Sevgilimin Olamaması ve Çirkinlik

Çirkin hissetme sorununa çözüm bul. Neden öyle hissediyorsun ? Temelde ne var ? Düşündüğün kadar iyi bakım mı yapmıyorsun ? Kaşların mesela , onunla başla. Tarzını gözden geçir. Daha iyi hissedecegin kıyafetler giy. Spor yapabilirsin, çok hareketsizlikten kurtarır seni.

Bir de zamanı geldiğinde doğru insanin geleceğine inan.

Bende asosyal biriyim dışarıya ya markete gitmek için ya da derslere gitmek için çıkıyorum sadece. :/
Bence imkanin varsa evde oturma ingilizce kursuna git hobi edinecegin kurslara katil benim boyle bir imkanimda yok ev gecindirdigim icin :) seni ben kadar kimse anlayamaz evde oturmak disarida birileriyle oturmaktan cazip geliyor degil mi ? :) bunu yapma spor vs. Yapabilirsin. Zayiflamak icin degil sosyallesmek icin bence guzel olur :))

Sevgilinin çok veya az olması bir anlam ifade etmez. Asıl çok erkek veya kız değiştirende bir sorun vardır. 1-2 aylık lise ilişkilerinden istiyorsun sanırım. 1 tane olsun, adam gibi olsun...

Fiziksel görünümden değil de sen bunu takıntı haline getirdiğin için kendisi kasıyorsun ve dolayısıyla özgüvenin düşüyor. Acaba şu beni beğenir mi, bana kilolusun der mi vb. İllaki talip biri çıkar, ama önce kendine güven.

Fazla kilolarından kurtulmak için de spor vb. yapabilirsin. Fit insanlar da kendiliğinden fit olmuyor. Emek olursa yemek de olur :)

Bunun kiloyla alakası yok. Kendimi övmüyorum uzun boyluyum ve fit görünüyorum. (manken gibi diyen var) yüzüm güzel değil orası ayrı. Benim de 2 tane sevgilim oldu ve şu an yok. Ciddi yalnızlık çekiyorum. Bunun güzellikle kiloyla şunla bunla alakası yok kısmetle alakası var. Ayrıca onlarca saçma sapan sevgili olacağına 1-3 tane olsun tam olsun

Kaderin güzel olsun valla güzellik birsey etmiyor kendimden örnek vereyim arap kızıyım bakan bir daha bakar ama 18 i doldurmadan kendi isteğim sevdiğim adamla evlendim şimdi kV KP cahil insanlar içinde kaldım yaşadığım şeyler yaşıma göre çok ağır o yüzden şimdi benim guzelligimin ne faydası var yani .
Zayiflamani sağlığın için öneriyorum bende kilo almalıyım mesela herkes farklı bir dertte .

Sevgili edinme yaşı çok düştü. Herkesin kriteri de bir değil. Aslında en kolay şey sevgili bulmak ama önemli olan onun sağlıklı bir ilişki olması. Bunun sana düşen kısmında da kendini en iyi şekilde geliştirip, neler istediğini iyi bilmelisin.

Kilondan rahatsız olmasan da düzenli olarak spor yap. Dışarıda güler yüzlü değilsen daha güleryüzlü ol insanlar yaklaşmaktan çekinmesin. Kaşların şeklini beğenmiyorsan güzel bir salonda şekil verdirerek aldır. Kendine yatırım yap ama bunu kendini iyi hissetmek için yap. Gerisi zaten gelir.

Kalbiniz, ruhunuz, aklınız güzel olursa akibetiniz de güzel olur. 50 tane saçma sapan önünüze gelenle sevgili olup rekor yatıştırmayi değil sonsuza kadar sevip sevilebileceğiniz doğru insanı bulmaya odaklanin. Yukarda saydıklarım sizde varsa o kişi sizi er geç bulur zaten.

23 yaş 2 sevgili az mı ? Çok gereksiz bir konuyu takıntı haline getirmişsiniz aslında.. ayrıca kaş ve diş gayet halledilebilecek meseleler neyi bekliyorsunuz ki? Çok güzel kaş kontur yapan yerler var, iyide bir dişçiye gidin. Bunları sevgiliniz olsun diye değil siz kendinizi sevin mutlu olun diye yapın

Sevgili olmanin guzellik, cirkinlikle ilgisi yok. Erkeklerin hepsi cok mu yakisikli sanki, herkes dengini buluyor biyerde.
Geçen gördüm kadin 1,5 yillik evliymiş 24 yaşında ama 24 yasinda demeye bin sahit ister abartmiyorum asla. 35-40 yaş aralığı kadınlar yaninda 20lik kalır. Huyu güzelmiş demek ki.
Hem gönül kimi severse güzel odur. Sen kendine kuruntu yapmişsin.

Öyle güzel tanıdıklarım var ki doğru düzgün tek sevgilisi olmamış 35 yaşında
Yani o iş ona bakmıyot
Kısmet bunlar

Sevgililik durumunun güzellik çirkinlik alakası ile yok öncelikle öyle başlayayım. Burada en önemli olan kişi sizsiniz. Bence ilk başta kilo verin. Ama kendiniz için verin. Başkaları için değil.

Kendimden ornek vermek gerekirse, 24 yaşındayim. Süslü, makyajli o kizlardanim, konuşkan, hareketli, enerjik, güler yüzlü, sicakkanli, genel kültüru gelismis biriyim. Yurudukce arkasindan bakılan kızlardanım diyebilirim. Okulumdan derece ile mezunum. Kpss'den de derecelerim var. Devletin üst düzey kurumlarinda mülakata kaldim. Benim için en önemli şey kendimi gerçekleştirmek ve basarili olmak. Bütün bunlara karşı hiç sevgilim olmadı. Ama bu benim tercihim mesela. Benim için ilk cinsel ilişki kadar ilk öpüşme, ilk el ele tutuşma da çok önemli. Gorucu usulu ile evlenmeyi düşünüyorum. Muhafazakar bir aile de büyüdüm ama aşırı baskici bir aile ortamım hiç olmadı. Kapalı bir kadın değilim. Babam giyimime karismaz. Sevgi tektir, kişiye özeldir, bir tane olunca en değerli olur diye düşündüm hep. Çok da mutluyum. Mutlu olmak demek biri ile olmak demek değildir. Kendinizi geliştirin. Kendi başınıza da idare etmeyi öğrenin. Her sevgilisi olan kadın mutludur diye bir şey yok. Yaşınız da gençmiş henüz. Hayat devam ediyor, düz yaşayın. Ozguveninizi arttırın. :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…