• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin önceden beraber olduğu kızlar içimi kemirip duruyor

bence kesinlikle bu konuyu kafasına takmış sizin gibi biri için çok uygun bir davranış olur :9:

dalga geçmeniz mantıksız. sonuçta bunun için "ayıp, nasıl yapar" diye üzülmüyor ki o. sadece içini kemiriyor başka birilerinin bedeninde mutlu olması, belki ileride onunla bir şeyler yaşarken aklına eskiden olanların gelmesinden korkuyor. boş bir kuruntu bu ama kesinlikle "ayıp" düşüncesi değil. öyle bile olsa bu forumda böyle düşünen insanlar vardır belki ve onlara da saygısızlık ediyorsunuz. kız konu açmış derdini açmış hoşlanmadıysanız yanıt vermeyebilirsiniz kızın moralini bozmanıza gerek yok.

dalga geçmeniz mantıksız. sonuçta bunun için "ayıp, nasıl yapar" diye üzülmüyor ki o. sadece içini kemiriyor başka birilerinin bedeninde mutlu olması, belki ileride onunla bir şeyler yaşarken aklına eskiden olanların gelmesinden korkuyor. boş bir kuruntu bu ama kesinlikle "ayıp" düşüncesi değil. öyle bile olsa bu forumda böyle düşünen insanlar vardır belki ve onlara da saygısızlık ediyorsunuz. kız konu açmış derdini açmış hoşlanmadıysanız yanıt vermeyebilirsiniz kızın moralini bozmanıza gerek yok.

Aynen ben olayı garipsemiyorum. Sadece bu kadar çok sevdiğim birinin bu özel şeyleride ileride benle paylaşmasını isterdim diyorum. Başka bi kızla paylaşmış olması başka bi kızın bedenine dokunmuş olması canımı acıtıyor. Olay sadece bu.

Aynen ben olayı garipsemiyorum. Sadece bu kadar çok sevdiğim birinin bu özel şeyleride ileride benle paylaşmasını isterdim diyorum. Başka bi kızla paylaşmış olması başka bi kızın bedenine dokunmuş olması canımı acıtıyor. Olay sadece bu.

seni çok iyi anlıyorum canım. dedim ya, ben de hissettim bunları:34: ama inan ki hiçbir şey değişmiyor sadece kendini üzüyorsun sadece erkek arkadaşını üzüyorsun. senden saklamamış olmasına sevin. her şeyini biliyo olmana sevin. bazen "keşke bilmeseydim hiç öğrenmeseydim" dersin. ama deme tatlım, erkek arkadaşının seninle tüm geçmişini paylaşması sana güvenmesi seni önemsemesi demektir...

bu konu resmen beni anlatıyor uzun bi ilşkim var aynı şekilde ve kime söylesem geçmiş gitmiş neyini takıyorsun diye gülüyor ya da sus allah aşkına deyip kırıyorlar...

benimle aynı yerde 1 sene okuyan kızla benden öncesinde ilşkiye girmiş öpüşme el ele tutuşma değil bildiğin ilşkiye girmiş 3 5 kız daha biliyorum denk geldi öğrenmek zorunda kaldım zaten çıkıp da yatmadığı kız yok maşallah:5: 1 kaç sene oldu öğreneli ama arkadaş ortamımız aynı olduğu için öğrenmesi kolay oluyordu oturup da bunla bu oldu diye asla anlatmaz konu kapandı zaten çoktan ve çok uzun zamandır beraberiz.

evet şu anda yoklar ama o kızları görüyor aynı semtte oturuyorlar aynı zamanda bende görüyorum. Ama lanet olası kıskanlığım var durmuyor nasıl yaparım nasıl aşarım bilmiyorum.! 3 gün beraberliğin ardından utanmadan arkadaşının evinde yattığı o kızı 1 senenin ardından gördüm yıldırım çarpmışa döndüm içimden bir şeyler koptu sadece o kızı canlı gördüm aynı ortamda bulundum apayrı bir duygu..

