sevgilimin pasifliği...

Baltika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
153
81
28
Merhaba arkadaslar iki yıllık bir ilişkim var ve aynı üniversitede öğrenciyiz sorunum şu arkadaşlar sevgilim ailesine karşı gerçekten çok pasif yani mesela ailesi bi konuda yanlış düşünüyor hani babacığım annecim öyle düşünüyorsunuz ama bide böyle düşünseniz bile diyemiyecek bir insan anlatıyor mesela araba sürerken babam çok karıştı sürmeme az kalsın kaza yapacaktım dedi bende dedim söyleseydin ya kaza yapsan daha mı iyi diyo nası söyliyeyim söyleyemem falan bikere bunu ima ettim pasifliği durumunu ailem beni zor durumda okutuyor napayım diyo bende farklı degilim ama ben böyle yapmıyorum yani ben rest çeksin istemiyorum ama böylede olmasın kızlar 24 yasında :((

Boşver ya sanane bir gün büyür akıllanır. Aile si ile arasına girme.. Senin damarına basılmadığı sürece yorumda bulunma..

Merhaba arkadaslar iki yıllık bir ilişkim var ve aynı üniversitede öğrenciyiz sorunum şu arkadaşlar sevgilim ailesine karşı gerçekten çok pasif yani mesela ailesi bi konuda yanlış düşünüyor hani babacığım annecim öyle düşünüyorsunuz ama bide böyle düşünseniz bile diyemiyecek bir insan anlatıyor mesela araba sürerken babam çok karıştı sürmeme az kalsın kaza yapacaktım dedi bende dedim söyleseydin ya kaza yapsan daha mı iyi diyo nası söyliyeyim söyleyemem falan bikere bunu ima ettim pasifliği durumunu ailem beni zor durumda okutuyor napayım diyo bende farklı degilim ama ben böyle yapmıyorum yani ben rest çeksin istemiyorum ama böylede olmasın kızlar 24 yasında :KK43:(

evet pasifmiş, baba dikkatimi daha çok dağıtıyosun demekte bi saygısızlık bişey yok, eğer evlenmeyi düşünüyorsan yanlış tercih derim, bazı erkekler ailesinden izin almadan nefes bile almaz, bence sevgilin bu tiplerden

Herkesin aile ilişkileri ve karakteri farklıdır. Değiştirmeye çalışmaktansa ya böyle kabul edin ya da kabul edemiyorsanız ayrılın. Çünkü karakter denilen şey değişmez.

Ben kendi ailem bile olsa aksini düşünüyorsam söylerim, çekinmem. Kiminin ailesi beyninin üzerinde horon tepse gıkı çıkmaz, karakter meselesi, aile yapısı bu. Değişmez. Bu tip bir insanla olamayacaksan uzatma üzülürsün ileride. Hele evlilik düşünüyorsan evlenince onla değil anne ve babasıyla evlenirsin.

Boşver ya sanane bir gün büyür akıllanır. Aile si ile arasına girme.. Senin damarına basılmadığı sürece yorumda bulunma..
Aynen belkide en iyisi karışmamak ailesi çok yaşlı bide beş kardeşin içinde tek okuyan çocuk oldugu için ailesi bukadar ilgili diye düşünüyorum bilmiyorum offf :(

Aynen belkide en iyisi karışmamak ailesi çok yaşlı bide beş kardeşin içinde tek okuyan çocuk oldugu için ailesi bukadar ilgili diye düşünüyorum bilmiyorum offf :KK43:
Boşver sen kendi aranızdaki sevgiden muhabbetten mutlumusun ona bak..
He seni ailesi ezmeye kalkarsa ezdirme!
Gerisini de düşünüp boşu boşuna kendini sinir etme!

Boşver sen kendi aranızdaki sevgiden muhabbetten mutlumusun ona bak..
He seni ailesi ezmeye kalkarsa ezdirme!
Gerisini de düşünüp boşu boşuna kendini sinir etme!
Haklısın çok teşekkür ederim çıkmazdaydım rahatlattın beni gerçekten

Back
X