- 29 Kasım 2018
- 187
- 90
- 13
- 29
- Konu Sahibi Norm Ender Hastasi Melis
-
18 yaşındaki ev arkadaşımın 5 tane olmuş tabiki böyle yarış yapmak da doğru değil ama insan sorguluyor işte kendini.23 yaşında iki tane sevgilin oldu. Az mı sence. ?
Bu işler fiziksel güzellikle ilgili değil.
Ama özgüven ve mağrur duruş önemli.
Bi de vücut dilin "bu adam olur mu" acaba izlenimi verirse olmaz.
18 yaşındaki ev arkadaşımın 5 tane olmuş tabiki böyle yarış yapmak da doğru değil ama insan sorguluyor işte kendini.
Kaş en kolayı. Neyi beğenmiyorsanız çözmeniz bir gün bile almaz.Bir tane dişim yok ve kaşlarımı beğenmiyorum sadece.Kilodan kaynaklı durum olduğunu düşünmüyorum problemim yüzümle.
Ne yazık ki etrafımdakilere de yayıyorum bu kötü enerjiyi.Açık konuşacağım zayıflama gibi bir niyetim yok bu nedenden dolayı.Zayıflarsam yine bir kulp bulacaklar.Bu sefer de kiloyu takıntı haline getirdin az biraz ye diyecekler.Kendim gerçekten istediğimde zayıflamak istiyorum.Sevgilim olursa bana zayıfla dese açıkçası güler geçerim.Bir başka insan için istemediğim bir şeyi yapmam belki de bundan kaybediyorumdurKaş en kolayı. Neyi beğenmiyorsanız çözmeniz bir gün bile almaz.
Diş de yine kolay. Dişçiye gidersiniz, sorunu çözersiniz. Kaldı ki estetik için olmasa bile eksik diş ağzınızdaki diş yapısını bozabileceği için tıbbi olarak da çözmeniz iyi olur.
Özgüven kiloyla kaşla olmuyor bence. Evet muhtemelen çevrenizde yayıyorsunuzdur kendinize güvenmediğinizi. Ben sizden 6 yaş büyüğüm, ben de kiloluyum. Kilolu olduğumu kabul ediyorum ve bitiyor, bunu her an aklımda tutmuyorum, etrafıma yansıtmıyorum. Siz kendinize güvenirseniz bir süre sonra o kilo görünmüyor bile.
Samimi söylüyorum benimle olduğuna şaşıracağım kadar yakışıklı adamlar oldu hayatımda. Çünkü ben kendimi eksik veya kusurlu görmüyorum, ben öyle görmeyince başkaları da görmüyor. Ha beğenmeyen var mı, elbette var. Adriana Lima'nın aldatıldığı bir dünyada tabii ki birileri bizi beğenmeyecek, biz de birilerini beğenmeyeceğiz. Ama ne olursa olsun siz kendinizle barışın, inanın çok çok fark ettiriyor. 48-50 kiloyken neysem şimdi de oyum.
İlahi adalet işte.Bende artık umudu keseceğim.yaş-sevgilisi sayısı yarışına hiç girme.çok olması önemli değil doğru kişiyi bulmak önemli.ve o kişi gerçekten umudunuz olmadığı bir anda çıkıyor karşınıza, böyle arayıp durunca hep bir bela geliyor insanın başına.şu kendinde başkası insanları aşağılama hakkını görenler de ne acınası zavallılar.lisedeyken kendime güvenim zaten azdı, annemlerin geçim derdi daha fazlaydı ve benim de öyle kendimi güzelleştirecek ekstra şeyleri alabilecek durumum yoktu (lip balm, düzleştirici vs). sınıftaki hadsiz şımarık kızlardan biri bana maymun demişti.2 seneye kalmadan nasıl olduğu anlaşılamayan cilt hastalığı geçirdi ve bütün yüzü ayın yüzeyine döndü.aynı zamanda obeziteye yakalandı.şaka gibi ama ibretlik gerçek.
Sanırım bu kötü enerjimi etrafıma da yayıyorum.Kiloyu zaten sadece kendim gerçekten istediğimde vereceğim.Benim bir huyum var başkası için ne kadar çok seversem seveyim o insanı kendimi değiştiremiyorum.İki tane sevgilinin olması gayet normal. On tane olsa ne olur doğru düzgün bir ilişki yaşamadıktan sonra? Ayrıca önemli olan dış görünüş değil, tavırlar. Dış görünüş bir insanı ilk bakışta etkiliyor. Ama eğer senin kendine has bir havan varsa dış görünüş bu kadar kafaya takılacak bir mesele değil bu sevgili mevzularında. Kilo vereceksen de sağlığın için ver.