Gözlerim doluyor boğazım düğüm düğüm oluyor benden önce ona dokundu onu kokladı yetmedi o kız benim sevgilimi içinde hissetti var mı böyle bir şey bu duyguyu aşırı kıskanç olan ben kan kaybedercesine yaşıyorum anlık nefret geliyor sevdiğim insana bazen öpemiyorum midem bile bulanıyor aşamıyorum ben de bunu

Son düzenleme:
bu konu resmen beni anlatıyor uzun bi ilşkim var aynı şekilde ve kime söylesem geçmiş gitmiş neyini takıyorsun diye gülüyor ya da sus allah aşkına deyip kırıyorlar...

benimle aynı yerde 1 sene okuyan kızla benden öncesinde ilşkiye girmiş öpüşme el ele tutuşma değil bildiğin ilşkiye girmiş 3 5 kız daha biliyorum denk geldi öğrenmek zorunda kaldım zaten çıkıp da yatmadığı kız yok maşallah:5: 1 kaç sene oldu öğreneli ama arkadaş ortamımız aynı olduğu için öğrenmesi kolay oluyordu oturup da bunla bu oldu diye asla anlatmaz konu kapandı zaten çoktan ve çok uzun zamandır beraberiz.

evet şu anda yoklar ama o kızları görüyor aynı semtte oturuyorlar aynı zamanda bende görüyorum. Ama lanet olası kıskanlığım var durmuyor nasıl yaparım nasıl aşarım bilmiyorum.! 3 gün beraberliğin ardından utanmadan arkadaşının evinde yattığı o kızı 1 senenin ardından gördüm yıldırım çarpmışa döndüm içimden bir şeyler koptu sadece o kızı canlı gördüm aynı ortamda bulundum apayrı bir duygu..

Gözlerim doluyor boğazım düğüm düğüm oluyor benden önce ona dokundu onu kokladı yetmedi o kız benim sevgilimi içinde hissetti var mı böyle bir şey bu duyguyu aşırı kıskanç olan ben kan kaybedercesine yaşıyorum anlık nefret geliyor sevdiğim insana bazen öpemiyorum midem bile bulanıyor aşamıyorum ben de bunu

canım duygularımı çok iyi anlatmışsın gerçekten çok acıtıyor insanın içini yani "o sahne"yi düşününce çok kötü oluyorum gerçekten.. sevgilim olmadan önce derdim hiç takmam böyle konuları diye ama insanın sevdiği olunca değişiyormuş.. nasıl aşıcaz bunu:5:

kıskançlıkla alakalı oldugu için seni anlıyorum. o kızları görmen herşeyin yerle bir olmasına yetiyodur.sevgilini öpemiyo olman bile cok normal.ama napabilrsin ki.o şimdi seninle sonuçta geçmişi degiştiremeyiz ya ama unutmanda imkansız biliyorum. ya evlenirseniz nolucak :26:

canım duygularımı çok iyi anlatmışsın gerçekten çok acıtıyor insanın içini yani "o sahne"yi düşününce çok kötü oluyorum gerçekten.. sevgilim olmadan önce derdim hiç takmam böyle konuları diye ama insanın sevdiği olunca değişiyormuş.. nasıl aşıcaz bunu:5:

aslında da takmamak lazım diyorlar da sanki acı çekmekten zevk alıyorum olmuyor işte ben o kızı gördüm 1 ay aramız düzelmedi yapamıyorum yansıyor ilşkiye gözlerine bakamıyorum gözlerim doluyor hassaslaşıyorum bana dokunmasına izin vermiyorum zamanla sevgimiz sayesinde normale dönüyoruz ama nasıl aşcaz dersen her yolu denedim unutlmuyor

canım benım takıntı yapma olabilir senden önce yapar erkek bu onun doğasında var .. düşünme farklı şeylerle uğraş gez dolaş o sahneyi aklına getırmemeye çalışş kı rahat olasın hep kafanda soru işaretleriyle dolaşmaktansa

