Kesinlikle rahatım. Doğanın kanunu çiftleşmek buna iğrençmus gıbı yaklasmak pıs tu kaka olarak görmek yanlış bir olgu ayrıca evlilik hayatı içerisinde herşey mubah. Esım bunu izlemek isterse bırlıkte ızlerız. Hayvanca bırseyde degıl bence. Asıl eslerımızle hayatın butun getirdiklerini paylasmazsak sorunlar olur dıye dusunuyorum.erkekler nasıl düşünüp izliyor bilmiyorum ama çok itici ,hatta duygusuz hayvanca ,iğrenç bir olay bence ve sırf onlar seviyor diye böle bir olayı normal görmek ,ilerde daha büyük sorunlar yaratacaktır diye düşünüyorum...
yahuu izlesin noolcak..
bız kocamla bırlıkte ızleriz..
ben bekarken kuzenlerımle ızlerdım..
annem babamla ızlerdı..
bunun kınanan bışe olduğunu ben bu sitede öğrendim..
Kesinlikle rahatım. Doğanın kanunu çiftleşmek buna iğrençmus gıbı yaklasmak pıs tu kaka olarak görmek yanlış bir olgu ayrıca evlilik hayatı içerisinde herşey mubah. Esım bunu izlemek isterse bırlıkte ızlerız. Hayvanca bırseyde degıl bence. Asıl eslerımızle hayatın butun getirdiklerini paylasmazsak sorunlar olur dıye dusunuyorum.
Kesinlikle katılıyorum canım. Bizmı cok garıbız anlayamadım :))
yahuu izlesin noolcak..
bız kocamla bırlıkte ızleriz..
ben bekarken kuzenlerımle ızlerdım..
annem babamla ızlerdı..
bunun kınanan bışe olduğunu ben bu sitede öğrendim..
Kesinlikle katılıyorum canım. Bizmı cok garıbız anlayamadım :))
çifleşmeye iğrenç demedimki ben ,orda yapılan olaya iğrenç dedim,kimse alilesinin yani eşi kardeşi her ne sevdiği varsa, o görüntüler içinde olmasını istemez sanırım ve başka insanları izleyerek motive olmuş bir erkeğide hiç bir kadın istemez ,istiyosa masum duygular deforme olmuş demek diye düşünüyorum...
doktorlar bile söylüyor izleyin
renk katar evliliğe diye
..... izlesin sorun yok bence
yeter ki oynamasın :)
nasıl bir ortamda yaşıyosunuz yaa kuzenlerle anne baba beraber ve siz bunu biliyor .çok farklı bir ailen varmış bende böle ailelelerin gerçekte olduğunu burda duydum
4.murat gibi geldi bazı durumlar,
rahmetli halkı idam ettirirmiş içki içiyorlar diye
kendi içermiş ama
Herkesin kendı düşüncesi bakış açısı saygı duymak lazım. Sız izlemeyin ızlettırmeyın o halde. Ancak bırlıkte ızleyenlerıde yargılamayınız.herkes nasıl yaşıyorsa bizlerde oyle yaşıyoruz. Eslerımuzle ozel hayatımızın içerisinde sıze munasip gelmeyen bir şeyi yapıyorsak bu yıne bızım hayatımızdır.o halde farklı tarzlarda camasırlarda kullanmayınız sonuçta onlarda o tarz şeylerde mevcut. Ancak kadında erkekte canlılık ister bunuda unutmayınız. Herkes kendisine dogru gelen şeyi yapsın.
Herkesin kendı düşüncesi bakış açısı saygı duymak lazım. Sız izlemeyin ızlettırmeyın o halde. Ancak bırlıkte ızleyenlerıde yargılamayınız.herkes nasıl yaşıyorsa bizlerde oyle yaşıyoruz. Eslerımuzle ozel hayatımızın içerisinde sıze munasip gelmeyen bir şeyi yapıyorsak bu yıne bızım hayatımızdır.o halde farklı tarzlarda camasırlarda kullanmayınız sonuçta onlarda o tarz şeylerde mevcut. Ancak kadında erkekte canlılık ister bunuda unutmayınız. Herkes kendisine dogru gelen şeyi yapsın.
hobaley
ağzına sağlık
tam aklımdan geçenleri yazıya dökmüşsün
hele çamaşır konusu harikaaa
nasıl bir ortamda yaşıyosunuz yaa kuzenlerle anne baba beraber ve siz bunu biliyor .çok farklı bir ailen varmış bende böle ailelelerin gerçekte olduğunu burda duydum
hayalınızdekı gıbı topyekun bı ızleme degıl kusura bakmayın sızı mutlu edemıcem buyuzden..
kız kuzenlerımle ızlerdık..
annemınde babamla ızledıgını bılıyorum..
bunun dışında halamında enıstemle ızledıgını bılıyorum..
30 yasındayım,bunların kadınlar arasında konuşulduğu bı aıledeyım canım..sımdı belkı bıraz ıstedıgın cevabı almışsındır..
hayalınızdekı gıbı topyekun bı ızleme degıl kusura bakmayın sızı mutlu edemıcem buyuzden..
kız kuzenlerımle ızlerdık..
annemınde babamla ızledıgını bılıyorum..
bunun dışında halamında enıstemle ızledıgını bılıyorum..
30 yasındayım,bunların kadınlar arasında konuşulduğu bı aıledeyım canım..sımdı belkı bıraz ıstedıgın cevabı almışsındır..
ne yapacagımı bilemedim çok şaşırdım ve çok üzgünüm sanırım uzun zamandır izliyormuş..bilgisayarda da fotoğraf buldum inkar etti önce sonra kabul ettı doğal olduğunu söyledi her erkek izler 30 yasındakıde 40 yasındakıde dedı ozur dıledı ama sogudum resmen... tepkı gostermekle yanlış mı yaptım?bu konuda cok fazla yazı var hepsını okudum kimisi benım gıbı tepki vermis kımısı de tepkısız.... fikirleriniz önemli benim icin
Kendi kendine masturbasyon yapıyorsa o kötü seni mutlu edememesi kötü bunu es geçmeyin
aynen katılıyorum. Eger hastalık derecesi oldysa ve ilişkinizde sizi mutlu edemiyorsa iş değişir tabi.
seninle yapmıyorsa,illaki başka şekilde boşalacaktır.tahrik olma durumları daha yüksektir,bi de biz de sulanma olduğunda kontrol edebiliyoruz,çünkü geç boşalıyoruz,ama erkekler,sertleşti mi boşalması gerekiyor.bu nedenle de pon vs izlerler ve mastürbasyonu çok sık yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?