ne yapacagımı bilemedim çok şaşırdım ve çok üzgünüm sanırım uzun zamandır izliyormuş..bilgisayarda da fotoğraf buldum inkar etti önce sonra kabul ettı doğal olduğunu söyledi her erkek izler 30 yasındakıde 40 yasındakıde dedı ozur dıledı ama sogudum resmen... tepkı gostermekle yanlış mı yaptım?bu konuda cok fazla yazı var hepsını okudum kimisi benım gıbı tepki vermis kımısı de tepkısız.... fikirleriniz önemli benim icin
canım benim bu takılacağın bir konu değil. doğal bi şey. erkeklerin neredeyse hepsi izliyor.üzüleyeceğin, sevgilinden soğuyacağın hiç bir şey yok bence...ne yapacagımı bilemedim çok şaşırdım ve çok üzgünüm sanırım uzun zamandır izliyormuş..bilgisayarda da fotoğraf buldum inkar etti önce sonra kabul ettı doğal olduğunu söyledi her erkek izler 30 yasındakıde 40 yasındakıde dedı ozur dıledı ama sogudum resmen... tepkı gostermekle yanlış mı yaptım?bu konuda cok fazla yazı var hepsını okudum kimisi benım gıbı tepki vermis kımısı de tepkısız.... fikirleriniz önemli benim icin
Bu durum (bence); bu denli buyutulecek birsey değil. Erkek Milleti izler tabii demiyorum katiyen. Absürd bi yanı yok bence . Sonuçta izlediği kadınla veya erkekle birlikte olmuyor zina etmiyor seni aldatmiyor. Bu konu için üzerine gitmiş olman sanırım çok utandirmis olmalı . Kötü bişey de olsa uygun biçimde konusulup bu durumdan rahatsız olduğunu söylemen yeterli olabilir . Izlemeyip enerjisini atamasa daha kötü olur bence iliskinizede olumsuz yansiyabilir :/ ha bana cinsel munasebette nefsi uyanmiyor bunları izleyip tatmin oluyor dersen durum daha farklı . Evlenip sana ilgi gostermeyip geçip bir köşe de izlerse bunun üzerinden tartisilabilinir eşle ama bence çok normal bir durum . Herkesin şahsi dusuncesine yapacagımı bilemedim çok şaşırdım ve çok üzgünüm sanırım uzun zamandır izliyormuş..bilgisayarda da fotoğraf buldum inkar etti önce sonra kabul ettı doğal olduğunu söyledi her erkek izler 30 yasındakıde 40 yasındakıde dedı ozur dıledı ama sogudum resmen... tepkı gostermekle yanlış mı yaptım?bu konuda cok fazla yazı var hepsını okudum kimisi benım gıbı tepki vermis kımısı de tepkısız.... fikirleriniz önemli benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?