• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Nancy Ajram hayranlığı beni deli ediyor!

allah kolaylık versin ....
sevgili kardeşim kardeşim diyoum yaşım senden çoook büyük ...
bunlara dertmi diyorsun sen aç başka sayfalarda bak dert neymiş gör dövenler evden atanlar aldatanlar ..
boşananlar bunları sorun diey bile görme nancy de eldi senin sevgiline mi yazdı sanki....

allah kolaylık versin ....
sevgili kardeşim kardeşim diyoum yaşım senden çoook büyük ...
bunlara dertmi diyorsun sen aç başka sayfalarda bak dert neymiş gör dövenler evden atanlar aldatanlar ..
boşananlar bunları sorun diey bile görme nancy de eldi senin sevgiline mi yazdı sanki....

Hiç ama..yerimseniben

beni de erkek arkim nancy e benzetio ama ben gercekten benziyorum:D ya ünlü kadinlari begenebilir, bn kizmam böle seylere...bende ona demistim ki "george clooney ne yakisikli ya, varmi italyn erkekleri gbi yakisiklilari". benimki hemen kiskandi:))) ben de de varmi italynlik diye sordu (kendisi kumral beyaztenli) ve hmm eh bilmem dedim..ödestik:52:

kiskanilcak ne var ki:37: sanami ilgisi azaldi? yasiniz kücük degil böyle bos seylere odaklanma varsin olsun begensin hayran olsun magdem :27: (bu yasda bu evreleri gecmis olmasi gerek)
Seni kiskandirmak onun hosuna gidiyor olmasin?öyleyse basariyor:S

nancy yüzündenmi kavga ediyorsunuz. şu ebleh suratlı yaptırdığı estetikler acaip ofsaytlı hatun yüzünden mi.
değmez ya. :27:

Son düzenleme:
bende mustafa ceceli hayranıyım:16:
face de sayfasına üyeyim
resimlerine bakarım şarkılarını dinlerim
arabada dinlemek için cd doldururum komple mustafa ceceli:9:
eşimin işi hep arabada tüm gün mustafa ceceli dinler:9:
kimi zaman şikayet ederdi ama şimdi o da çok sewiyo:8:
büyütülücek hiçbişey yok dert etme

Son düzenleme:
Sende ona aynısını yap:)
Hiç hayran olduğun bi erkek yok mu? yoksada varmış gibi yap..
Bakalım nasıl oluyomuş:))

Bencede sende aynısını ona yap.Benim eşimde moruk Ajda Pekkan'ı begeniyorum diyordu.Bende ona inat tvde her gördüğümde ''Ayyyy Bitiyorum bu Serhan Yavaş'a ölüyorum'' dedim gcıklıgına.Bir daha Süperstar'ın lafı geçmedi evimizde :27::27::27::66::64:

te allahım 40 yıllık konulatrı ne akla hizmet bulup çıkartırsınız hiç anlamam 1 yılı geçkin olmuş konu açılalı belki sevgili bile değiller :24:

cnm büyütmee bende soner sarıkabadayı hastasıyımm ve her tvde gördüğümde ay soner çıktı die herkesi susturuyorum nişanlımda dahil ve o sadece kıskanıyo ama ben ona aşık oldugumdanmı yoksa başka bi şekildemi hayranım? hayır tabiki begendiğin sanatçı olacak ya.buarada benm nişanlım ebru gündeş tutkunu her çıktıgında över över sorma..ufacık kıskançlığım oluo ama geçio geri..
sonuçta ona gerçek aşk besleyecek hali yok dmi..

Bencede sende aynısını ona yap.Benim eşimde moruk Ajda Pekkan'ı begeniyorum diyordu.Bende ona inat tvde her gördüğümde ''Ayyyy Bitiyorum bu Serhan Yavaş'a ölüyorum'' dedim gcıklıgına.Bir daha Süperstar'ın lafı geçmedi evimizde :27::27::27::66::64:

canım yok,tık yok ben de yapıyorum ama heralde onun gibi yapmayı beceremiyorum,inandırıcılıgım yok yani :))

Son düzenleme:
Back
X