Aa ben :)Ne yazık ki etrafımdakilere de yayıyorum bu kötü enerjiyi.Açık konuşacağım zayıflama gibi bir niyetim yok bu nedenden dolayı.Zayıflarsam yine bir kulp bulacaklar.Bu sefer de kiloyu takıntı haline getirdin az biraz ye diyecekler.Kendim gerçekten istediğimde zayıflamak istiyorum.Sevgilim olursa bana zayıfla dese açıkçası güler geçerim.Bir başka insan için istemediğim bir şeyi yapmam belki de bundan kaybediyorumdur
Çok geride kalmışsın kardeş, arayi kapatırsın umarım.18 yaşındaki ev arkadaşımın 5 tane olmuş tabiki böyle yarış yapmak da doğru değil ama insan sorguluyor işte kendini.
Ilerde başkası için zayıflarsam bu sadece kendi bebeğim için olur yani hamile kalmak istediğimde falan zorluk çekmemek için zayıflarım.Onun dışında ben böyleyim hareket edemeyecek kadar obez değilim çok yiyen biri de değilim ama aşırı hareketsizim.Aa ben :)
Benim de senelerce zayıflama niyetim yoktu. Çünkü öyle bir ihtiyaç hissetmiyordum. Bu sene babamın zoruyla, uygulamayacağımı söylediğim halde diyetisyene gittim. Kadın o kadar güzel bir program çıkardı ki hayatımı neredeyse hiç değiştirmedim. Sonra baktım kilo vermeye başlamışım. Vermesem de sorun değil, şu an çok ekstra bir şey yapmadığım için diyete uyuyorum. Ama zorlandığım bir şey olsa bırakırım, etrafım da biliyor bunu.
Kendiniz istediğiniz zaman zaten zayıflama adımları atarsınız. Sağlığınızı riske edecek bir şey olmadığı sürece kimsenin lafıyla hareket etmeyin. Hele sevgili. Zaten kiloluyken başlamış bir ilişkide zayıfla demesin bir zahmet beyfendi.
Etrafınıza yaydığınız içindir muhtemelen böyle hissetmeniz. Ne kadınlar var, tek tek yüzünü vücudunu inceleseniz aslında "çirkin", ama öyle bir enerji öyle bir güven yayıyor ki fark etmiyorsunuz bile o çirkinliğini.
Bakın bir örnek vereyim, ben bu kilolu halimle dansa başladımDün yine dans gecesindeydim, etrafta incecik kızlar, göbeği açıklar vs. Aralarında ben. Peki noldu, bütün gece oturmadım yerime devamlı birileri kaldırdı dansa. Çünkü benim yaydığım enerji o. Kendime güvenmiyor olsam, negatif enerji yayıyor olsam bütün gece koltuğa gömülür kalırdım.
Etrafı boşverin siz kendi içinize dönün, kendinizi yükseltin. Gerisi zaten çözülür.
Aah o hareketsizlik. Ben de ondan kaybettim, mezun olup işe başlayınca bütün gün ofiste tıkılmaktan ooh geldi kilolar geldi kilolar.Ilerde başkası için zayıflarsam bu sadece kendi bebeğim için olur yani hamile kalmak istediğimde falan zorluk çekmemek için zayıflarım.Onun dışında ben böyleyim hareket edemeyecek kadar obez değilim çok yiyen biri de değilim ama aşırı hareketsizim.
Bende asosyal biriyim dışarıya ya markete gitmek için ya da derslere gitmek için çıkıyorum sadece. :/24 yasindayim 3 sevgilim oldu gecmise gitsem ucuylede tanismak istemezdim. Özgüvenim yoktu burda binlerce konu actim. Suan bir sevgilim var sorunumun ne oldugunu anladim. Ben cevreye cok kapali sohbet cok olmayan biriydim. Suan biraz biraz bu problemi yenmeye basladim. Sende bak kendine mutlaka birsey vardir. Uzulme bence 2 sevgili gayet normal bu arada bende kiloluydum ne zaman zatifladim terk edildim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?