Sevgilimin paylaştığı durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar bi sorum olacak sevgilim hikayesinde aşk şarkısı paylaşmış ben de bana mı paylaştın dedim hoşuma gitti araba sürerken radyoda çıktı paylaştım dedi ben bozuldum ama belli etmedim. Neyse sonra aradı bana paylaşmadıysan kime paylaştın dedim hoşuma gitti paylaştım dedi sinir oldu kaldırdı sonra. İnsan senin için der sevgilin olan benim anlamlı sözler bana olmalı ama bana değilmiş ben mi abartıyorum sizce
Yalan mı söylesin amacınız ne?

kendi topuğuna sıkmak böyle oluyor..
o konuyu açmasan kimse eski konularını bızıklamayacaktı :KK53:

Buna takılmanız çok anlamsız ve çocukça geldi. İnsan illa aşk şarkısını sevgilisine, eşine ithaf etmez. Ya da illa onu düşünerek dinlemez ki. Şarkı yani... Beğenir dinlersin bazen.

Selam kızlar bi sorum olacak sevgilim hikayesinde aşk şarkısı paylaşmış ben de bana mı paylaştın dedim hoşuma gitti araba sürerken radyoda çıktı paylaştım dedi ben bozuldum ama belli etmedim. Neyse sonra aradı bana paylaşmadıysan kime paylaştın dedim hoşuma gitti paylaştım dedi sinir oldu kaldırdı sonra. İnsan senin için der sevgilin olan benim anlamlı sözler bana olmalı ama bana değilmiş ben mi abartıyorum sizce
Ben de sezen aksudan senı kımler aldı şarkısını cok severek dınlerım..eşim niye dinliyorsun bu şarkıyı demez.. Bence abartıyorsunuz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X