsın sen kudurdukça o zevk alıyor işte. kıskanılmak hoşuna gidiyor demek ki. ayyy evet çok tatlı kadın desen hönk diye apışır kalır. işi ögren kıskanma sakın, yoksa üstüne gelir.

yüzünü bembeyaz pudrala git gri lens al gözlerının etrafını da böyle panda gibi simsiyaha boya, bide cart kırmızı ruj ahanda bu kadından daha guzel olursun. bu kadının olayı şu makyaj. aman kıskandırsın sen kudurdukça o zevk alıyor işte. kıskanılmak hoşuna gidiyor demek ki. ayyy evet çok tatlı kadın desen hönk diye apışır kalır. işi ögren kıskanma sakın, yoksa üstüne gelir.

ya onu da denedim adam inadına inadına....Ay neyse yaa kıskanmicam artık!:olmaz:

Peki sevgilin onu bu kadar kıskanıp ona müdahale ettiğin
Onu bu kadar takip ettiğin için bunalıp inadına yapıyor olabilir mi
Bazı erkekler sırf bağımsızlık adına inatlaşabiliyorlar

hımm,
şimdi erkek arkadasın bu kadına hayran olabılır.. bunda kıskanılcak bir durum yok ama sen ölüyorum bitiyorum diyor.. aşık gibi falan diyorsun sanırım..

o zaman aşıktır..
iki kişiye birden aşık olamayacagına göre..
seni değil onu seviyordur kaydirigubbakcemile3

kuzum deli misin allahını seversen....

hımm,
şimdi erkek arkadasın bu kadına hayran olabılır.. bunda kıskanılcak bir durum yok ama sen ölüyorum bitiyorum diyor.. aşık gibi falan diyorsun sanırım..

o zaman aşıktır..
iki kişiye birden aşık olamayacagına göre..
seni değil onu seviyordur kaydirigubbakcemile3

kuzum deli misin allahını seversen....

çok güldüm yhaaa delikafadulden:roflol:

Bana böyle birşey söylediği zaman ben de TOPRAK SERGEN ve MEHMET ASLANTUĞ' u övmeye başlıyorum sinirlenip susuyor.
:roflol:
Dene derim...
Çivi çiviyi söker.
yerimseniben

Ya kadinin estetik olmadan önceki bütün fotograflarini ara googlede ve onlari sevgiline göster. O zaman tüm hayranligi gecicektir. Gercekten cok cirkinmis.

Back
X