bu konu resmen beni anlatıyor uzun bi ilşkim var aynı şekilde ve kime söylesem geçmiş gitmiş neyini takıyorsun diye gülüyor ya da sus allah aşkına deyip kırıyorlar...
benimle aynı yerde 1 sene okuyan kızla benden öncesinde ilşkiye girmiş öpüşme el ele tutuşma değil bildiğin ilşkiye girmiş 3 5 kız daha biliyorum denk geldi öğrenmek zorunda kaldım zaten çıkıp da yatmadığı kız yok maşallah

1 kaç sene oldu öğreneli ama arkadaş ortamımız aynı olduğu için öğrenmesi kolay oluyordu oturup da bunla bu oldu diye asla anlatmaz konu kapandı zaten çoktan ve çok uzun zamandır beraberiz.
evet şu anda yoklar ama o kızları görüyor aynı semtte oturuyorlar aynı zamanda bende görüyorum. Ama lanet olası kıskanlığım var durmuyor nasıl yaparım nasıl aşarım bilmiyorum.! 3 gün beraberliğin ardından utanmadan arkadaşının evinde yattığı o kızı 1 senenin ardından gördüm yıldırım çarpmışa döndüm içimden bir şeyler koptu sadece o kızı canlı gördüm aynı ortamda bulundum apayrı bir duygu..
Gözlerim doluyor boğazım düğüm düğüm oluyor benden önce ona dokundu onu kokladı yetmedi o kız benim sevgilimi içinde hissetti var mı böyle bir şey bu duyguyu aşırı kıskanç olan ben kan kaybedercesine yaşıyorum anlık nefret geliyor sevdiğim insana bazen öpemiyorum midem bile bulanıyor aşamıyorum ben de bunu