kıskançlıkla alakalı oldugu için seni anlıyorum. o kızları görmen herşeyin yerle bir olmasına yetiyodur.sevgilini öpemiyo olman bile cok normal.ama napabilrsin ki.o şimdi seninle sonuçta geçmişi degiştiremeyiz ya ama unutmanda imkansız biliyorum. ya evlenirseniz nolucak :26:

anlattığım bir arkadaşım bana evlenirseniz ne olcak dedi evet bende bunun cevabını veremiyorum
en iyisi hiç bilmemek sevdiğin adamın geçmişini ama o da çok çabaladı öğrenmiyim diye bir şeyleri bazı kişiler öğrenmem için her şeyi yaptılar benle düzeldi benle devam ediyor asla bırakmadı elimi benim hayatımda doğru düzgün iki kişi oldu biri şu anki sevgilim diğeri de yine yattığı kızla aynı ortamda olan bi çocuktu acı bir ayrılışımız oldu onu çok sevdiğimi herkes bilir o da bunu öğrendi birgün kızdı bana dediki bende senin geçmişini biliyorum böyle yapmıyorum dedi bende elimde olmadan o ortamda benim acılarım barınırken senin 2 kuruşluk zevklerinin barınması beni mahveden şu anda seni seviyorumki geçmişini bu kadar önemsiyorum ve geçmişin beni bu kadar yaralıyor dedim sustu hem aynı şey değildi bizim tensel bir birleşmemiz yoktu

Ne gerek varki hic sormasaydin. Olmus bitmis ögrensen nolur ögrenmesen nolur. Sonucta az cok huyunu biliyorsan daha detaylara ne gerek var iyki sormamissin peki neler yapdiniz diye

ya "o sahne" nasıl geliyor hayalnize ya üstelik siz daha birlikte bile olmamışsınız ilginç doğrusu. Ben hiç öyle sahneleri filan gözümün önüne getirmem ne getirecem hasta olur insan.
bi de kıskansam bile belli etmem, gurur yapmak mı denir ne denir bilmiyoum ama. o kızlardan cok memnun olsaydı zaten ayrılmazdı, yaşamış bitmiş derim önüme bakarım.
gerçi ben zaten bi ortamda güzel bi hatun görsem erkek arkadaşımdan çok kendim bakan bi kızım erkek arkadasım ağzının tadıyla bi kıskandıramazdı bile beni.:1:

ben seni anlıyorum canım başımdan geçen böyle bir olay yok ama olsa senin gibi içim acırdı ben çok kıskanç biriyim bende sevgilimin eskiden ilişkisi olduğu kızı tanıyorum aralarında böyle bir şey geçmemiş sadece öpüşmüşler ama bu bile benim içimi acıtıyor o kızı gördüm mü içim bir tuhaf oluyor seninde böyle hissetmen doğal ama bunun sana faydası yok daha çok zararı var bu sizi yıpratır o yüzden geçmişe değil geleceğe bakmak lazım

Herkesin aile yaşantısı farklı.. herkes kendi fikrini söylüyor.
Önemli olan senin bu düşüncelrden kurtulman.. Sen senden önce kimseye dokunmamış birini istiyrosun.. Bunu normal bulmayanlar utanmalı.. Bunu bulamadıkları için öfkelerinden sataşıyorlarya..

Bu konu seni hep üzecek.. onun kalbinde ruhunda aklınd a teksen.. seni bundna sonra bırakmaz.. önemli olan bu değil mi...
Gözlerinin içine bakınca yansımanı görüyosan kalbine bakınca yansımanı görüysan gerisini dert etme zamanla unutursun sanırım sizin aranızda eksik birşeyler var.. sorun edecek bir bu kalmış :))

Bilemem şahsen bende sevdiğim insnaın hayatına giren tek insan olmalıyım aklında bir önceki olmamlı..

Son düzenleme:
bence en güzeli geçmişi hiç kurcalamamak. ben sevgilime bugüne kadar geçmişiyle ilgili tek soru sormadım. o da bana sormadı. ne diye geçmişi kurcalayım da sinirlerimi bozayım. şimdi benim yanımda beni seviyor. demekki geçmiş geçmiş olmuş. deşmeye gerek yok ki:16:

Back
X